Anketa

Da li homoseksualcima treba dozvoliti da usvajaju decu?

Ne
Da

Homoseksualci i usvajanje dece

• Odgovora: 34
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
Odg: Homoseksualci i usvajanje dece
« Odgovor #10 poslato: 02:19:12, 04.Sep.2009. »
konzervativna sam po tom pitanju,i što se mene tiče to ne bih dozvolila.Bože pa toliko "normalnih" porodica čeka na usvojenja godinama.Meni to nije normalno ni kao odnos,a kamo li kao okruženje za odgajanje deteta :(

« Odgovor #11 poslato: 18:45:57, 19.Dec.2009. »

PA ima to smisla kad ljudi razmisljaju unaprijed...a ja sam to stavila u drugi plan zato sto zamisljam situaciju da su djeca vec napustena..nema tih roditelja da ih vaspitas..Djeca su na ulici nemaju nikog..sta tad tacno uradit?!!
dati onim parovima decu koja cekaju na usvajanje kao sto mia kaze

kada muskarac bude mogao muskarcu da napravi dete onda neka i njima bude dozvoljeno usvajanje  (mah:mah)

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 19:53:03, 09.Apr.2010. »
Ne!
Ja nemam nista protiv homo veza, ali deca u takvom okruzenju nikako!

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #13 poslato: 16:54:41, 15.Jun.2010. »
Mislim da je bolja opcija da dijete ima i oca i majku, a ne 2 majke, ili 2 oca. Svakako zavsisi i od okruzenja, ovdje ne bi bilo prohvaceno dijete kako treba, dok u Svedskoj bi bilo sasvim normalno. Ipak, bolja opcija da ikako ima roditelje da se brinu o njemu, nego da sam odrasta u domu.
Ovo je mac sa dvoje ostrice, nikako nije dobro. Cim je dijete dospjelo do doma... :(
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Analia

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 17:02:00, 15.Jun.2010. »
Lijepo je brinuti se za dijete koje je napušteno ali isto ne valja ga učiti da bude kao usvojitelj treba ga odvesti na pravi put a a kada odraste neka sam/sama odluče što će sa svojim životom

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #15 poslato: 09:41:49, 14.Avg.2010. »
Na mostu dobijes, na cupriji izgubis...tako bih ja to nazvala, ali mislim da nije zdravo okruzenje ni za jedno dijete da ima dva oca, a da ne zna sta znaci majka. Moralna nacela, posebno u delikatnoj fazi razvoja djeteta, ne treba da mu ostanu traume iz djetinjstva, pa ismijavali bi ga vrsnjaci kako su mu roditelji pederi, to sva djeca rade u pubertetu. Bio bi zbrinut, ali praznina u srcu, neprihvacenost od okoline ostavilo bi dubok trag koji bi to dijete nosilo cijeli svoj zivot, mada iskreno se nadam da postoje i pozitivniji slucajevi i ishodi!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 10:37:05, 14.Avg.2010. »
Nesto razmisljam... Ko kaze da ce dete odrastati u normalnom i zdravom okruzenju ako bude imalo majku i oca razlicitih polova? Ko garantuje da ce mu oni pruziti sve sto mu je potrebno: ljubav, paznju, negu, a da ovi drugi nece? I zar mu ne bi bilo bolje u porodici (kakvoj god) nego u nekoj ustanovi?  (*o*) Ne znam, lako je osudjivati i kategoricki reci ne pojedinim resenjima ali...
Iskreno, nemam 100% jasan stav da li homoseksualci treba ili ne da usvajaju decu, samo sam glasno razmisljala...

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #17 poslato: 15:43:00, 14.Avg.2010. »
A ko kaže da detetu trebaju mama i tata različitog pola ..osvrnite se malo oko sebe i pogledajte kako neka deca žive ?!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #18 poslato: 22:34:48, 14.Avg.2010. »
A ko kaže da detetu trebaju mama i tata različitog pola ..osvrnite se malo oko sebe i pogledajte kako neka deca žive ?!
(e*e) Sladjice, upravo sam to imala na umu.
Nepravedno je i to sto jedna osoba (ukoliko nije u braku/zajednici) nema pravo da usvoji dete. Ali da ne idem u off, to je posebna tema.

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 22:41:55, 14.Avg.2010. »

Po prirodi stvari dete treba da ima mamu (zensko) i tatu (musko). Tacno je da ima tragicnih roditelja i da je za decu i to pogubno po psihu i odrastanje.  Nisam za to da homoseksualci usvajaju decu. Ne sumnjam da bi bili dobri "roditelji", vec, kao sto neko pomenu u ranijem postu,  sto bi to dete prolazilo kroz pakao do svoje zrelosti. Kad kazem pakao mislim na skolu i decu, koja znaju da budu prilicno surova u tom periodu odrastanja. 

To sto ja mislim i nije bitno, a i mnogi drugi. Koliko mi je poznato u nekim zemljama je vec dozvoljeno usvajanje dece homoseksualcima.

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000