Pogrešan/na?

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
  • Pol: Žensko
Odg: Pogrešan/na?
« Odgovor #20 poslato: 16:08:38, 01.Dec.2009. »

Misterija je da svaka žna u vezi kaže da je pravi, a posle u braku tvrdi da je pogrešan :)

Isto tako je cudan onaj sklop  kada mirna devojka trazi potpunog adrenalistu ili se adrenalin girl skrasi sa mirnim momkom. Da li takve različitosti vremenom izadju na povrsinu? Opstaju li takve veze?
Pa odgovor za ovo prvo je verovatno u onome sto su nase babe cesto ponavljale, dok sa nekim ne pojedes dzak soli zajedno ne znas kakav je u potpunosti!
A sto se tice ovog drugog bitno je biti svestan tih razlicitosti i prihvatati ih. To jednostavno moze da funkcionise kao princip medjusobnog dopunjavanja, tako da ako si svestan te razlike na vreme ona moze da bude odlican spoj.
A ima i onih poput mene kojima se kose vaspitanje i karakter! Kod mene da nema vaspitanja verovatno bih bila vecito na ivici zakona! :) Srecom da je vaspitanje prevagnulo nad mojim karakterom. Ja sam bas u sustini taj tip kojeg privlace ti nazovi opasni momci, ali ne smem da se lepim za njih jer odosmo zajedno u propast. :) Tako da su svi moji momci uglavnom fini, mirniji od mene i smiruju mene i moj neobuzdani karakter, a ja njih pokrecem u akciju sa njihovim granicama! Tako da za sada se pokazalo kao dobra kombinacija! :) Mozda necu bas zavrsiti sa covekom iz svojih snova ali sve dok se ne osecam frustrirano u vezi je ok! :)

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #21 poslato: 00:25:27, 24.Dec.2009. »
Shvatih nesto - nema pogresnih! Svi su pravi u odredjenom periodu naseg zivota. Tu su da od njih naucimo nesto ili da mi njih naucimo necemu.
Zaboravljas faktor izbora. Mislim i pored svega da sami biramo na koji nacin cemo nesto nauciti. Ne kaze se za dzabe da treba uciti na tudjim greskama. Sto bi znacilo, ako napravis pogresan izbor, da ucis na svojoj gresci. Ja nisam od onih koje uce na tudjim greskama i milion puta sam napravila pogresan izbor i savrseno svesna da je pogresan izbor ja i dalje guram. Zasto? Karakter.
Da li sam nesto naucila.To je relativno. Privlace nas isti tip muskaraca i to je umece izbeci.. Ko uspe ja mu se divim. Ja sam od onih koji u nekom ako vide i malo dobra, uhvati se samo toga i veruje u tu osobu do beskraja, to prosto niko ne vidi,ali ja sam ti -sama protiv svih. Sve lose osobine su zanemarljive,a tu je greska. I otuda "pogresni izbor"
Sledece pitanje je- Da li ste imale vise pogresnih izbora i zasto su bili pogresni?

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #22 poslato: 17:05:56, 24.Dec.2009. »
Na zalost Lilka, i ja sam jedna od onih koje najbolje uce na sopstvenim greskama!
Tacno je da nas uvek privlaci isti tip muskarca ali jednostavno ne umem da izbegnem to  (*o*) .
Da li je vise bilo pravih ili pogresnih? Xmmm...ako cu se voditi tvojom filozofijom  ;) onda je bilo vise pogresnih, onog pravog jos uvek cekam. Kad dodje on ce i ostati...
Ako krenem sa mojom filozofijom  ;D onda su svi do sada bili pravi jer sam od svakog po nesto naucila, ako nista drugo, a ono bar sta ne zelim u jednom partnerskom odnosu.  :mig:

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000