Gledanje u solju

• Odgovora: 145
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
Odg: Gledanje u solju
« Odgovor #80 poslato: 14:36:44, 05.Feb.2011. »
Mogao bih da skinem sa neta za i protiv, istina ili obmana ali ja iskreno nepamtim kad sam gledao u solju, recimo pre 15god..

*

Van mreže Zvonchica

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #81 poslato: 19:05:11, 02.Mar.2011. »
Kao tinejdzerka sam mogla jako puno da saznam preko solje. Umela sam i da gledam u karte. Nisam se mnogo oslanjala na tzv. znacenja simbola, vec na sopstvenu intuiciju ili ne znam sta- bilo je dovoljno da neko u to iskreno veruje i ostvari mentalni kontakt sa soljom ili kartama i ja sam ,,videla''. Kada se proculo kako to radim poceli su da me obilaze nepoznati ljudi usred ispitnog roka. Onda mi je drugarica rekla da je to gatanje lose za mene. I smucilo mi se da stalno to moram da radim, svima, drugarice su maltene zbog toga htele da se vidjaju sa mnom.
I tako ja prestanem to da radim, poput svoje mame i bake koje su prestale iz istih razloga kao ja i posle desetak godina dodjem u situaciju da sam toliko ocajna i ne mogu da razberem nista racionalno, da sam resila da okrenem solju i pogledam sebi. I onda sam videla...
Sustina je u tome da se ne zamlacujete time ako nemate ,,dara'' za to i ako ga poput mene imate da ne gledate ako niste spremni da nesto vidite...
Nije to samo razbibriga i zez.
I verovatno se sada pitate sta sam videla... Da, videla sam da on razmislja da kupi prsten i konacno me zaprosi. Da ce pokusati da nadje negde povoljnije uz pomoc dve zene. Da ce to uraditi sedmog marta. Da ce meni bas u to vreme iskrsti mali milion nekih obaveza te nece biti pravi trenutak da me pita. A onda ce se 5. aprila pojaviti izvesna Marija i on ce ubaciti prsten u dzep, jer ce u dusi znati da ne pripada meni nego njoj...

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #82 poslato: 20:24:59, 02.Mar.2011. »
Zvoncice najezih se na tvoju pricu.  :o
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže meda 78

• 2 566
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
« Odgovor #83 poslato: 20:41:46, 02.Mar.2011. »
ma idi bre......prestavih se .....u solju dajem da mi gledaju samo iz zezanja da vidim dokle su ljudi spremni da idu ......neki se bas uzive u ulogu......pa nije moje da ih sprecavam u tome ....i onda se zavrsi sa ,.....STVARNO,........A KAD......GDE DA UBODEM ZELJU....itd... :D :D :D

*

Van mreže Zvonchica

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #84 poslato: 21:40:52, 02.Mar.2011. »
Jao izvinite, nije mi bila namera da vas prepadam. Ako to ne shvatate ozbiljno onda i jeste valjda neka razonoda, mada vise za klince. Malo sam se rastuzila kad sam sebi videla sta sam videla. Ali ako je to sudbina tako ce biti i tako je i najbolje.
Nama ostaje samo da budemo pozitivni i radimo na tome da budemo srecni. Donekle sam ljuta na sebe sto sam okrenula solju, samo mi je to upropastilo dan. Bas da vidimo da li ce se ta Marija pojaviti... javljam vam se sredinom aprila, OK? Najvise cu se radovati ja ako nisam bila u pravu  (e*e)

*

Van mreže Lola89

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #85 poslato: 22:53:35, 21.Mar.2011. »
Molim vas da mi neko od vas koji umete pogleda u solju? Nisam dugo okretala,a ovih dana mi bas doslo... :)
Pila sam desnom rukom,znaci prva slika je moja strana  :P

*

Van mreže Zvonchica

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #86 poslato: 16:12:03, 08.Apr.2011. »
Po dogovoru se javljam posle tog predvidjenog petog, malo da ilustrujemo kako se sve moze tumaciti na vise nacina i kako sam pogodila sustinu, ishod, ali omanula ponesto...
Naime, petog aprila se zaista desilo nesto sudbonosno, ali M ne kao neka Marija, vec njegov odgovor M - Mozda, nakon kojeg sam JA resila da prekinem sa njim. Zensko ime koje se cinilo kao Marija bilo je zapravo to M Mozda, a ostatak naziv garniture koju je on kupio za svoj novi stan bez da me konsultuje, a sto je, izmedju ostalog, bilo povod za svadju koja se zavrsila jednim Mozda i zbogom. Prsten je stoga zaista ubacen u dzep na stendbaj, ali koliko se ne treba nervirati da ilustrujem time da mi je DRAGO sto se nismo odlucili na neki ozbiljniji korak, jer posle svega mi se cini da je on neko od koga treba pre bezati nego mu biti zena.
Znaci svakako je taj 5. april bio preloman i doneo je prakticno rastanak... Gotovo da onda nije ni bitno zbog cega.
Zato, dodatno, dragi moji, bez zivciranja, sve ima svoje...
Lola89, zao mi je sto nisam videla solju kada si je bila otvorila, pretpostavljam vise nije aktuelno... Ako ti ipak nesto znaci, rekla bih da si ti osoba fokusirana uglavnom na jednu stvar, jednu strast u jednom trenutku, i to zaista nekako sa stilom, dopada mi se, a muskarac koga si ,,zamislila'' sasvim drugacije da funkcionise- racionalno, isplanirano. Od momenta kad si otvorila solju bilo je govora da ce on zavrsiti uspesno neke silne planove za tri dana i da to moze imati veze sa tobom. Ako si '89. godiste mlada si i ne treba da se bavis soljama - nigde ti se ne zuri, uzivaj u zivotu i bavi se SOBOM!!! Sve ima svoj razlog! Pozdrav

P.S. za Lolu
Tek sad vidim da je moj ,,utisak'' bio takav o tvojoj solji, a da na tvojoj strani zapravo stoji neko pitanje koje lebdi u vazduhu, potraga za odgovorom i naslucivanje necega mucnog. Posto je moj ,,utisak'' vazniji, opusti se. Sva ta silna pitanja dobiju pre ili kasnije svoje odgovore, a sudbina nas odnese na najneocekivanija mesta... Znaci, relax!
« Najnovija izmena:: 21:33:06, 08.Apr.2011. Nale 83 »

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #87 poslato: 17:08:26, 08.Apr.2011. »
verujem da neke zene umeju da gledaju u solju,ali bas zato one to ne rade svaki dan..moja mama nikad nije citala nesto o tome a po intuiciji ume,uvek pogodi,ali retko gleda..ja licno,ne pijem tursku kafu,tako da nemaju sta da mi vide i to mi se svidja  :D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #88 poslato: 02:11:40, 09.Apr.2011. »
Alicia, nista ti ne znaci, ali ja ovde u dnu vidim ogroman ironican smajli i znak pitanja...
A da li neko zna sta znaci ogromno slovo D u solji? Nema nikakvog decka na slovo D ili slicno, ovo se ocrtalo na muskoj strani, a pored slova bilo je i ogromno drvo sa lepom krosnjom...  (rzm)

Jedini sa D sto mi pada na pamet, je moj komsija. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #89 poslato: 02:12:37, 09.Apr.2011. »
Jedini sa D sto mi pada na pamet, je moj komsija. ;D
moje prezime je na D  8)
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 15 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000