Po dogovoru se javljam posle tog predvidjenog petog, malo da ilustrujemo kako se sve moze tumaciti na vise nacina i kako sam pogodila sustinu, ishod, ali omanula ponesto...
Naime, petog aprila se zaista desilo nesto sudbonosno, ali M ne kao neka Marija, vec njegov odgovor M - Mozda, nakon kojeg sam JA resila da prekinem sa njim. Zensko ime koje se cinilo kao Marija bilo je zapravo to M Mozda, a ostatak naziv garniture koju je on kupio za svoj novi stan bez da me konsultuje, a sto je, izmedju ostalog, bilo povod za svadju koja se zavrsila jednim Mozda i zbogom. Prsten je stoga zaista ubacen u dzep na stendbaj, ali koliko se ne treba nervirati da ilustrujem time da mi je DRAGO sto se nismo odlucili na neki ozbiljniji korak, jer posle svega mi se cini da je on neko od koga treba pre bezati nego mu biti zena.
Znaci svakako je taj 5. april bio preloman i doneo je prakticno rastanak... Gotovo da onda nije ni bitno zbog cega.
Zato, dodatno, dragi moji, bez zivciranja, sve ima svoje...
Lola89, zao mi je sto nisam videla solju kada si je bila otvorila, pretpostavljam vise nije aktuelno... Ako ti ipak nesto znaci, rekla bih da si ti osoba fokusirana uglavnom na jednu stvar, jednu strast u jednom trenutku, i to zaista nekako sa stilom, dopada mi se, a muskarac koga si ,,zamislila'' sasvim drugacije da funkcionise- racionalno, isplanirano. Od momenta kad si otvorila solju bilo je govora da ce on zavrsiti uspesno neke silne planove za tri dana i da to moze imati veze sa tobom. Ako si '89. godiste mlada si i ne treba da se bavis soljama - nigde ti se ne zuri, uzivaj u zivotu i bavi se SOBOM!!! Sve ima svoj razlog! Pozdrav
P.S. za Lolu
Tek sad vidim da je moj ,,utisak'' bio takav o tvojoj solji, a da na tvojoj strani zapravo stoji neko pitanje koje lebdi u vazduhu, potraga za odgovorom i naslucivanje necega mucnog. Posto je moj ,,utisak'' vazniji, opusti se. Sva ta silna pitanja dobiju pre ili kasnije svoje odgovore, a sudbina nas odnese na najneocekivanija mesta... Znaci, relax!