Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa

• Odgovora: 137
Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
Odg: Besplatno tumacenje sinastrije ~ uporednog horoskopa
« Odgovor #60 poslato: 18:17:03, 04.Feb.2012. »
više nego aktuelna  :)  uvek, samo nemoj da očekuješ od mene da odustanem, to ne umem  (*o*)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #61 poslato: 19:34:54, 09.Feb.2012. »
više nego aktuelna  :)  uvek, samo nemoj da očekuješ od mene da odustanem, to ne umem  (*o*)

Mila91, neću vas savetovati da odustanete, kao što vas neću ni bodriti, odluka je na vama.  :smesko:

Sinastrija tj uporedni horoskop je pun tvrdih aspekata što znači da treba i ti i on da se potrudite baš dosta.
Ima privlačnosti, ali je pitanje koliko sebe možete da uložite u tu vezu.
Rekao bih da je on distanciran i da on na neki način tebe ne doživljava potpuno pouzdano. Ovde je reč o dosta racionalnoj osobi kojoj emocije ne znače ništa, znači ako potpuno ideš na tu kartu znaj da od toga nema ništa... ovo je jedna ozbiljna i disciplinovana osoba koja ide na kartu ozbiljnosti.
Znači ovde ćeš davanje svoje ljubavi morati da promeniš, osoba smatra da veza ne živi samo od emocija već da samo ozbiljnost i odricanje daju neku trajniju ljubav.

Vidim da je komunikacija dobra i da to može dosta da ublaži ove razlike.
Seksualni nagon takođe dobro kontroliše tako da verujem da se ovaj čovek ne bi upustio u bilo kakvu vezu.
Trenutno je takva situacija da je ova osoba imala baš neke probleme ili ih ima pa mu trenutno i nije do neke veze. Hoću da kažem da je trenutno okupiran nekim drugim stvarima.

Što se tiče saveta, mislim da on ne veruje u trenutnu ponešenost emocijama da on više koristi razum nego srce tako da sada su na testu vaše emocije... znači da li mogu da trpe, da li mogu da traju...
Ukoliko su ti emocija jako bitne moraš da znaš da ih kod ove osobe nećeš naći u toj meri u kojoj očekuješ, a i reč je osobi kojoj treba vreme da stekne sigurnost u nečija osećanja.

Trenutna postavka astroloških tela na nebu i nije nešto povoljna za vaš odnos.
Znači možeš da se menjaš, trudiš i da čekaš...  a sa druge strane ukoliko nisi sigurna da bi dobila sve ono što ti je potrebno kreni dalje jer ipak postoje i znaci pitanja.

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #62 poslato: 21:37:11, 09.Feb.2012. »
Prvo i najvažnije, hvala puno, puno, puno...  :)
gomila toga je tačno, to je jedan, nemam definiciju, ali užasno težak odnos, bar za mene, i ma koliko hoću da pobegnem od toga, ne ide  :-[
inače, da, i strašno je nepoverljiv, znamo se dugo, od 2003  >:( , i sada znam koliko me nekada nije shvatao ozbiljno
puno sam gadnih dana progutala, gomile, da bih došla do trenutnog statusa poverenja  (*o*) i još nije dovoljno...., mogu još da izdržim, činimi se
...januar je bio recimo malo ok, ali februar se pretvara u horor film  :(

Citat
Trenutna postavka astroloških tela na nebu i nije nešto povoljna za vaš odnos.
Izvini, možeš li kada smo već kod toga, ako ne može, nije problem, da mi kažeš kada je neki sledeće, malo bolje vreme za nas?.....nisam strpljiva, ali ovde jesam (ponekad mi se čini iskreno da je ovakvo zlo moralo da mi se desi kako bih se naučila strpljenju, još nisam naučila, i dalje mi teško pada, ali dobro)
Unapred hvala

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #63 poslato: 00:00:03, 10.Feb.2012. »
Vidim kako ti je zato i kažem da sama donosiš odluke jer ćeš jako energetski da se trošiš u ovom odnosu.
Da, ta njegova postavka mu jednostavno ne dozvoljava da se brzo stekne poverenje i sigurnost kod njega, ali sa druge strane kad se kod takve osobe stekne poverenje onda emocije i osećanja nisu toliko stegnuta.

Sve zavisi koliko je tvoj prag tolerancije za manjak emocija.

Prvo i najvažnije, hvala puno, puno, puno...  :)
gomila toga je tačno, to je jedan, nemam definiciju, ali užasno težak odnos, bar za mene, i ma koliko hoću da pobegnem od toga, ne ide 
inače, da, i strašno je nepoverljiv, znamo se dugo, od 2003   , i sada znam koliko me nekada nije shvatao ozbiljno
puno sam gadnih dana progutala, gomile, da bih došla do trenutnog statusa poverenja   i još nije dovoljno...., mogu još da izdržim, činimi se
...januar je bio recimo malo ok, ali februar se pretvara u horor film 
Izvini, možeš li kada smo već kod toga, ako ne može, nije problem, da mi kažeš kada je neki sledeće, malo bolje vreme za nas?.....nisam strpljiva, ali ovde jesam (ponekad mi se čini iskreno da je ovakvo zlo moralo da mi se desi kako bih se naučila strpljenju, još nisam naučila, i dalje mi teško pada, ali dobro)
Unapred hvala
Njemu sada posebno nije period (naredni meseci) jer on sada emotivno jača i ne znam koji recept bih ti sad prepisao.
On želi racionalne partnerke i verovatno misli da je to jedini način za uspešnu vezu.
U skorije vreme teže, a i teško je odrediti šta i kako će biti u daljoj budućnosti, ima tu mnogo faktora koji utiču.
Da li ćeš ti biti toliko zainteresovana, da li će on da bude, da li ćete možda upoznati neke interesantnije osobe...   sve to na neki način utiče. Šta da ti kažem osim da sama odlučuješ šta i kako, ali da je teško teško je...   :eusa_shifty:
« Najnovija izmena:: 00:02:54, 10.Feb.2012. Čarobnjak »

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #64 poslato: 00:16:07, 10.Feb.2012. »
Citat
Šta da ti kažem osim da sama odlučuješ šta i kako, ali da je teško teško je...   

hvala  :), čekaću znam, možda i zauvek...., to ne znam  :-[ ....ja sam najneverovatniji primerak, čovek koji ne ume da živi sam i istovremeno temeljno radi na tome  :-[ ....to se kaže "sama pala, sama se ubila"
hvala još jedanput

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #65 poslato: 14:20:08, 10.Feb.2012. »

Inače, nije više taj dečko u igri :P
Aktivirajte se jos malo na forumu i napisite koji je u igri tj. koja sinastrija i koje pitanje?

*

Van mreže Rakell

• *
  • 1
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #66 poslato: 01:40:24, 17.Maj.2012. »
O cemu se ovde radi..?Ne kapiram gde da posaljem podatke za uporedni..? ::)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #67 poslato: 19:47:33, 17.Maj.2012. »
O cemu se ovde radi..?Ne kapiram gde da posaljem podatke za uporedni..? ::)
Kada napišete 200 poruka na forumu pošaljite podatke ovde u temi i mi ćemo uraditi kratku analizu uporednog horoskopa.

*

Van mreže lea_taurus

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Žensko
« Odgovor #68 poslato: 02:50:10, 21.Maj.2012. »
Ovaako...  :-[ Samo želim da znam da li se mogu spojiti ova dva ,,dela slagalice" ili jednostavno ne odgovaraju jedno drugom... Nismo u kontaktu, a mene još ,,peče" iako sam trenutno u predivnoj vezi, ali nisam srećna ili ti zaljubljena. Da li postoji mogućnost da nas sudbina ponovo i kada? :( Hvala do neba (i još više ako treba)  :D

http://oi52.tinypic.com/fo0n88.jpg

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #69 poslato: 12:35:18, 21.Maj.2012. »
Lea_taurus,potrebno ti je minimum 200 poruka na forumu da bi dobila tumacenje :)

ja nemam koga da uguram u moju sinastriju ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

Stranice: « 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000