Jedva cekam

• Odgovora: 112
Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Jedva cekam
« Odgovor #100 poslato: 19:10:53, 06.Avg.2012. »
San! Ja sam jesenji tip, obozavam braon tonove i melanholiju i romantiku koju nosi, miris jeseni.  Ljeto ko ljeto, u gradu sparina, nema vazduha, bube i komarci na sve strane, na moru je lijepo samo rano ujutru i kasno uvece, a voda je zarazna, infekciju da dobijes, sem u septembru, oktobru kad se rascisti. Zato glasam za jesenju idilu!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #101 poslato: 19:18:46, 06.Avg.2012. »
San! Ja sam jesenji tip, obozavam braon tonove i melanholiju i romantiku koju nosi, miris jeseni.  Ljeto ko ljeto, u gradu sparina, nema vazduha, bube i komarci na sve strane, na moru je lijepo samo rano ujutru i kasno uvece, a voda je zarazna, infekciju da dobijes, sem u septembru, oktobru kad se rascisti. Zato glasam za jesenju idilu!

Interesantno je to da vecina Skorpija koje poznajem jako vole jesen  ;)
Ja najvise volim ljeto i jesen.Ljeto zbog toga sto sam zebljicava,pa mi toplote nikad nije dosta,ja se i u sred ljeta pokrivam kad idem da spavam  ;D Volim intenzitet tog godisnjeg doba,osjecaj slobode koji mi pruza  :)
Ali jesen je nesto posebno.Volim tu slatku odsutnost koju nosi jesen,to mi je godisnje doba koje ima dusu,dba kada priroda pokazuje svu svoju osebujnost,bogatstvo i kreativnost.Ljeti volim da sam sama i slobodna,a na jesen da imam neke tople ruke da me griju  :D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #102 poslato: 19:24:00, 06.Avg.2012. »
Eh, kako je to lijep osjecaj, pored saznanja da mu se svidjam, kud ces vise! Jeseni u Podgorici nijesu hladne, pomalo kisne, ali ima i lijepih dana.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #103 poslato: 19:32:29, 06.Avg.2012. »
Eh, kako je to lijep osjecaj, pored saznanja da mu se svidjam, kud ces vise! Jeseni u Podgorici nijesu hladne, pomalo kisne, ali ima i lijepih dana.
Meni je oktobar najdivniji mjesec u godini! Sredinom oktobra kada zamirisu peceni kestencici,duva topli jugo,raznoseci saroliko lisce,dani topli i suncani,nocu lijepa mjesecina,klupica i zagrljaj drage osobe  inlove
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #104 poslato: 19:41:06, 06.Avg.2012. »
E to se zove zivot. Moj aspekt Ve90Ne se hipnotise, pri samom pomenu romanticnih rijeci. Skoro sva bitna upoznavanja i prvi sastanci su mi bili na kisni dan... Eh, zivote sladak li si i gorak u isto vrijeme...

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #105 poslato: 19:45:45, 06.Avg.2012. »
E to se zove zivot. Moj aspekt Ve90Ne se hipnotise, pri samom pomenu romanticnih rijeci. Skoro sva bitna upoznavanja i prvi sastanci su mi bili na kisni dan... Eh, zivote sladak li si i gorak u isto vrijeme...

Ima to svoje prednosti.Kisa je jako romanticna,ako imas sa kime da podijelis kisobran  ;)
Natalna

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #106 poslato: 13:17:05, 09.Avg.2012. »
Meni je oktobar najdivniji mjesec u godini! Sredinom oktobra kada zamirisu peceni kestencici,duva topli jugo,raznoseci saroliko lisce,dani topli i suncani,nocu lijepa mjesecina,klupica i zagrljaj drage osobe  inlove
Kako lep opis oktobra :) i zbog tako lepog opisa i ja jedva cekam taj mesec.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #107 poslato: 13:20:26, 09.Avg.2012. »
Kako lep opis oktobra :) i zbog tako lepog opisa i ja jedva cekam taj mesec.

Kad je jesen sama od sebe lijepa(mislim na onaj dio do sredine novembra,dok se ne okisa  :D)
Natalna

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #108 poslato: 13:22:45, 09.Avg.2012. »
Meni je jesen mozda i najlepse godisnje doba. Mirisi, boje, prijatna toplina, vetar... cak i kisa. Volim i kisu :)
Da ne odemo totalno u  (offtopic) jedva cekam obecano iznenadjenje.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #109 poslato: 13:35:23, 09.Avg.2012. »
A ja sam jedva docekala da Merkur postane direktan,kako bih mogla kupiti novi mobilni telefon  ;D
Natalna

Stranice: « 1 ... 9 10 11 12 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000