Tračarenje

• Odgovora: 40
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Anabela

• *
  • 54
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Tračarenje
« Odgovor #10 poslato: 15:15:10, 21.Jun.2009. »

Odlično si prošla...imala sam situaciju da sam saznala da sam trudna i da treba da se porodim blink

hmmm ja da sam na tvom mestu odmah bi otilsa kod lekara i kada bi mi rekao da nisam trudna razbila bi mu nos jer laze :)
ma neispunjeni  ljudi su cudo!!!

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #11 poslato: 23:19:37, 23.Jun.2009. »
Citat
ma neispunjeni  ljudi su cudo!!!

Pazi ovo :o
Tračarenje dobro za zdravlje
Mala doza dnevnog tračarenja sa prijateljicama dobra za sreću i zdravlje

Žene su sretnije i zdravije ako povremeno tračare sa svojim prijateljicama, dokazalo je istraživanje naučnika sa Univerziteta Mičigen. Ustanovljeno je da je kod devojaka koje su tračarile nivo hormona progesterona, koji smanjuje osećaj nervoze i stresa, bio značajno povišen.

Progesteron ima važnu ulogu u stvaranju veza i prijateljstva, a žene sa višim nivoom su ljubaznije i rado pomažu drugima, čak i ako tada ugrožavaju svoje interese. Naučnici kažu da je istraživanje važno pošto dokazuje vezu između socijalnog ponašanja ljudi i hormona. Te veze dokazuju i zašto su ljudi u čvršćim vezama sretniji, zdraviji i duže žive.
Izvor

Ovo mi namece druga pitanja:
Da li volite/uživate u tračarenju? I koja je razlika, po vama, izmedju spletkarenja i tračarenja?
« Najnovija izmena:: 23:30:55, 23.Jun.2009. lilka »

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #12 poslato: 14:00:49, 04.Avg.2009. »
Mislim da muskarci mogu biti 100 puta vece tracare od zena!!!!Cak je nevjerovatno koliko daleko oni mogu da odu u komentarima i u detaljisanju, a def. mnoge od njih zanima bas puno toga....

Pomalo tracarenja sa dobrim drugaricama o onim koje su nam manje dobre drugarice i nije tako lose...narocito ako se jos prica okrene na salu..
Medjutim ne volim da tracarim one koje znam samo iz vidjenja ili iz grada jer o takvim ljudima nista i ne znam niti se trudim da znam.Po meni 'dobra tracara' je upravo ona osoba koja 'sve i svakoga zna' bilo da se radi o ljudima iz njenog okruzenja ili pak samo tako nekim ljudima iz grada, fakulteta, posla ...itd

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #13 poslato: 14:17:59, 04.Avg.2009. »
E, u ovome se u potpunosti slazem sa revelation09!

A za ovo Lilkice, da je tracarenje zdravo i da povisava nivo hormona progesterona, nisam imala pojma! :o

Rekla sam da se slazem sa revelation09, znaci uzivam kada sa naj drugaricom (ili deckom) ogovaram nekoga koga ne podnosimo, pa pogotovo ako ispadne na salu... A takodje ne volim da ogovaram osobe koje sam samo videla par puta i nista ne znam o njima, a da sudim na osnovu njihovog izgleda i prica o njima! To ne.
Tracarenje je kada samo pricas lose o nekoj osobi, a spletkarenje kada radis lose toj osobi. Samo sto tracarenje moze preci u spletkarenje kada pricom (izmisljotinama) naudimo nekoj osobi! Kada to vise nije klasicno tracarenje samo sa najboljim drugaricama, vec sirimo pricu dalje, svima redom, pa i bliskim osobama doticne osobe. Pa jos ako ti njoj bliski ljudi poveruju, moze se napraviti itekako veliki problem!
~Sunshine~

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #14 poslato: 02:57:26, 30.Okt.2009. »
Ko je suroviji u tracarenju u smislu izvrtanja prica, uvelicavanja situacija....muskarci ili zene?

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #15 poslato: 17:39:36, 01.Nov.2009. »
Pa rekla bih da opet zavisi od licnosti...
~Sunshine~

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #16 poslato: 01:39:06, 02.Nov.2009. »
Pa nemam pojma....mislim da zavisi od tipa drustva?
Bila sam u nekakvoj muskoj ekipi gde su krenuli da trandziraju svoje veze i vezice, drugare,drugarice.Pa zgorzih se, u zivotu ne bih pomislila da toliko gluposti mogu da izgovore,od muve naprave magarca, iz zeza nakace razne epitete, iz maste naprave horor,pa podrugljivi osemsi...uh svega i svacega...
Ja tako nikad nisam pricala sa drugaricama o bilo kome.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #17 poslato: 16:23:33, 02.Nov.2009. »
Mislim da su zene perfidnije od muskaraca u mnogo cemu , pa i u tracarenju. Tracaju one na sve strane i svakako, ali i uglavnom paze sto pred kim pricaju i vise 'susuraju' dok ogovaraju!

Muskarci se slabije snalaze na tom terenu. Njih treba samo malo 'cacnuti' i krece 'lavina' svega i svacega....I kao da nemaju mjere....Par puta sam imala prilike da cujem kako muskarci ogovaraju i jao....sto oni sve znaju, primjete....a covjek bi rekao...da ih ne zanimaju takve price.........

*

Počasni član
  • 2 194
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #18 poslato: 20:26:10, 02.Nov.2009. »
Hmmm... Jesi u pravu, Lilkice... I od toga zavisi.
~Sunshine~

*

Van mreže ღ kača ღ

• *
  • 60
  • 0
« Odgovor #19 poslato: 15:26:39, 07.Nov.2009. »
Volim prokomentirat i nasmijat se nečemu, ali baš da tračam, nemam živaca za to ???.

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000