Nema vise vracara na TV-u !!!

• Odgovora: 14
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
Odg: Nema vise vracara na TV-u !!!
« Odgovor #10 poslato: 00:21:20, 11.Sep.2009. »
Za plakanje...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 00:32:17, 11.Sep.2009. »
I od smeha i od tuge..  
Nego, jel mi se cini ili sam negde cula da na nekoj kablovskoj ili ne znam gde tacno, iskljucuju OBN za vreme emitovanja njegove emisije?
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

« Odgovor #12 poslato: 17:35:42, 17.Sep.2009. »

Ima na televiziji S svako veče od 23-01 astrologa i numerologa,koji pričaju o raznim aspektima,o planetama,nešto kao uvod u poznavanju astrologije,a u pauzama dok ide muzika nekih 15min,odgovaraju na pozive upucene na broj kol centra koji je na ekranu.Sinoć su baš dvoje govorili o mesecu kroz zodijačke znake...Ne znam smem li o imenima,al iznenađuje me pojave jedne osobe u takvim emisijama,za koju sam čula da je vrstan astrolog

Baš su dobre emisije petkom, i ja ih redovno gledam, i naučim ponešto, gledala sam još neke ali se sve svodi na praznu reklamu. Na koga si mislila?

*

Van mreže mikijev-zabavnik

• **
  • 249
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #13 poslato: 11:50:17, 23.Sep.2009. »
Lazu da nema. Pre neko vece su bili astrolozi sa brojevima!

*

Van mreže jule

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #14 poslato: 17:01:52, 02.Mar.2010. »
gledam i ja na tv  preko interneta ,ali pocelo je biti  nekako cudno neki su mnogo drske i ne pazu sta kaze.jednom kaze dobro o svoim kolegama pa reklamiraju nivni broevi ,drugi put kaze loso ali to  kao uz primera a to se odnosi na iste te kolege i ne znam mogu li im verovati ,to su astrolozi koji vaze za dobri barem ja toako sam cula .a mnogo puta sam zvala i pisala da pitam jel ima broj koj mogu da zovem is canade jel ne vidim na ekranu, niko mi nije dosad odgovorio

ok nije bilo to tema za ovdje ali eto dala sam moje milenje o astrolozina na tv
a za vravcara vjerovala sam mnogo u kleopatru dok sam bila u makedonija gledala sam je na pink tv ne znam sad dali je jos ,delovala je tako ubedlivije da je moja drugarica zvala i pitala je dali ce da ima decu jer nije mogla da ima duze  rekal i je da na 25 godine imace zensko to se je jos ne desilo a ona ima 28 godina i nema dece .tako da pocela sam da neverujem, mozda sa nekom rezervom
« Najnovija izmena:: 19:00:25, 02.Mar.2010. crvena »

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000