Secate li se bivsih?

• Odgovora: 62
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže wind

• *
  • 12
  • 0
Odg: Secate li se bivsih?
« Odgovor #20 poslato: 22:29:32, 02.Nov.2009. »
Naravno da se secam,svi oni su na neki nacin obelezili jedan deo mog zivota,jedni lepse,drugi ruznije,ali posle svakog sam po nesto naucila,ili kako treba ili kako ne treba....

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 22:34:02, 02.Nov.2009. »
Nisam pomisljala da cu ostajati u kontaktu sa nekim nakon raskida..eto takav stav sam izgradila jako rano! Medjutim, s jednim bivhim deckom sam u kontaktu, bez obzira sto ne postoji nikakva emocija niti lazna nada da ce se nesto desiti ponovo izmedju nas..u suprotnom, ne bi bilo tako. A detalja se secam kao da je bilo juche, a ne pre 7-8godina..on takodje.
« Najnovija izmena:: 22:37:19, 02.Nov.2009. Feniks »

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #22 poslato: 23:33:17, 15.Nov.2009. »
Naravno da se secam,svi oni su na neki nacin obelezili jedan deo mog zivota,jedni lepse,drugi ruznije,ali posle svakog sam po nesto naucila,ili kako treba ili kako ne treba....
yeah

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #23 poslato: 20:45:27, 26.Nov.2009. »
Sjecam se naravno, medjutim nisam nesto pretjerano nostalgicna...Mozda i zbog toga sto su okolnosti takve da nisam u kontaktu sa njima niti u prilici da ih srijecem na ulicu i sl. Inace, mislila sam da ce me ta proslost vise okupirati nego sto bi trebalo, ali ispostavilo se da ih se sjecam i lijepa su to sjecanja ali to su samo sjecanja koja gotovo da i nemaju uticaja na moj sadasnji zivot.....

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #24 poslato: 22:54:37, 26.Nov.2009. »
Ne moguce je ne secati se nekoga ko je na trenutak (kraci ili duzi) bio deo naseg zivota. Treba sacuvati one lepe uspomene, a ruzne trenutke zaboraviti. Takodje, vrlo je bitno zapamtiti da je to proslost i da tamo treba i da ostane - u proslosti...
Da, secam ih se.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #25 poslato: 23:07:33, 26.Nov.2009. »
Sećam se naravno.

1. Darko

2. Milan

3. M

4. Dušan

i sada 5. Dragan

Jao @Dzudi nama je spisak isti samo ja dodajem jos tri imena Vladimir,Miladin i Milovan,a  Dusan i Dragan menjaju redosled! :)
I te kako se svakog od njih secam i lepih trenutaka jer se oni ne zaboravljaju, a  i losih jer su me necemu naucili, da se ne ponovi kod sledeceg. :) Samo su mi imena nekad bila problem, nisu bila bas nasjajnija resenja!:) Da se izvinim Miladinu i Milovanu za prozivku ali bas mi se nisu svidjala! :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #26 poslato: 23:11:47, 26.Nov.2009. »
I te kako se svakog od njih secam i lepih trenutaka jer se oni ne zaboravljaju, a  i losih jer su me necemu naucili, da se ne ponovi kod sledeceg.
Zaboravih ovo da kazem u prethodnom postu  ;) : ruznih stvari se treba secati jedino iz razloga da ne bi dozvolili da nam se isto dogodi u narednoj vezi. Od svakog partnera po nesto naucimo, svakog partnera mi necemu naucimo...

Citat
Samo su mi imena nekad bila problem, nisu bila bas nasjajnija resenja!:) Da se izvinim Miladinu i Milovanu za prozivku ali bas mi se nisu svidjala! :)
:D

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #27 poslato: 23:46:43, 26.Nov.2009. »
I te kako se svakog od njih secam i lepih trenutaka jer se oni ne zaboravljaju, a  i losih jer su me necemu naucili, da se ne ponovi kod sledeceg.
Zaboravih ovo da kazem u prethodnom postu  ;) : ruznih stvari se treba secati jedino iz razloga da ne bi dozvolili da nam se isto dogodi u narednoj vezi. Od svakog partnera po nesto naucimo, svakog partnera mi necemu naucimo...

Mogu reci da se samo ruznih stvari i secam, upravo zbog ovoga sto ste i vas dve rekle.. Ali i to samo onda kada se desi nesto sto me asocira na to i zasvetli lampica za "obrati paznju".. A bivse momke po lepim stvarima ne pamtim.. Zasto? Zato sto je sve to nista za ono sto sad imam  :zaljubljena:
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #28 poslato: 00:09:04, 07.Feb.2010. »
secam se, naravno... nikako da izadju iz glave...  (*o*)  :(

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #29 poslato: 00:36:37, 07.Feb.2010. »
Znate ono "Ljubav u vreme kolere"..e sad menjam misljenje ono gore sto sam napisala..ono kao drzi vas neki osecaj, kao u najcrnja vremena, odanost vasa..vernost, ali brate opet ti tu nesto lebdi u vazduhu kad ti se javi, ili kad se setis..

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000