Kada znate da ste se zaljubili???

• Odgovora: 38
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Tranzitna_Venera

• **
  • 142
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Kada znate da ste se zaljubili???
« Odgovor #10 poslato: 19:48:28, 06.Jan.2009. »
kad me fisne po drobu kad ga vidim i ruke mi zadrhte ka' da imam Alchajmerovu bolest... 8)
Shto jedete g0*na kad je hamburger euro?
moja natalna karta

« Odgovor #11 poslato: 12:19:10, 16.Jan.2009. »
Klecanje kolena i leptiritji u stomaku..su pravi znak! Mada u zadnje vreme ih ne osetjam... kao da sam popila neki insekticid... :)

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #12 poslato: 23:06:58, 12.Mar.2009. »
... kada sam pri pomisli na tu osobu teska konfuzija  :D

*

Van mreže *Mew - S.w.E.e.T*

• 1 113
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 3
  • ..samo u snu..ljubav postoji za nas..
« Odgovor #13 poslato: 23:44:24, 12.Mar.2009. »
kad poblesavim i u svakoj drugoj reci spominjem ime te osobe..i kada stalno mislim na njega, i kad imam onaj tupavi izraz lica zaljubljene osobe xD
...Te busque debajo de las piedras y no te encontre
En la manana fria y en la noche te busquer Hasta enloquecer Pero tú llegaste a mi vida como una luz Sanando las heridas de mi corazon Haciéndome sentir vivo otra vez...

*

Van mreže helena274

• *
  • 76
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 10:34:00, 10.Apr.2009. »
Mislim na njega, ne mogu spavati, cekam da telefonira, da pise (ako je daleko). Sve drugo je u drugom planu.
Ko nije nista pretrpio, ne smije me savjetovati.
-Sofoklo-

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #15 poslato: 19:01:29, 16.Avg.2009. »
Simptomi zaljubljenosti

Zaljubljenost u najvećoj meri zavisi od oba partnera, osim ukoliko se ne radi o onoj vrsti muškaraca koji su zainteresovani samo za osvajanje i koji gube interesovanje čim dobiju ono što su želeli. Nije isključena ni mogućnost da prilikom veće intimnosti dođe do potpunog preokreta, odnosno razočarenja. To se obično dešava onima na koje sam osećaj zaljubljenosti ima posebno dejstvo. Podrazumeva se da će nas "taj novi osećaj" inspirisati, uticati na naše raspoloženje i elan, ali mnogi među nama potpuno gube smisao za realnost. Oni su vrlo skloni idealizacijama, spremni da na osnovu oskudnih "podataka" kojima raspolažu nadograđuju čitav koncept, to jest portret obožavane žene.

U stvarnosti, stvari obično stoje drugačije i slika se ruši kao kula sazidana u vazduhu. Odgovornost za jedan takav fijasko snosi isključivo muškarac. Neretko se prava zaljubljenost javlja tek kada se partneri bliže upoznaju i kada izađu iz svojih prvobitnih uloga, koje i oni najotvoreniji često sasvim nesvesno igraju. Dakle, to je onaj trenutak kada oboje prestaju da se preterano bave time kako su seli, a kako ustali, u kom trenutku su šta rekli i na koji način i kada. Tada nestaje strah od toga kakav će utisak ostaviti i partneri dopuštaju sebi da se izraze na svoj, lični način. Atribut "prava" podvlači razliku u odnosu na tip zaljubljenosti koji se pre može nazvati "dopadanjem", dakle, kada se interesovanje rađa samo na osnovu površnog poznanastva i temelji na fizičkim osobinama partnera. "Prava zaljubljenost" podrazumeva određenu bliskost i tek je ona podloga za najpuniju emociju i odnos, to jest ljubav.
Reč je o onom trenutku kada prođu prve strasti i kada počinjemo realno da sagledavamo ono drugo sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama, dobrim i lošim stranama karaktera.

Krstarica

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #16 poslato: 22:45:36, 16.Avg.2009. »
kada pevam pesmu ...

Stavi malo boje, malo crvene
Crvene ko ljubav što ne prestaje
Pa dodaj malo žute za sunčan dan
a za vedro nebo boju znaš i sam
Kaži da sam blesav,
pjevam pjesme naivne
al' ne možeš mi ništa, smijem se

Svidja mi se ovaj odgovor :)
Kako znam...hmmm? Kada uhvatim sebe da cesto mislim na njega, kada mi se ne skida "blesavi" osmeh sa lica a da za isti bas i nema razloga ... Brojni su simptomi  ;D

Citat
Neretko se prava zaljubljenost javlja tek kada se partneri bliže upoznaju i kada izađu iz svojih prvobitnih uloga
Sa ovim se ne bih slozila. Mislim da za zaljubljenost nije potrebno da se dvoje blize upoznaju. To je vec preduslov za ljubav - bas kao sto tekst kaze:

Citat
kada prođu prve strasti i kada počinjemo realno da sagledavamo ono drugo sa svim njegovim/njenim vrlinama i manama, dobrim i lošim stranama karaktera.
« Najnovija izmena:: 12:51:32, 25.Feb.2011. Nale 83 »

« Odgovor #17 poslato: 23:10:16, 16.Avg.2009. »
Kad je čovjek zaljubljen...osjeti to...Ja uvijek kasno :-[ Kad nekog beskrajno voliš... to znači da ćeš u svakom trenutku htjet biti uz njega, ljubiti ga...i nikad ti nece biti dosadno (party)

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #18 poslato: 10:47:52, 25.Feb.2011. »
zaljubljen saaaaaam!!!!  :srce:
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #19 poslato: 12:52:06, 25.Feb.2011. »
zaljubljen saaaaaam!!!!  :srce:
Kako znas?

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000