Kako do neobaveznog seksa?

• Odgovora: 68
Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Kako do neobaveznog seksa?
« Odgovor #20 poslato: 20:14:26, 03.Jun.2014. »
Ma nece ako se covek lepo potrudi  ;D
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • 69
    • Facebook
« Odgovor #21 poslato: 18:58:50, 17.Jun.2014. »
Cinjenica da se svi danas malo trude, a ko bude suprotan od toga osvojice me  :D

I taman nam nece biti zanimljiv neobavezan seks  :)
« Najnovija izmena:: 19:01:26, 17.Jun.2014. maraja »

*

Van mreže mileta

• *
  • 9
  • 2
  • Pol: Muško
« Odgovor #22 poslato: 13:06:07, 18.Jun.2014. »
Ima samo jedan način - APP - ako prođe, prođe. :) Naravno, ima i onih muškaraca pred koje žene padaju na kolena, a za nas manje srećne APP. :P

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #23 poslato: 00:25:46, 19.Jun.2014. »
Ima samo jedan način - APP - ako prođe, prođe. :) Naravno, ima i onih muškaraca pred koje žene padaju na kolena, a za nas manje srećne APP. :P
Nije ti to pikado pa ako prodje  ;D

Ako odmah misli samo na seks normalno je da je neobavezan,neces valjda da je zenis  :157:

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #24 poslato: 11:34:04, 20.Jun.2014. »
Kako do neobaveznog seksa, prosto pitas? Sve ostalo je gubljenje vremena i samo odlaganje zelje sa igrom izmedju, naravno ima i to svoje prednosti. Postoje situacije gde treba odigrati odmah direktno ali vecina gubi energiju da bude ono sto se od drugih ocekuje a vreme prolazi. Kad sam bio na fakultetu i isao po domovima jedna drugarica je imala pano na kome su se svi mogli da potpisu ili napisu neku svoju misao a ja napisem, J....a se ne.....a vreme ti prolazi. Uglavnom tko je bio na faksu pogotovo u domu zna kakav je studentski zivot. Samo sam ja tada bio mlad naivan iemotivac.

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #25 poslato: 21:32:50, 06.Jul.2014. »
@medenica.Za prvi deo se potpuno slazem .Ipak dok nepitas i predjes na stvar nema nista.Nece ulice u Kragujevcu da se ovlaze dok kisa obilazi oko njega.Mora pasti.Al to zeza stvar.Ljudi mnogo gube vreme zbog strahova ,stida i slicno.Al sve je to lepo tako,al sto ga ja gubim kad sve tako lepo znam?Bem li ga.Blesav covek.
Ali mi je burazer rekao jednu vrlo lepu stvar pre neki dan.Bolja je ona jedna(mislio je na onu koja  me odusevljava u svakom pogledu) nego onakvih hiljadu.A te ostale su isto odredjene i medju njima ima jedna koja oduzima dah u nekoliko stvari,al one sto su preostale sve one ispred potiru tako da na kraju ne ostaje nista.Bar kod mene.
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže Felisity

• **
  • 226
  • 9
« Odgovor #26 poslato: 18:56:42, 07.Jul.2014. »
Kako do neobaveznog seksa, prosto pitas? Sve ostalo je gubljenje vremena i samo odlaganje zelje sa igrom izmedju, naravno ima i to svoje prednosti. Postoje situacije gde treba odigrati odmah direktno ali vecina gubi energiju da bude ono sto se od drugih ocekuje a vreme prolazi. Kad sam bio na fakultetu i isao po domovima jedna drugarica je imala pano na kome su se svi mogli da potpisu ili napisu neku svoju misao a ja napisem, J....a se ne.....a vreme ti prolazi. Uglavnom tko je bio na faksu pogotovo u domu zna kakav je studentski zivot. Samo sam ja tada bio mlad naivan iemotivac.
Evo ja se kao žensko sa ovim slažem. Prosto priđeš i pitaš. One što se sablažnjavaju svakako i nisu interesna grupa. One što se ne sablažnjavaju, ali iz nekog razloga nisu zaintereovane, lepo to i kažu, a ima i onih koje su zainteresovane.   :P
A što se domova tiče izgleda da sam ja bila omašila dom ili sam bila fina pa nisu smeli da pitaju.  :girlblush: Nemoj sad da me pogrešno razumete pa da navrete na pp.  :p Ja sam iz one kategorije što se ne sablažnjava, ali nije zainteresovana, uglavnom.  ;D

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #27 poslato: 19:15:14, 07.Jul.2014. »
Joj mene te sto se sablaznjavaju najvise nerviraju,nekako imam utisak da bi one rado pristale da nije onoga "a sta ce narod da kaze",pa im je onda lakse da tako odreaguju valjda vise zbog toga da bi sebe ubedile da nisu iz te price,nego tog nekog ko je pitao.
Inace ni ja nisam od onih sto se sablaznjavaju,ali takodje nisam iz te price  ;D
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • mizantrop 100%
« Odgovor #28 poslato: 21:28:39, 07.Jul.2014. »
a iz koje ste onda, kad niste ni ovo ni ono?  :P
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #29 poslato: 21:29:06, 07.Jul.2014. »
Izgleda da sam ja bas mator kad neznam sta vam je to "sablaznjavaju".Moz mi neka od vas dve to malo blize objasni.Znate volim da se edukujem i u ovako poznim godinama,a ovaj mi izraz skroz nepoznat. (*o*)
Mada nekako imam utisak da vas dve filozofirate oko toga dosta.Meni se cini da je to jednostavno.Hoces neces.Nema  eee nemogu zbog ovoga ili onoga,il nemogu danas.Il volis il nevolis,tj.ko sto rekoh hoces neces .Samo me zeza ovo sablaznjavanje.Ovo je cisto po osecaju. :; (*o*)
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

Stranice: « 1 2 3 4 5 ... 7 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000