Karmicke veze ~ karma i sinastrija

• Odgovora: 151
Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bubily21

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Karmicke veze ~ karma i sinastrija
« Odgovor #140 poslato: 18:23:19, 25.Sep.2013. »
Sta reci o karmi? Da iznesem i ja svoj slucaj. Njegov Saturn na mom JMC. Njegov Saturn (2.kuca) konjukcija moj Mesec u biku (11. kuca). Moj Saturn (2.kuca)  konjukcija njegov Mesec u lavu (5. kuca). Njegov Mesec u lavu je u konjukciji s mojom Venerom i Merkurom lav. Sve moje planete iz 2. kuce Sunce, Merkur, saturn, Venera padaju u njegovo 5. polje. Moje planete iz 5. k. Pluton i Uran padaju u njegovo 7. polje. A njegov Pluton Jupiter i Uran iz 7. polja pdajau u moje 4. polje. Njegov Juno pada u moje 7. polje, a takodje i moj Juno pada u njegovo 7. polje. Moja Venera trigon njegov Mars. Ako cemo po tome ko je koga mucio u proslom zivotu mucio on mene, sad bi trebalo ja njega, ali no no no. Taj covek mene veze za se, a nemoguc je. Zapravo to je jedna zestoko dobra sexualna veza, rekla bih da je tome razlog ovaj trigon Marsa i Venere. Jedina mana je sto ta njegova Venera pada u 12. moje polje pa smo mi jednostavno neka vrsta tajne. I to traje dugiiiiiih 7 godina s raznim prekidima. Ja sve kazem oteracu ga u majcinu ali nesto mi ne dozvoljava. S njim apsolutno je nemoguca komunikacija on sve kaze hocu i onda nista ne preduzima. Po nekim tranzitima koji se sad odigravaju nesto se mislim da je moguc brak ali covek je neverovatan. A mene ovaj Pluton tera na radikalne promene. Jer mi trenutno trazitira 7. a ovih dana imam i konjukciju Saturna na SMC u 5. polju. Jupiter mi kruzi 1. Jedino sto me tesi u odnosu na njega da sam sad konacno spremna da ne bolujem za njim ako doticni ne bude odrastao i pozeleo da ova veza ima lepu buducnost. Ako neko zeli da prokomentarise njegovu tacku gledista ove lude veze rado bih cula.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #141 poslato: 15:37:09, 20.Okt.2013. »
Ja bih da pitam dali na osnovu ove aspekte o karmi, moze da se kaze da ce dvoje ljudi koji nisu se jos susreli, da ce biti u vezu? Koji je pokazatelj u sinastriji da neka veza prosto mora da se desi, da je neizbezna? Postoji li takvo nesto ili lupetam?  :D

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #142 poslato: 17:51:50, 31.Okt.2013. »
Ja bih da pitam dali na osnovu ove aspekte o karmi, moze da se kaze da ce dvoje ljudi koji nisu se jos susreli, da ce biti u vezu? Koji je pokazatelj u sinastriji da neka veza prosto mora da se desi, da je neizbezna? Postoji li takvo nesto ili lupetam?  :D

Gde su egzaktniji aspekti veća je razmena energija.
Ipak postoji još dosta činioca koji utiču na to da bismo nešto tvrdili sa sigurnošću.

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #143 poslato: 21:19:46, 31.Okt.2013. »
Gde su egzaktniji aspekti veća je razmena energija.
Ipak postoji još dosta činioca koji utiču na to da bismo nešto tvrdili sa sigurnošću.

Citala sam da kad nase licne planete grade aspekte sa teske planete partnera i obratno, pogotovo sa Saturnom, da je ta veza neizbezna, prosto je morala da se desi..... Te dvoje ljudi prosto su morale da se sretnu..... Zato pitam, jasno mi je da kad postoji egzatan aspekt energija je veca.

*

Van mreže Antelope7

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #144 poslato: 14:35:34, 28.Nov.2013. »
U sadasnjoj sinastriji imam SMC o JMC i obrnuto, Vodolija - Lav, egzaktno.

Pri tome ... moj SMC 120 sa njegovim MO o PL, sa druge strane 120 sa njegovom VE,
pri cemu se obrazuje veliki trigon.

A njegov SMC 60 sa mojim MA o SO ... koji su na njegovoj MO o PL.

Ovo je, pretpostavljam, ozbiljan pokazatelj za neverovatnu bliskost medju nama od prvog momenta.

Vladar njegovog SMC ( SO ) na mom DCu 180 sa vladarima mog SMC ( SA, UR ).

A ovo ne mirise na dobro ?? :)

*

Van mreže volonter

• **
  • 212
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 14
« Odgovor #145 poslato: 02:22:00, 03.Apr.2014. »
kako utice njegov SMC u konjukciji sa mojim mjesecom,a dispozitori su u kvadratu? znam da to pogorsava situaciju,takav odnos dispozitora vremenom.

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #146 poslato: 23:05:32, 08.Apr.2014. »
Pre nego što ostavite komentar pročitajte nešto o karmičkim aspektima na drugoj strani teme.

*

Van mreže Aco p

• *
  • 62
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #147 poslato: 17:30:06, 26.Apr.2014. »
postovanje meni  je receno da sam Karmicki vezan sa devojkom rodjenom 10.07.1987 u Priboju na Limu Republika Srbija . ja sam rodjen 21.10.1983 u 14 časova i 20 min u Priboju na Limu Republika Srbija.Sta to znaci ta karmicka ljubav jeli to dobro ili lose ,ja tu devojku poznajem ali nisam sa njom u vezi . da li cemo mi imati emotivnu vezu u buducnosti i da li ta Karma uopste postoji

unapred hvala.

Postovanje ako su prva peta sesta i osma kuca karmicke kuce j au osmoj kuci imam  najvise planeta jeli to dobro ili lose .http://www.dodaj.rs/f/1m/Ho/4LsZJ55S/astrow2gw01acophp5311224.gif
moze li mi neko reci nesto o mojoj karmi nista mi u zivotu neide kodmene su peta i sesta karmicka kuca u Raku bez planeta da li je to razlog sto nemam srece u ljubavi unapred hvala.
« Najnovija izmena:: 23:46:03, 07.Maj.2014. TF2008 »

*

Van mreže trolerka

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #148 poslato: 14:41:07, 10.Avg.2014. »
Proverila sam sinastriju sa jednim likom koji mi je stalno u glavi i obuzme me cudan osecaj svaki put kad pomislim na njega.
- Moj pluton konjukcija njegov smc.
- Moj smc konjukcija njegov merkur.
- Moj jmc konjukcija njegov saturn (njegova 1. moja 5. kuca).
- Moj merkur konjukcija njegovo sunce, njegovo sunce konjukcija moj merkur. (7. i 6. kuca)
- Njegov mars i jupi padaju u moju 12.
- Njegovi ne i ur padaju u moju 4. gde se nalaze moj ne i ur.
- Njegova venera i mesec su u konjukcijama sa mojim marsom i venerom, 5. i 9. kuca.
- Meseci su nam u trigonu.

Ja bih rekla po svim ovim konjukcija i ostalim aspektima da ima dosta karme...inace unam slabu komunikaciju sa njim, ali kao sto sam rekla, imam jako cudan osecaj u vezi njega. Takav jak osecaj da postane jezivo svaki put kad ga vidim...(sa0jmc)

*

Van mreže sofia1508

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #149 poslato: 17:03:33, 03.Sep.2014. »
Pre par meseci upoznala sam jednog muskarca. Na prvi pogled sam osetila neobjasnjivu vezu i privlacnost. Nas susret je trajao 20-ak minuta. Razdvaja nas skoro 2000km, i dogovorili smo se da se ponekad cujemo preko interneta. Posle nekog vremena priznao mi je da svakodnevno razmislja o meni i da oseca neku posebnu povezanost, a i ja osecam isto. Slucajno sam na internetu pronasla tekst o karmickim vezama, i pronasla sam nas odnos u nekim opisima. Ja se ne razumem u sinastriju. Da li bi neko mogao da mi pogleda kartu i kaze mi da li je ovo karmicka veza?
http://www.astro.com/cgi/showgif.cgi?lang=e&gif=astro_61gw_04_08_ana_aime.52575.6544.gif&res=100&va=&cid=5lrfilenMp8KM-u1329471599

Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000