Jehovini svedoci

• Odgovora: 158
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Malecki

• *
  • 54
  • 2
  • Pol: Muško
Odg: Jehovini svedoci
« Odgovor #90 poslato: 14:56:28, 19.Sep.2012. »
Neka oni "pomognu" onima koji zele njihovu pomoc,a neka ne poturaju svoje stavove onima kojima nisu potrebni.
I to sto oni imaju odredjen stav o Bogu i to sto ga oni smatraju ispravnim,uopste ne treba da znaci da i drugi ljudi trebaju da dijele njihove stavove i da ih usvajaju za ispravne.

Obrati pažnju šta je svako ko sebe vidi i naziva hrišćaninom obavezan da čini: A Isus im je pristupio i rekao: “Dana mi je sva vlast na nebu i na zemlji. Zato idite i načinite učenike od ljudi iz svih naroda, krsteći ih u ime Oca i Sina i svetog duha, učeći ih da drže sve što sam vam zapovjedio! I evo, ja sam s vama u sve dane do svršetka ovoga poretka.” (Matej 28:18-20)

Kakav stav ti imaš prema Bibliji, da li ceniš Bibliju i da li smatraš da je Biblija Božja Reč? Kako ti razumeš gore navedene stavke, posebno podvučeni deo?
Ako želiš živjeti, ne smiješ umrijeti!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
« Odgovor #91 poslato: 15:05:24, 19.Sep.2012. »
Malecki,ja jako dobro znam sta treba da radim kao hriscanka,a tebe uopste ne smatram mjerodavnim da mi dajes ikakve odredbe.Ono sto sam htjela da kazem-rekla sam.I na svaku dalju diskusiju sa svoje strane,jednostavno stavljam tacku.Nemam vise ni vremena ni prostora za tebe.Pozdrav  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Malecki

• *
  • 54
  • 2
« Odgovor #92 poslato: 20:07:58, 19.Sep.2012. »
Malecki,ja jako dobro znam sta treba da radim kao hriscanka,a tebe uopste ne smatram mjerodavnim da mi dajes ikakve odredbe.Ono sto sam htjela da kazem-rekla sam.I na svaku dalju diskusiju sa svoje strane,jednostavno stavljam tacku.Nemam vise ni vremena ni prostora za tebe.Pozdrav  ;)

Poštujem tvoju odluku samo želim da te ispravim, naime ne dajem ja tebi, niti bilo kome nikakve odredbe, daleko od toga! Verujem da nema potrebe da naglašavam po ko zna koji put, što se i iz priloženog vidi, da su citirani principi i stavci isključivo iz Biblije, čiji je autor naš Kreator Jehova Bog!

Dakle svako ko je i malo upoznat sa Biblijom i sadržajem Biblije zna da su to Božji principi, daleko bilo moji ili nekog čoveka, drugim rečima ti odbacuješ Božje principe i odredbe a ne moje!

U svakom slučaju cenim tvoju odluku i tačku na našu diskusiju! Želim ti svako dobro!

(mah:mah)

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #93 poslato: 11:53:02, 25.Sep.2012. »
Kao da sam ja pisao  :tapse:
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #94 poslato: 23:18:42, 27.Sep.2012. »
 :backtotopic:
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže Malecki

• *
  • 54
  • 2
« Odgovor #95 poslato: 11:31:16, 11.Feb.2013. »

Reklamiranje nije dozvoljeno.
« Najnovija izmena:: 20:08:52, 16.Feb.2013. Maestro »

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #96 poslato: 14:28:59, 16.Feb.2013. »
Ovo je protiv pravilnika
Ne smeju da se kopiraju tekstovi bez izvora  ;)
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #97 poslato: 18:56:06, 16.Feb.2013. »
Tekst je preuzet sa web strane jw - jehovinih svjedoka, vjerovatno u namjeri dalje propagande.

Nemoj samo da preterate sa prezentovanjem jer ćemo to smatrati kao marketing kampanju.

Kao što kaza Čarobnjak tj. Founder to ovdje nije dozvoljeno pa bi zamolila člana - Malecki da ubuduce poštuje pravilnik.
Dali smo ti dovoljno prostora ali... ti to koristis. Nisam primijetila da postujes u drugim temama  (rzm)
 (mah:mah)
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
« Odgovor #98 poslato: 11:38:38, 17.Feb.2013. »
Tako je..

*

Van mreže faith

• **
  • 416
  • 21
« Odgovor #99 poslato: 21:39:15, 05.Mar.2013. »
Nikad u zivotu ih vidjela nisam. Chula sam da postoje, da dolaze ljudima na vrata.

Poshtujem svachiju vjeru, ali nikako ne bih voljela da ih vidim na mojim vratima. Uopshte mi se ne svidja takvo propagiranje vjere ko da prodaju kirby. 

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 16 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000