Seks bez veze

• Odgovora: 59
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže vujadin9

• *
  • 91
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: Seks bez veze
« Odgovor #30 poslato: 09:41:40, 11.Sep.2010. »
izgleda da ova tema srbima i nije puno interesantna (*o*)
vujadin9

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #31 poslato: 10:12:17, 11.Sep.2010. »
Izgleda da vole ljudi veze i sex u vezi, al haj zato svak svakog vara u vezi, nije svak spreman o tome da prica  ;)

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 14:49:00, 11.Sep.2010. »
Pa, ne postoji sex bez veze.  Ako dve osobe stupe u sexualni odnos, to znaci da ipak postoji neka veza. Jedino sex za jenokratnu upotrebu je sex bez veze, ali mislim da to vrlo mali broj ljudi upraznjava, bar sto se zena tice.  Ako i postoji sez izmedju dvoje, a da kazemo da je bez nekih drugih obaveza, to je opet veza. Ako nista, vezuje ih sex koji im pricinjava zadovojstvo, a kad bolje razmislimo i to su emocije, jer da ne postoje, pa makar ih nazvali i sexualne emocije, ali postoje, cim se vidjaju da zadovolje svoje sexualne potrebe i zadovoljstva.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #33 poslato: 20:27:28, 16.Sep.2010. »
Pa, ne postoji sex bez veze.  Ako dve osobe stupe u sexualni odnos, to znaci da ipak postoji neka veza. Jedino sex za jenokratnu upotrebu je sex bez veze, ali mislim da to vrlo mali broj ljudi upraznjava, bar sto se zena tice.  Ako i postoji sez izmedju dvoje, a da kazemo da je bez nekih drugih obaveza, to je opet veza. Ako nista, vezuje ih sex koji im pricinjava zadovojstvo, a kad bolje razmislimo i to su emocije, jer da ne postoje, pa makar ih nazvali i sexualne emocije, ali postoje, cim se vidjaju da zadovolje svoje sexualne potrebe i zadovoljstva.
ne znam koje si godiste, ali mi se svidja ovo tvoje pojasnjenje i misljenje jakoooo  :)   I LIKE

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 22:24:48, 16.Sep.2010. »
Hvala, Perlice :)

Nisam mlada, spadam u starije ovde. :00: :)  Nekada nam zivotno iskustvo jednostavno nametne neko misljenje, pa tako i ja.  :mig:

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #35 poslato: 22:39:59, 16.Sep.2010. »

Nisam mlada, spadam u starije ovde. :00: :)  Nekada nam zivotno iskustvo jednostavno nametne neko misljenje, pa tako i ja.  :mig:

dobro mišljenje imaš o tome ;)
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • 2
« Odgovor #36 poslato: 20:55:55, 17.Sep.2010. »

Nisam mlada, spadam u starije ovde. :00:   Nekada nam zivotno iskustvo jednostavno nametne neko misljenje, pa tako i ja.  :mig:
svaka ti cast, ja sam bas imala razna nedefinisana misljenja oko ovog, posto ne znam da opstanem u "normalnoj" vezi, ovo mi je dobro doslo  :-[  :flowers:

*

Van mreže lepa a sama

• *
  • 15
  • 0
  • Beogradjanka Student Avantura
« Odgovor #37 poslato: 23:18:31, 28.Okt.2010. »
za dobar seks ti nije potrebna veza ... vec tehnika :D
mada moze i u vezi i pored veze i bezveze  ;D
Imas mail u profilu javi mi se da se zezamo :D

« Odgovor #38 poslato: 18:05:13, 27.Sep.2011. »
moja sadašnja veza je počela kao sex bez veze i on se dosta dugo opirao tome da budemo bas u vezi te da se nalazimo samo dok nam je do sexa, no s vemenom se to pretvorilo u nesto više, tako da jedno bez drugoga vise nismo mogli... možda sam ja i isprovocirala tu vezu, jer sam i sama s početka pristala na takvo druženje samo radi sexa, no kad je vidio da me može i izgubiti "odlučio" se da bi bilo pametno da smo ipak u vezi... što je meni, naravno i bio cilj hehe.

*

Van mreže tikica94

• *
  • 1
  • 0
« Odgovor #39 poslato: 01:17:10, 21.Apr.2012. »
epa ljudi pomozite mi...  :( sad cu da vam ispricam moju pricu, izgubila sam nevinost s deckom s kojim nisam bila u vezi, to je bilo tacno pre dve godine, mi se i dan danas vidjamo ali samo iz tog razloga, u pocetku sam se kajala zbog toga to sam uradila zato sto sam bila zaljubljena u njega, ali vremenom se to promenilo, sad vise nisam zaljubljena sad ga volim, volim i vise od zivota... bila sam samo s njim i on ce ostati jedini s kojim cu biti...cujemo se i vidjamo se cesto, samo zelim da znam da li imam nade da se nadam nekoj vezi, ili ne, sta vi mislite o tome?  ::) :(

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000