Fudbalska reprezentacija Srbije

• Odgovora: 256
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 26 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: Fudbalska reprezentacija Srbije
« Odgovor #80 poslato: 13:49:49, 12.Avg.2010. »
Fudbalska reprezentacija Srbije izgubila je sinoć u Beogradu od selekcije Grčke sa 1:0 u prijateljskoj utakmici, prvoj nakon nastupa na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Jedini pogodak na utakmici postigao je Dimitris Salpingidis u 45. minutu.

Srbiji je ova utakmica predstavljala jedinu proveru pred početak kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2012. godine.

"Orlovi" će u prvom kolu kvalifikacija za to takmičenje 3. septembra igrati protiv domaćih Farskih Ostrva. Pre početka meča, ali i posle duela publika je skandirala ime Radomira Antića, za koga se još ne zna da li će ostati na funkciji.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #81 poslato: 14:04:11, 20.Avg.2010. »
Antić je u ovom trenutku dobio prednost u odnosu na ostale kandidate jer dobro poznaje tim koji je vodio u Južnoj Africi. Takođe, iza Antića stoje zapaženi rezultati u kvalifikacijama za Mondijal. Imali smo čak i spremnog novog selektora i njegov tim, ali svima smo rekli da dolaze u obzir samo ako Antiće ne ostane selektor. Razumeli su našu odluku i ostali smo u prijateljskim odnosima - rekao je Karadžić.
Antić će u nastavku ugovora umesto 100.000 evra mesečno zarađivati upola manje, na čemu je insistirao Savez, dok će ostatak dobiti kroz bonuse ako se Srbija bude plasirala na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Ceo tekst

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #82 poslato: 12:50:47, 24.Avg.2010. »
Kompromis sa selektorom Radomirom Antićem postignut je u “minut do 12”, pa će reprezentacija u novi ciklus krenuti sa starim stručnim štabom, a najverovatnije i sa proverenim igračkim snagama. Antić je već poslao pozive igračima, a spisak za mečeve sa Farskim Ostrvima u Toršavnu (3. septembar) i Slovenijom u Beogradu (7. septembar) trebalo bi da bude predstavljen javnosti najverovatnije u petak.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #83 poslato: 14:44:07, 29.Avg.2010. »
SRBIJA u kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2012. godine ulazi bez Vladimira Stojkovića i Marka Pantelića, ali sa Željkom Brkićem, Pavlom Ninkovim, Jagošem Vukovićem i Nemanjom Tomićem.
Selektor Radomir Antić se za utakmice protiv Farskih Ostrva (3. septembar) i Slovenije (7. septembar) odlučio na ove izmene u odnosu na mundijalski sastav “orlova”, a prema ranijim medijskim najavama, stručnom štabu je priključen Aleksandar Janković. Mladi stručnjak koji je trenirao Crvenu zvezdu i Lokeren će imati zadatak da sa klupe vodi nacionalni tim na prve četiri utakmice, tokom kojih će Antić izdržavati kaznu izrečenu od FIFA, zbog psovanja sudije Larionde na SP.

Ceo tekst

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #84 poslato: 22:35:13, 03.Sep.2010. »
U prvom meču kvalifikacija kao gostujuća ekipa Srbija je savladala Farane sa 3:0. Sledeći meč igra u utorak, kada dočekuje ekipu sa Slovenije.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #85 poslato: 15:05:25, 08.Sep.2010. »
„Orlovi“ su bili bledi, teških nogu i malo je nedostajalo da gosti u Beogradu odnesu sva tri boda. Selektora Radomira Antića i stručni štab   očekuje težak zadatak da trgnu reprezentaciju Srbije koja je pred 30.000   gledalaca na „Marakani“ igrala 1:1 sa Slovenijom u drugom kolu   kvalifikacija za EP 2012. godine...

Predsednik FSS Tomislav Karadžić razočaran posle loše igre srpskog tima, najavljuje analizu i donošenje odluke na nivou IO FSS.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #86 poslato: 17:01:53, 16.Sep.2010. »
Pižon: Igrače imamo, moj zadatak je tim

Posle smene čoveka fudbala Radomira Antića, na čelo srpskog nacionalnog tima postavljena je četvrta Zvezdina Zvezda - Vladimir Petrović Pižon.
Bivši reprezentativac Jugoslavije i mlade reprezentacije naše zemlje, načinio je korak više i postao selektor "A" tima.
U razgovoru za "Sport", malo nakon što je saznao za odluku Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, Petrović je rekao:

"Ne znam da li ima veće časti od toga da predvodite najbolji tim svoje zemlje".

Svestan da je u takvim situacijama teško izbeći fraze, Petrović je dodao
"Ovo je vrhunac moje karijere i učiniću sve da opravdam poverenje. Znam, jeste fraza, ali zaista tako mislim".
Petrovića ne plaši što mu je krompir pao u ruke već dobro podgrejan, kada su kvalifikacije za EURO 2012 počele i kada je reprezentacija već napravila jedan kiks, protiv Slovenije u Beogradu.
"U našem poslu uvek je tako. Vremena je malo, ali mislim da ćemo uspeti da ostvarimo ono što se od nas očekuje", prokomentarisao je Pižon, a narod i Savez očekuju plasman u Poljsku i Ukrajinu.

Da bi se to i dogodilo, Petrović namerava da od već velikih fudbalera, napravi veliki tim.
"Neću reći ništa novo. Imamo igrače, ali svi želimo i dobar tim. To je moj zadatak", rekao je Petrović koji je, što kroz rad u Crvenoj zvezdi, što u mladoj selekciji SR Jugoslavije, već radio sa većinom sadašnjih reprezentativaca, koji su tada tek gradili svoja imena.
"Jesam, radio sam sa nekima od njih i to me čini zadovoljnim. Mnogi su napravili dobre karijere, zbog čega sam srećan", rekao je Petrović, čija plata neće biti tajna.

Prvi čovek srpskog fudbala Tomislav Karadžić nije u cent otkrio kolika je plata naslednika Radomira Antića, ali je naglasio:
"Plata selektora ubuduće ne može biti veća od 20.000 evra, a najveći bonus za plasman na veliko takmičenje iznosiće 200.000 evra", rekao je Karadžić.

(MONDO)

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #87 poslato: 15:18:00, 19.Sep.2010. »
Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon nezadovoljan je sredinom terena "orlova" i razmišlja o uručivanju poziva organizatoru igre Partizana, Saši Iliću.

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/184917/Pizon-vraca-Sasu-Ilica-u-reprezentaciju

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #88 poslato: 20:33:14, 02.Okt.2010. »
Kao što je i najavio, novi selektor najbolje fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović nije dirao igrački kadar prethodnika Radomira Antića. Pižon je za oktobarsku rundu kvalifikacija za Evropsko 2012, sa Estonijom (8. oktobra u Beogradu) i Italijom (12. 10. u Đenovi) pozvao gotovo sve koji su odradili prošli takmičarski ciklus, a nemaju problema sa zdravljem i formom.

*

Van mreže Excalibur

• *
    Banovan sa foruma
  • 172
  • 0
« Odgovor #89 poslato: 20:41:17, 02.Okt.2010. »
Sreća pa nema Pantelića,a i na golu je postavio pravog čoveka,šteta pa nema onu stvar i pozove Klea,ali kod nas se selektori odavno ne pitaju za sastav tima.

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 26 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000