Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #80 poslato: 22:56:04, 28.Okt.2009. »
Ja bila na Sajmu knjiga danas :)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #81 poslato: 23:07:16, 28.Okt.2009. »
Joj, blago tebi! Verujem da si uzivala maximalno.. Nego ja sad skontah.. Ovaj chat je u astrologiji...  :-[  Jel ovo sad off, a?
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #82 poslato: 23:11:13, 28.Okt.2009. »
Verovatno jer sam to trebala reci u regularnom chatu ;D Nema veze...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #83 poslato: 23:15:24, 28.Okt.2009. »
Heh, ali sam i ja pre neki dan kuckala ovde nesto bezveze.. Upade mi naziv teme u oci jel sam bas pila kafu. Ali gotovo sad ;D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #84 poslato: 03:24:33, 29.Okt.2009. »
Heh, ali sam i ja pre neki dan kuckala ovde nesto bezveze.. Upade mi naziv teme u oci jel sam bas pila kafu. Ali gotovo sad ;D
Verovatno jer sam to trebala reci u regularnom chatu ;D Nema veze...
Joj, blago tebi! Verujem da si uzivala maximalno.. Nego ja sad skontah.. Ovaj chat je u astrologiji...  :-[  Jel ovo sad off, a?
Ovakvi momenti se desavaju u vreme Retrogradnog Merkura....sad nije  ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #85 poslato: 13:23:19, 29.Okt.2009. »
Devojke ovaj put vam oprastam samo zato sto je sajam knjiga u pitanju, sledeci put brisem kad budete off  ;D ;)
Kad Lilka spomenu re ME ne znam zasto ali se i meni desavaju mnoge stvari koje bih pripisala re ME ali posto nije ... hmmm ostadoh zbunjena i u nedoumici sta je u pitanju  (*o*) ?!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #86 poslato: 14:03:34, 29.Okt.2009. »
Devojke ovaj put vam oprastam samo zato sto je sajam knjiga u pitanju, sledeci put brisem kad budete off  ;D ;)
Kad Lilka spomenu re ME ne znam zasto ali se i meni desavaju mnoge stvari koje bih pripisala re ME ali posto nije ... hmmm ostadoh zbunjena i u nedoumici sta je u pitanju  (*o*) ?!

Saturn menja znak ~ a on je i pod vladavinom i egzaltira Merkura koji je u Škorpionu [a Merkur u Škorpionu baš se ne može okarakterisati kao "pričljiv i organizovan sa papirima i rečima"...]
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • 4
« Odgovor #87 poslato: 02:35:41, 30.Okt.2009. »
Saturn menja znak i lepo se oseti energija,a par dana primecujem nesto neverovatno.Prvo stojim na buskoj i primetim momka naizgled ok i u momentu krene da vari face,tipa nesto objasnjava,prosto se toliko zaneo u svom svetu da je poceo da gestikulira kao kad prica sa nekim,naravno kada je skontao da ga gledam,pojeo ga blam,momentalno je izasao is tog monologa....udjem u bus primetim zenu koja isto to radi...danas ista prica...udjem u bus...zena sasvim normalno izgleda,krene da vari face i sama sa sobom da prica,a zatim da se smeje,a ja i ja kada sam to videla, sto znaci da sam i ja nekom izgledala blesavo ???Momka seta marketom i razgleda sta ce da kupi i odjedamput krene da djuska i vrcka ,uzme nesto sa rafa ubaci u koru i nastavi normalno da shopinguje :o
I svo vreme vodim racuna da se i meni to ne desi,sta znam imam i ja gomilu svojih prica u glavi, da ne izleti koja.
Elem, cemu to prepisati?
« Najnovija izmena:: 02:39:13, 30.Okt.2009. lilka »

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #88 poslato: 11:04:13, 30.Okt.2009. »
Sta tacno lepo donosi taj Saturn u Vagi?Evo ja preziveh Saturnov povratak,prosao je i kroz XII i I polje,i sad sta ce biti ne znam ali nadam se,sta god da bude,da mi je veliki teret pao sa ledja i da cu lakse da disem...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #89 poslato: 13:09:40, 30.Okt.2009. »
Moze li neko nesto da nam vise kaze o Vartex-u? Ono sto ja znam jeste da je jako bitan za sinastriju, da ukazuje na sudbonosne susrete, vezu tj. da li ste sudjeni jedno drugom i sl. Ja sam na astro.com-u  vidjela da mi je u 5. polju i na granici jarca i ovna tj 11'55 jaraca i 0'0'' ovna ( sto god to znacilo ??? )

Stranice: « 1 ... 7 8 9 10 11 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000