Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 52 53 54 55 56 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #530 poslato: 12:46:53, 27.Jul.2012. »
Citat
babe i dede su mi grozne jednom recju.
Divan opis bliskih srodnika  ;D ;)
Ne znam kako vi ali ja jedva cekam da merkur prestane da bude retrogradan.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #531 poslato: 12:59:32, 27.Jul.2012. »

Ne znam kako vi ali ja jedva cekam da merkur prestane da bude retrogradan.[/b][/color]

Ah,i ja se priklucujem zeljama  :-[ Vec je uspio da mi napravi zavrzlame,nesporazume,pokvari mobilni telefon,nakaci bivseg momka na vrat i tako.Jedva cekam da prestane da bude retrogradan  :D

A sto se tice baka i deka,od ovih sa mamine strane sam i uzela ponesto,ali od ovih sa tatine,Bogu hvala nista.
Tatini su dosta problematicni,baka ima problema sa alkoholom,dedu i ne poznajem,preljubnik je i patoloski lazov,ostavio je porodicu dok je moj tata bio bas mali.Sa mamine strane su ok.Od dede sam pokupila ljubav prema knjizi i ucenju,kovrdzavu gustu kosu i skladnu gradju,a od bake malo tezu narav  ;D Inace,ta baka je ponos porodice.Hrabra je,sposobna,vrlo prakticnog razmisljanja i to sam povukla od nje.Sa fizicke strane,imam malen nos nos kao ona,i rijetke zube  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #532 poslato: 13:24:45, 27.Jul.2012. »
Tranzitni Saturn na pragu pete kuce mi ne prija, osjecam se bijedno, vidim da nema ljubavi na ovom svijetu.

Baba po ocu je bila prava zla svekrva,deda po ocu je umro dvije godine prije mog rodjenja,svi sa oceve strane su grozni,ne pricamo sa njima,a sa majcine su okej.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #533 poslato: 15:43:20, 27.Jul.2012. »
izgleda sam opet probio led za vas...vidite kako ispliva da su nam rodjaci grozni ;D

sto se tice retro merkura...ne osecam ga nesto...ali zato osecam jupitera koji mi je usao u 8.polje...pare samo pristizuuu!! ;D
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #534 poslato: 15:50:06, 27.Jul.2012. »
izgleda sam opet probio led za vas...vidite kako ispliva da su nam rodjaci grozni ;D

sto se tice retro merkura...ne osecam ga nesto...ali zato osecam jupitera koji mi je usao u 8.polje...pare samo pristizuuu!! ;D

Sto se mene tice,ja sam samo ostala pri svom stavu  :D I na drugim temama sam pominjala svoje "biserne" rodjake haha.
A kako ja ne osjecam tog Jupija  ??? Medjutim,mozda bude nesto dok ne izadje iz 8.,haha skromna sam ja,bilo bi fino i neko nasljedstvo dobiti,cisto da upotpuni simboliku  :D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #535 poslato: 12:02:29, 28.Jul.2012. »

Hvala ti na tome  ;D Cini mi se da nema familije gde se svi slazu, vole i zive u harmoniji  (*o*)
Ja sam oguglala na sve tranzite, cak ni Uran na Suncu ne osecam  :o

*

Van mreže PantaRei92

• **
  • 290
  • 5
« Odgovor #536 poslato: 13:36:23, 01.Avg.2012. »
Ja imam isti osmeh,zube, crte lice kao moj deda sa mamine strane  :t2715:
Svi smo mi mrtvi, pitanje je samo ko ce prvi biti sahranjen.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #537 poslato: 20:46:12, 06.Avg.2012. »
Je li tebi vladar 7. Ma0Ne u 3.? Meni to sve ukazuje na vezu na daljinu preko telefona. Meni je vladar 7. u konjukciji sa vladarem 3., pa sam sadasnju simpatiju upoznala preko telefona, to je bio prvi kontakt, poslije smo se poslovno sreli na mom radnom mjestu. Ne znam je li slucajno, ali to bi moglo biti to i tebi i meni!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #538 poslato: 20:50:48, 06.Avg.2012. »
Je li tebi vladar 7. Ma0Ne u 3.? Meni to sve ukazuje na vezu na daljinu preko telefona. Meni je vladar 7. u konjukciji sa vladarem 3., pa sam sadasnju simpatiju upoznala preko telefona, to je bio prvi kontakt, poslije smo se poslovno sreli na mom radnom mjestu. Ne znam je li slucajno, ali to bi moglo biti to i tebi i meni!

Jeste :) Definitivno bi moglo biti! Jos je kod mene ta konjukcija u Jarcu,a Jarac je sam po sebi daljina  :-[
Ja sam rekla da sledece godine neko nekome konacno mora doci,a Sade sati mi kazu da cu sledece godine upoznati buduceg bracnog partnera haha.Ne znam da li je to koincidencija,vidjecemo sledece godine  ;D
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #539 poslato: 21:00:36, 06.Avg.2012. »
Da, sigurno, uklapa se. Meni stvarno niko nije prognozirao no ja to sve sama, Sa mi je na 8 stepenu skorpije, pa racunam da ce tada nedje biti ozbiljna veza koja ce zavrsiti brakom, em sve to u petoj kuci, em mi Sa povratak!

Stranice: « 1 ... 52 53 54 55 56 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000