Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 49 50 51 52 53 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #500 poslato: 12:57:08, 11.Jul.2012. »
Kad se završe ti tranziti bićeš ti potpuno nova osoba  :D
Toga se i plasim  ;D al` za sedam godina (dok se tranziti ne okoncaju) ko ziv ko mrtav! ;)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #501 poslato: 19:13:18, 12.Jul.2012. »
Sad cu malo offirati  ;D
Ako je konjukcija u 9.,onda je sigurno inostranstvo u pitanju,ili neka ljubav na daljinu.Inace Ve0Sa je dosta slicna Ve u Cap,pa znam o cemu govoris.Ta Ve nas zna dosta razocarati po pitanju ljubavi.Cesto volimo nedostizno,zabranjeno,platonski.To su i veze na daljinu.Visoki kriteriji.Ljubav koja ima svo strpljenje ovog svijeta,umije da ceka,da sazri,a vrijeme je samo rasplamsava.Gasi je jedino prevara,izdajstvo sa druge strane.
Na kraju ce se i tvoje cekanje isplatiti  ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #502 poslato: 19:19:53, 12.Jul.2012. »
Sad cu malo offirati  ;D
Ako je konjukcija u 9.,onda je sigurno inostranstvo u pitanju,ili neka ljubav na daljinu.Inace Ve0Sa je dosta slicna Ve u Cap,pa znam o cemu govoris.Ta Ve nas zna dosta razocarati po pitanju ljubavi.Cesto volimo nedostizno,zabranjeno,platonski.To su i veze na daljinu.Visoki kriteriji.Ljubav koja ima svo strpljenje ovog svijeta,umije da ceka,da sazri,a vrijeme je samo rasplamsava.Gasi je jedino prevara,izdajstvo sa druge strane.
Na kraju ce se i tvoje cekanje isplatiti  ;)

Leleee ti mora da potices iz porodice vidovnjaka  :o
Imala sam tamo kuci vezu na daljinu od 5 god. To mi je bilo prvo i najvece razocarenje u ljubavi. Zbog toga sam sjela u avion i otisla preko okeana da bi i ovde nasla slicno razocarenje. Prate me ljubavni trouglovi gdje god da krenem. Sigurno sam bila velika varalica u proslom zivotu.

A sto se tice ljubavi, za nju bih otisla na kraj svijeta, ali kad me izdas i duboko povrijedis nikada vise za tebe necu ni upitati!
Joj pa sta cemo s nasim glavama  ;D?? Meni je taj Saturn u Skorpiji a venera u Strijelcu. Mozda ce biti bolje sad u Oktobru kad SA ode u Skorpiju.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #503 poslato: 19:27:48, 12.Jul.2012. »
Leleee ti mora da potices iz porodice vidovnjaka  :o
Imala sam tamo kuci vezu na daljinu od 5 god. To mi je bilo prvo i najvece razocarenje u ljubavi. Zbog toga sam sjela u avion i otisla preko okeana da bi i ovde nasla slicno razocarenje. Prate me ljubavni trouglovi gdje god da krenem. Sigurno sam bila velika varalica u proslom zivotu.

A sto se tice ljubavi, za nju bih otisla na kraj svijeta, ali kad me izdas i duboko povrijedis nikada vise za tebe necu ni upitati!
Joj pa sta cemo s nasim glavama  ;D?? Meni je taj Saturn u Skorpiji a venera u Strijelcu. Mozda ce biti bolje sad u Oktobru kad SA ode u Skorpiju.
;D
Ve u Sag ima vatrene emocije,snazne strasti,ali tu nema potrebe za vezivanjem,vec liberalnost,slobodna ljubav.U nekom boljem/gorem slucaju(zavisno iz koje se perspektive gleda),Ve uSag umije da bude jako moralna i karakterna.E sad,tvoje poimanje ljubavi je ocito sazrelo pod uticajem Ve0Sa.Sa je u Sco,pa su to upravo duboke emocije.Moguce da ce ti biti bolje stanje kad Sa predje u Sco,ali za sebe nisam sigurna.Meni Sa vrsoli oko Asc i 12. kuce,tako da mi lomi kost po kost  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #504 poslato: 19:37:12, 12.Jul.2012. »
;D
Ve u Sag ima vatrene emocije,snazne strasti,ali tu nema potrebe za vezivanjem,vec liberalnost,slobodna ljubav.U nekom boljem/gorem slucaju(zavisno iz koje se perspektive gleda),Ve uSag umije da bude jako moralna i karakterna.E sad,tvoje poimanje ljubavi je ocito sazrelo pod uticajem Ve0Sa.Sa je u Sco,pa su to upravo duboke emocije.Moguce da ce ti biti bolje stanje kad Sa predje u Sco,ali za sebe nisam sigurna.Meni Sa vrsoli oko Asc i 12. kuce,tako da mi lomi kost po kost  ;D
E pa jedna Riba sto meni trenutno lomi kosti isto ima Veneru u 9. kuci (ja njemu dodjem strankinja). Vladar 7. Saturn retrogradan u 5. Oboje imamo neku karmu sa SA. Kad je SA otisao retrogradno svasta nam je napravio. Moze li to da bude karmicka veza?

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #505 poslato: 19:46:34, 12.Jul.2012. »
E pa jedna Riba sto meni trenutno lomi kosti isto ima Veneru u 9. kuci (ja njemu dodjem strankinja). Vladar 7. Saturn retrogradan u 5. Oboje imamo neku karmu sa SA. Kad je SA otisao retrogradno svasta nam je napravio. Moze li to da bude karmicka veza?
Tamo gdje Sa umjesa prste,tu sigurno jeste karma.Otplacuje se nesto iz proslih zivota  :)
Natalna

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #506 poslato: 19:48:22, 12.Jul.2012. »
Tamo gdje Sa umjesa prste,tu sigurno jeste karma.Otplacuje se nesto iz proslih zivota  :)

Blago meni  :( ! U Avgustu mi SA dolazi po treci put ove godine valjda da mi uzme ono sto je zaboravio prethodna dva puta...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #507 poslato: 19:54:06, 12.Jul.2012. »
Blago meni  :( ! U Avgustu mi SA dolazi po treci put ove godine valjda da mi uzme ono sto je zaboravio prethodna dva puta...

Nece, ako si savladala lekciju iz prva dva puta, drzi se i ne daj se :)

*

Van mreže NJGirl

• *
  • 86
  • 2
« Odgovor #508 poslato: 19:58:38, 12.Jul.2012. »
Nece, ako si savladala lekciju iz prva dva puta, drzi se i ne daj se :)

Ja sam intelektualno odavno shvatila tu lekciju ali kad SA dodje ja kao da se preobrazim u drugu osobu. Ne mogu da se prepoznam. Moracu ovaj put da promijenim sablon. Mozda je to poenta

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #509 poslato: 19:58:58, 12.Jul.2012. »
Sa se vraca u navratima da zavrsi zapoceto,sto kaze Bielenda,ako si savladala lekcije od prije,onda sada nece imati sta da ti uzima  :)
Natalna

Stranice: « 1 ... 49 50 51 52 53 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000