Astro chat

• Odgovora: 1093
Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 110 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
  • Pol: Žensko
Odg: Astro chat
« Odgovor #120 poslato: 23:17:31, 13.Apr.2010. »
Crno nam se pise  :D ali mislim da cemo ipak preziveti  ;D
Kad sam videla da ce opozicija SA iz Device i UR iz Riba trajati do juna, smrklo mi se   :-\ . Jos nam i ME krece retro 19.04. eto nama veselja!

Sanjaj nesto lepo i ja cu uskoro na spavanje :-*

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #121 poslato: 00:59:49, 14.Apr.2010. »
Crno nam se pise  :D ali mislim da cemo ipak preziveti  ;D
Kad sam videla da ce opozicija SA iz Device i UR iz Riba trajati do juna, smrklo mi se   :-\ . Jos nam i ME krece retro 19.04. eto nama veselja!

Sanjaj nesto lepo i ja cu uskoro na spavanje :-*

e srce moje,kako je tek meni po ko zna koji put prave opoziciju,upropastise me finansijski skroz(vladaju mojim poljem novca)...sto je mnogo,mnogo je >:(

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #122 poslato: 10:08:22, 14.Apr.2010. »
e srce moje,kako je tek meni po ko zna koji put prave opoziciju,upropastise me finansijski skroz(vladaju mojim poljem novca)...sto je mnogo,mnogo je >:(

Urnisace nas  :-\
UR vladar I/SA vladar XII (moj slucaj) ko prezivi i ostane normalan (dodala bih) ...  ;D

Unesimo malo ozbiljnosti ;) - poenta cele price je da SA zahteva red, disciplinu, voli sve sto je tradicionalno, sve sto je u vezi sa prosloscu, a UR zeli promene, zeli da istrazuje i uvodi novitete, tezi svemu sto nije konvencionalno. Pitanje je: kako napraviti ravnotezu? Kome se prikloniti?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #123 poslato: 14:19:22, 14.Apr.2010. »
Joj uran-opozicija saturn..teske planete u teskom aspektu.Mislim da ce biti najteze onima koji imaju u natalu aspekte izmedju ove dve planete (kvadrat i opozicija jos dodaju na tezini), a ja se za jednu osobu vec pribojavam.
Nale, nesto razmisljam o ovim pitanjima-sad je tu pitanje koliko su ove dve planete istaknute u necijem natalu, kako one uticu na samu osobu, koja je jaca, koja slabija...Tebi je uran vladar asc pa je bitan za tebe, jos je kulminantna planeta a i trenutno ti tranzitira prvim poljem...
E da da ne idem u off u temi o biku-ali ti si Nale tip bika, imas i ti malo od njih.Ovan ti je zamaskiran malo njihovim osobinama.Duplo rogato si  :D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #124 poslato: 14:35:40, 14.Apr.2010. »
Citat
E da da ne idem u off u temi o biku-ali ti si Nale tip bika, imas i ti malo od njih.Ovan ti je zamaskiran malo njihovim osobinama.Duplo rogato si 
:D sta duplo? Visestruko rogato, pogledaj koliko mi je planeta u Ovnu  ;D
Shvatila sam da sam cudan mix! Ribe ukljestene u I polju, upliv NE veoma osecam pa se cesto pronalazim vise u opisu Riba na ASC.
Zahvaljujuci MO u VIII polju koji je u konjukciji sa PL, kod sebe (sve cesce) prepoznajem i neke odlike Sco... tako da, sve u svemu - zacin C  :mig:

Nakon sto se uticaj ovog aspekta okonca, mislim da cu biti potpuno nova osoba  8)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #125 poslato: 16:01:32, 14.Apr.2010. »
sta duplo? Visestruko rogato, pogledaj koliko mi je planeta u Ovnu 

Znam, vidim pa jos ovaj mars u ovnu, ufff sa tobom se boriti i izboriti tesko.  ;D

Zanmljivo mi je nesto (kao pocetniku koji sto vise uci to se sve vise buni i manje zna  :)) kod tvoje karte-ribe umetnute u prvo i ovoliko planeta u sedistu plus sunce u egzaltaciji, blago li se tebi.Pogotovo mars i jupiter koji su u sedistu kao vladari 2 i 10-uspeh na poslu zagarantovan.  :D
Daj prenesi malo te tvoje energije marsa u ovnu  :D na ovaj moj ucviljen u raku.  :P

Tebi Nale samo opozicija da prodje, a meni saturn da dolija konacno do asc.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #126 poslato: 17:56:11, 14.Apr.2010. »
Elenice moja draga, a kada mi prodje opozicija ceka me SA povratak  :-\
Pokusavam da se setim perioda kada mi je SA prelazio preko ASC. Nije bilo ni malo prijatno ali sada znam da sam dobar deo licnosti tada formirala!
Ne znam...stalno govorim kako meni vreme rodjenja nije tacno  ;D ili pak ne umem na pravi nacin da iskoristim potencijal sopstvenog charta a kazu mi (nadam se da je tacno) da za rezultate mora da cekam jos par godina jer JU deluje kasnije u zivotu... Javicu vam ;)
Takodje imam problem kao ti - sto vise ucim, cini mi se da sve manje znam i da su mi rupe u astroloskom znanju sve vece! :(

*

Van mreže ruzica2

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #127 poslato: 10:05:39, 26.Apr.2010. »
Citat
a meni saturn da dolija konacno do asc.
a kad ti dolija počećeš da "terorišeš" druge iz tvoje okoline  :o ,ali ćeš postati i puno odgovornija (e*e)

Citat
ne umem na pravi nacin da iskoristim potencijal sopstvenog charta a kazu mi (nadam se da je tacno) da za rezultate mora da cekam jos par godina jer JU deluje kasnije u zivotu... Javicu vam
Nale, čula sam da se horoskop pokreće onda kada aktiviraš polje gde ti je znak ovan (prirodna I kuća). Tebi je to II polje a tu ti je još i sunce što znači da  kad budeš počela da zarađuješ sve onda ide samo od sebe...
« Najnovija izmena:: 11:23:46, 26.Apr.2010. Nale 83 »
Natalna karta
"kakve su vam misli, takav vam je život":) :) :)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #128 poslato: 11:26:39, 26.Apr.2010. »
Nale, čula sam da se horoskop pokreće onda kada aktiviraš polje gde ti je znak ovan (prirodna I kuća). Tebi je to II polje a tu ti je još i sunce što znači da  kad budeš počela da zarađuješ sve onda ide samo od sebe...
Pocela da zaradjujem  (*o*)
 (rzm) mozda je potreban neki tranzit da bi aktivirao polje?
Priznajem da nisam nikada cula za ovu teoriju  :-[

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #129 poslato: 12:31:13, 26.Apr.2010. »
a kad ti dolija počećeš da "terorišeš" druge iz tvoje okoline  :o ,ali ćeš postati i puno odgovornija (e*e)

E vidis to za terorisanje ne znam  ;D, ali se nadam da ce doprineti odgovornosti i ozbiljniosti  :P

Salu na stranu, imam neku ludu veru i nadu sto se tice saturna na asc, ne znam da li cu biti u pravu ali mislim da ce mi doneti dosta koristi...koliko god ga sad kumila i proklinjala verujem u njega
Dosta me je izmaltretirao u 12, red je nesto dobro da donese konacno

Stranice: « 1 ... 11 12 13 14 15 ... 110 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000