Sta je paraglajding

• Odgovora: 22
Stranice: « 1 2 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Odg: Sta je paraglajding
« Odgovor #20 poslato: 22:53:01, 14.Dec.2009. »
Nisam ja :) osim ako putnik nije hteo da toliko blizu proleti pored dalekovoda :) . Ovo su letelice sa kojima se upravlja pa zato ne bih rekao da ga je vetar iznenadio ili bilo sta slicno. Mozda je to tako izgledalo sa tvoje tacke gledista.
Znaci letimo sa Brajica

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
« Odgovor #21 poslato: 22:24:10, 15.Dec.2009. »
Da! Letimo sa Brajica :D

Mislim da se jos leti i iznad Buljarice, a gledala sam i neki video klip skok sa planine Sutorman iznad Bara, ali rekla bih da se radi o duzoj stazi i pomalo je scary ( mislim definitivno nije za pocetnike )!

Imam jedno pitanje? Da li je ono slicno vreci sto stoji na ledjima rezervni padobran? ( mada primjetila sam da to sluzi i kao neka fotoljeca :)  ).

A sto se straha od visine tice, ja nisam nesto fobicna kad je visina u pitanju ( da jesam sigurno me paraglajding ne bi zanimao ), medjutim, ipak me je strah u smislu da nikad nisam mogla ni na merdevine da se popnem, ali mislim da je to strah od pada ne od letenja :)
Vjerujem da je strah prisutan i kod profesionalnih pilota, ali da zelja za letenjem nadjaca taj strah.

*

Van mreže maraja

Počasni član
  • 1 835
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 69
  • Pol: Žensko
    • Facebook
« Odgovor #22 poslato: 21:53:23, 02.Apr.2010. »
Slucajno sam nasla

Stranice: « 1 2 3

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000