Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #90 poslato: 14:53:17, 31.Jan.2010. »
Ako je osoba racionalna i malo iskusnija učvrstiće vezu a ako nije može da dođe do nezadovoljstva...

Zaboravila sam da kazem da i tranzitni pluton pravi kvadrat na natalnu veneru i marsa, a sa njima je je u konjukciji u natalu?(i sa venerom i marsom sve to u vagi u jedanaestoj kuci u natalnoj, doduse malo sira aplikaciona konjukcija od 9 stepeni ali ipak konjukcija).Pluton i mars su inace vladari prve kuce

Charobnjak izvini, tek sad shvatih da je trebalo da idem na temu tranzita plutona pa ti prebaci ako mislis da treba
  :-[
« Najnovija izmena:: 14:56:12, 31.Jan.2010. elenica »

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #91 poslato: 22:47:42, 31.Jan.2010. »
Jedino ne znam sta oznacavaju + i - . Pozitivne i negativne aspekte njalogicnije..a ja sam nesto na prvu loptu pomislila u vezi konjukcija..  (*o*)
+ ti označavaju meki aspekti (sekstil,trigon) a - i (k) su ti tvrdi aspekti i konjukcija.

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #92 poslato: 03:46:45, 01.Feb.2010. »
+ ti označavaju meki aspekti (sekstil,trigon) a - i (k) su ti tvrdi aspekti i konjukcija.
Pa da, zato stoji (K)+ Venere prema Jupiteru.. a (K)- Venere prema Saturnu. Konjukcija je +ili- u zavisnosti od odnosa planete..bas sam ispala glupa!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #93 poslato: 04:12:48, 01.Feb.2010. »
Htedoh reci ova oznaka -(K) = jer K oznacava konjukciju kao negativan aspekt/tranzit Sa?
I ovo jos htedoh da pitam, posto astrolozi kazu da je prelaz Sa preko Pl.jedan izuzetan!Jer se covek menja,iz korena! Jer tako? Posto se to desava na svakih 29god. Jer se gleda tacan dolazak ili se u praksi kod onih koji su imali vec taj povratak, stariji od 29god.to desava -/+ koliko..?

Nije to uvek za 29 godina ali od 26-30 godina. Zavisi od retrogradnog kretanja Saturna i celog tog perioda dok traje aspekt. Inače Saturn u većini slučajeva deluje sa zadrškom ali opet zavisi koja je kuća i znak. Nekad promene nastupaju postepeno tokom trajanja tranzita dok nekad njegov tranzit zna da bude i jako snažan za kratko vreme (obično je to slučaj kada se promene konkretizuju u kratkom periodu)
Npr. Boris Tadić je postao predsednik kada je Saturn tranzitirao preko njegovog natalnog Plutona...

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #94 poslato: 11:03:32, 01.Feb.2010. »
To je znaci bio drugi prelazak Sa preko Pl.u slucaju Borisa Tadica!

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • 167
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #95 poslato: 12:39:59, 01.Feb.2010. »
To je znaci bio drugi prelazak Sa preko Pl.u slucaju Borisa Tadica!
Baš tako.  8)

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #96 poslato: 20:22:34, 12.Feb.2010. »
Ako Saturn tranzitira poljem vage, da li ce to vise uticati na nekog ko je vaga u znaku ili nekog ko je vaga u podznaku?

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • 53
« Odgovor #97 poslato: 21:06:41, 12.Feb.2010. »
Ako Saturn tranzitira poljem vage, da li ce to vise uticati na nekog ko je vaga u znaku ili nekog ko je vaga u podznaku?

Mislim da podjednako utice i na jedne i na druge(neka me charobnjak ispravi ako gresim).Za osobe koji su vaga u podznaku bitan je verovatno jer je njima sunce u vagi koje u odredjenom periodu tranzita kaci saturn u konjukciji, dok  je za osobe sa podznakom vage bitan posto im je ascedent tu kao i prva kuca a kazu da je to jako bitan period tranzita saturna preko ascedenta i prve kuce

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #98 poslato: 22:37:15, 10.Apr.2010. »
E kako je nama sa ponovnim vracanjem Saturna u Devicu?DMora on jos malo da mi bude blizu,navikao na mene pa ne pusta ;D

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • 15
« Odgovor #99 poslato: 23:21:51, 10.Apr.2010. »
E kako je nama sa ponovnim vracanjem Saturna u Devicu?DMora on jos malo da mi bude blizu,navikao na mene pa ne pusta ;D
Dolazi da proveri da li su sve lekcije naucene ako nisu, sledi kazna...
Kad se vec tako lepo druzite, zadrzi ga u Devici i ne daj mu da predje u Vagu... Kad pocne da mi gazi PL i MO  :;

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 12 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000