Tranzit Saturna

• Odgovora: 290
Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 30 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Tranzit Saturna
« Odgovor #140 poslato: 19:20:38, 14.Sep.2010. »
Ako se dobro sjecam, meni Saturn prolazi kroz trece polje i najblizi je natalnom Suncu....znaci li to i period konacnih odluka u vezi mene same...samo-preispitivanja i sl?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #141 poslato: 13:56:44, 15.Sep.2010. »
Ako se dobro sjecam, meni Saturn prolazi kroz trece polje i najblizi je natalnom Suncu....znaci li to i period konacnih odluka u vezi mene same...samo-preispitivanja i sl?
Saturn pravi meki aspekt sa Uranom i Marsom, znači da će kroz neke svoje osobine da pokrene šesto, sedmo i deveto polje...   U isto vreme je potrebno da smanji energiju vašeg natalnog Sunca (simbolika Sunca i simbolika vladara prve kuće) a uskoro i Merkura.

E sad vi pokušajte sami da napravite analizu a ja ću pripomognem.  :namigivanje:

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #142 poslato: 16:01:25, 15.Sep.2010. »
Probacu da dam neko svoje tumacenje tj. kako ja 'vidim' taj tranzit...

Uticaj SA tranzita na natalno Sunce, vjerovatno donosi period kada sebe vidim realno, sa svim vrlinama i manama...suocavanje i prihvatanje sebe same takve kakva sam, bez uljepsavanja...tako nekako....

Sto se tice uticaja na Merkur, vjerovatno donosi dubiozne misli, zrela razmisljanja, e sad ne znam kako ce se odraziti na ucenje..da li ce ga usporiti ili donijeti veci stepen samo-discipline, bolje pamcenje?

Saturnov aspekt sa Marsom, hm, mozda spoj misaonih i fizickih aktivnosti...mozda ce dobro kanalisati energiju

Ne umijem da procjenim da li ce donijeti vise dobrog ili loseg...tj. samo da me ne sabotira!!!!Dosta mi je vise stagnacije

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #143 poslato: 16:16:23, 15.Sep.2010. »
Saturnov tranzit preko Sunca ja zovem "kaljenje" kroz neku moralnu afirmaciju.

Konkretno u vašem slučaju osim ovog opšteg tumačenja treba uzeti u obzir i prelazak preko vladara ascedenta što daje dodatnu ozbiljnost ovom tranzitu jer je Sunce ličnost, svest, ego...   Podrška autoriteta postoji ali kroz odricanja. Znači potrebno je da se nekih stvari odreknete u korist šestog, sedmog i devetog polja...

Saturn sa Marsom donosi korist jer radite na tome da uspete.

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #144 poslato: 20:10:57, 15.Sep.2010. »
Čarobnjak,evo mog tumačenja saturnove kretnje kod mene-a ti me ili ispravi ako nisam dobro protumačila,ili ako sam izostavila,dodaj ;) :D

Meni je SA ušao u 4 kuću,znači promjena koja je već polako počela kod mene,sad će se samo pojačati.
S tim, da mi saturn u ovom položaju pravi aspekte sa SO u natalu SA120*SO,što mi daje pozitivu neku,pomoć i podršku starijih...dok naspram toga,dolazi mi konjukcija SA s MO,koji mi stoji u 4 kući u natalu,što znači da ću biti jako osjetljiva( da nekažem,cmizdrava na sve i svašta) i bit ću sklona kroničnim bolestima,što već lagano i jesam (grlo,pluća).....I još imam aspekt NE90*SA,koji će mi svakodnevnici donositi melankoličnost,sumnje-al pozitivno mi je u tome što ću se ipak više držat zemlje nego poletiti u oblake ;)...

Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #145 poslato: 20:28:58, 15.Sep.2010. »
SA mi se nalazi gotovo na vrhu VIII polja  :;
Moram priznati da me je prilicno strah perioda koji sledi. Nisam objektivna i zaista bih cenila ukoliko bi neko mogao da kaze par reci...

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #146 poslato: 22:26:49, 15.Sep.2010. »
SA mi se nalazi gotovo na vrhu VIII polja  :;
Moram priznati da me je prilicno strah perioda koji sledi. Nisam objektivna i zaista bih cenila ukoliko bi neko mogao da kaze par reci...

još će ti kojih 15ak dana bit u 7 polju,a onda ti ulazi u 8 polje...prvo što će ti biti je da će ti pravit opoziciju sa suncem,a aspekti sunca i saturna,nepovoljni mislim,donose neku vrstu osame a u direkcijama i neprijatelje-a pošto je to ugao za sada,mogući zdravstveni problemi,pomalo depresivno stanje i ugrožen položaj,skandal (sam saturn u 8 po natalu znači gubitak ponosa,kako dupor kaže) nekim nesretnim slučajem,malo ćeš se morat kontrolirati....a onda ti dolazi i opozicija na merkur što će ti donjeti i sukobe isto tako,ali i proces spoznaje same sebe iznutra i proučavanje sebe.....trpit ćeš :(

eto ukratko koliko sam nabrzinu uspjela proučiti...al javit će se čarobnjak pa će upotpuniti ;)
Natalna karta

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #147 poslato: 23:10:33, 15.Sep.2010. »
la luna, a meni sta saturn donosi? :-[
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #148 poslato: 23:46:33, 15.Sep.2010. »
La Luna, hvala :)
Uzasan period mi sledi... :(

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #149 poslato: 08:27:35, 16.Sep.2010. »
La Luna, hvala :)
Uzasan period mi sledi... :(

nema na ćemu draga,bila bi sretnija da su bolje vijesti :(

Natalna karta

Stranice: « 1 ... 13 14 15 16 17 ... 30 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000