salim se

drustvo ne menjaj ne ljuti se sto ti tako kazu, jer ako ti pomognu -da ti nabace neku- svaka devojka to oseti poznaje situacije jer vecina proslo mnoge vode tako da u ocima svake ribe bi ispao nesposoban da je sam spakujes, pa ce otici tvom drugu........ kreci se sto vise napolje budi sa drustvom, nahvataces i druge koji muvaj i to sta pricaju curama "snimaj" ih pa experimentisati veliki ti je plus sto imas samopouzdanja da pridjes upoznajes cure

na greskama se uci...
a sto se tice pravdanja - to nije muski: krene riba te spusta npr ako se pokazes neiskusan, uzvrati udarac ali sa dozom humora
da je nasmejes cure vole da se smeju vole duhovite osobe, i pre ili kasnije... nagradice te 
... ako nisi duhoviz nemas maste, bolj se ne upustaj, dok ne steknes malo zeznutost

samo izlazi ...i netreba ti 40-50 godina vec toliko nedelja, samo nemora da znaci da takav u medjuvremenu neces nista bocnuti

mozda sutra

sabajle, ono cura neka utripuje da si onaj pravi i blablalba...

ima puno tripovanih cura, a da bi utripovale ne bi trebalo da te vidjaju sa cvecem kako prilazis devokama u grad

na zurkiu si - nikada ne budi ocajan ako te ispali cura, oce one i namerno da flertuju sa druim radi ti "shit test" posmatrate da li si emotivan (to nije muskarac), iskuliras ono boli te.... ili mozda te pita nesto u vezi sebe ono samo te proverava dali si cool onako kao sto joj se predstavljas, drugo iako joj budes zabavan cesto se nadje neko ludji ako ne na zurci, onda sutra negde u prodavnici dok kupuje lebac, pa izvisis -> kada upoznas ribu neku i sve bude ono kao da ces upasti u vezu sa njom, nebitno je upoznavaj i druge te su ti u rezervi ako padnes sa ovom provom a ti zagoreo, da se ubrzo oladis sa drugom ili trecom ili ...!
- Prišao jednoj, na bus stanici "zdravo", ona me za momenat pogleda i ćuti prekrštenih ruku. Pružam ruku "ja sam Tomislav, a ti?", ona "a šta mene briga ko si?". Džabe joj lepota kada nema nikakvo vaspitanje! Šta ću, nastavim dalje...
- U susret dve devojke, duge gole noge u minić... glava boli.... žure negde pričaju i smeju se, ja "ćao, želim da se upoznamo", jedna reče "pf" druga se prekrsti i nastaviše dalje... nerazumem!?
- Vidim ispred jednog fakulteta par cura priđem jednoj sama, čačkala mobilni, pružam ruku predstavim se, ona se pozdavi samnom zbunjeno me gleda i ćuti, pitao je šta studira, samo mi se izvinila rekla da je u vezi i udaljila se... kako je mogla da proceni da sam hteo da je zavedem? I nisam hteo da je zavedem!
Šta ne valja kod ovih pristupa, ne mogu da vidim?
?
Nista, samo si izgledao kao neki papak

pa nije brate fora da ti nju upoznajes nego ona tebe, da ti nju privuces! ajd sad kako? mogu ti samo reci da odgovor lezi u ovom postu necu ga ponavljati

moras malo razviti vijuge ako zelis poboljsati mastu i komunikativost!
BTW: pronadji posao jer bio ti u vezi ili ne, ipak treba kinta za izlaske i provod, bez novca nemozes da funkcionises u drustvu ni u vezi - znas nekad moras da ispadnes drug, da ucinis uslugu itd isto i u vezi devojci (taxi, pokloni, izlasci odlazak na more) eee samo moras imati granice da joj ne budes iz koristi oce one opasne su

mozda sam jos nesto promako da napisem ,nisam bas sve citao sto si pisao jer sam negde ostavio USB flash memuriju pa se nerviram trazim je... gde bi mogla biti? sta mislite?