# Ne razumem!

• Odgovora: 98
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
  • Pol: Muško
Odg: # Ne razumem!
« Odgovor #30 poslato: 13:11:36, 11.Jun.2011. »
salim se ;) drustvo ne menjaj ne ljuti se sto ti tako kazu, jer ako ti pomognu -da ti nabace neku- svaka devojka to oseti poznaje situacije jer vecina proslo mnoge vode tako da u ocima svake ribe bi ispao nesposoban da je sam spakujes, pa ce otici tvom drugu........ kreci se sto vise napolje budi sa drustvom, nahvataces i druge koji muvaj i to sta pricaju curama "snimaj" ih pa experimentisati veliki ti je plus sto imas samopouzdanja da pridjes upoznajes cure :) na greskama se uci... a sto se tice pravdanja - to nije muski: krene riba te spusta npr ako se pokazes neiskusan, uzvrati udarac ali sa dozom humora ;) da je nasmejes cure vole da se smeju vole duhovite osobe, i pre ili kasnije... nagradice te :roll:... ako nisi duhoviz nemas maste, bolj se ne upustaj, dok ne steknes malo zeznutost :tease: samo izlazi ...i netreba ti 40-50 godina vec toliko nedelja, samo nemora da znaci da takav u medjuvremenu neces nista bocnuti (*o*) mozda sutra  O.O sabajle, ono cura neka utripuje da si onaj pravi i blablalba...  :D ima puno tripovanih cura, a da bi utripovale ne bi trebalo da te vidjaju sa cvecem kako prilazis devokama u grad ;D

na zurkiu si - nikada ne budi ocajan ako te ispali cura, oce one i namerno da flertuju sa druim radi ti "shit test" posmatrate da li si emotivan (to nije muskarac), iskuliras ono boli te.... ili mozda te pita nesto u vezi sebe ono samo te proverava dali si cool onako kao sto joj se predstavljas, drugo iako joj budes zabavan cesto se nadje neko ludji ako ne na zurci, onda sutra negde u prodavnici dok kupuje lebac, pa izvisis -> kada upoznas ribu neku i sve bude ono kao da ces upasti u vezu sa njom, nebitno je upoznavaj i druge te su ti u rezervi ako padnes sa ovom provom a ti zagoreo, da se ubrzo oladis sa drugom ili trecom ili ...!

Citat
- Prišao jednoj, na bus stanici "zdravo", ona me za momenat pogleda i ćuti prekrštenih ruku. Pružam ruku "ja sam Tomislav, a ti?", ona "a šta mene briga ko si?". Džabe joj lepota kada nema nikakvo vaspitanje! Šta ću, nastavim dalje...

- U susret dve devojke, duge gole noge u minić... glava boli.... žure negde pričaju i smeju se, ja "ćao, želim da se upoznamo", jedna reče "pf" druga se prekrsti i nastaviše dalje... nerazumem!?

- Vidim ispred jednog fakulteta par cura priđem jednoj sama, čačkala mobilni, pružam ruku predstavim se, ona se pozdavi samnom zbunjeno me gleda i ćuti, pitao je šta studira, samo mi se izvinila rekla da je u vezi i udaljila se... kako je mogla da proceni da sam hteo da je zavedem? I nisam hteo da je zavedem!

Šta ne valja kod ovih pristupa, ne mogu da vidim????????

Nista, samo si izgledao kao neki papak ;D pa nije brate fora da ti nju upoznajes nego ona tebe, da ti nju privuces! ajd sad kako? mogu ti samo reci da odgovor lezi u ovom postu necu ga ponavljati :) moras malo razviti vijuge ako zelis poboljsati mastu i komunikativost!

BTW: pronadji posao jer bio ti u vezi ili ne, ipak treba kinta za izlaske i provod, bez novca nemozes da funkcionises u drustvu ni u vezi - znas nekad moras da ispadnes drug, da ucinis uslugu itd isto i u vezi devojci (taxi, pokloni, izlasci odlazak na more) eee samo moras imati granice da joj ne budes iz koristi oce one opasne su ;D

(rzm) mozda sam jos nesto promako da napisem ,nisam bas sve citao sto si pisao jer sam negde ostavio USB flash memuriju pa se nerviram trazim je... gde bi mogla biti? sta mislite?

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
« Odgovor #31 poslato: 13:17:54, 11.Jun.2011. »
(rzm) mozda sam jos nesto promako da napisem ,nisam bas sve citao sto si pisao jer sam negde ostavio USB flash memuriju pa se nerviram trazim je... gde bi mogla biti? sta mislite?

Pogledaj u novcaniku, meni tu stoji. Ili pored racunra, ispod kreveta. :p
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #32 poslato: 14:10:00, 11.Jun.2011. »
pronasao u patiku kada sam se obuvao... kako je tu dospeo :-\

Tomo, ono sto se tice izgleda ne brini, znam tipove jako dobro izgledaju ali na ide im najbolje sa curama - samo teraj onako kao sto sam ti napisao i car si! Srecno, nisam tu , vidimo se od ponedeljka ;)

btw: na zurku si negde dogovor sa drugarima na sex sa curama itd, drmni koje pivce da se opustis i sve ce biti kad dodjes do *ono* duze ces da teras, sex u treznom stanju obicno traje oko 10-15min pa puknes, ono ostalo ti je predigre mazenje njuskanje vatanje gnjavaza itd sa sexom sve ukupno = 30min ili sat to ti je to ajd zurim...

:dancer:

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #33 poslato: 00:49:57, 13.Jun.2011. »
Verovatno da nije fora da ja nju upoznajem nego ona mene, da privlačim! Čime?

Citat
krene riba te spusta npr ako se pokazes neiskusan, uzvrati
da je nasmejes cure vole da se smeju vole duhovite osobe
i pre ili kasnije... nagradice te

ipak ne postoji mogucnost da se povadis i da sve bude uredu,
osim da imas duboke dzepove i da vozis neka besna kola - svaka bi te ucila

Drugo, iako bi uzvratio (šamarom ili rečima), dakle ipak nepostoj mogućnost da se povadim?

Ništa mi nije jasno!

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #34 poslato: 14:41:10, 13.Jun.2011. »
sdflkjsdfksljfs bre ! ! ! ovako:

# zelis imati zensko drustvo? - potrebno je biti zabavan, da joj pomognes i resis neke probleme (ljubavni problemi ce ti biti zeznuto za sada, pokusavas ovako onako... istrazuj na gdeskama ucis...), novac nije tako bitan ali dobro je imati.

# zelis imati devojku? - bices ako se trudis da nekoj budes jako zabavan, nego....postoje druge stvari koje mozda nisi jos usavrsio tako da ne mozes josuvek nazalost biti u vezi: da poznajes svaku nezgodnu situaciju i da sebe curu ili drustvo uspesno izvuces, da bi odrzao vezu potreban ti je i novac, uvek min 5000din u dzepu, moras znati dobro mesto gde da je izvedes na pice, sta joj kupiti, da je ispratis taxijem, da joj platis kredit... 300stavri ima... sve su ti one pomalo sponzoruse... ;) al ok, meni ne smeta ako je umerena u svojim prohtevima. Ne dozvoli da ti manipulise, muskarac je jaci pol on mora voditi svu igru! npr ona ti dâ neki zadatak ti se primis i krenes da resavas sve u nadi da ce te nagradi u krevetu i uvek te lukavo iskoriscava a u toj situaciji moze biti sa drugim u krevetu a s tobom takvim nikako pre ili kasnije te sutne, eee da ne bi ispao lak treba ti visegodisnje iskustvo sa curama da bi lukavo preokrenuo situaciju, a da se ne naljuti i ona ti prvo da sex, pa onda ti regulises stvari na dalje :)

# zelis imati sex sa fufom? - potreban ti je novac (ili odes u club dohvatis neku naroljanu pa u wc)

# ako te spusta (devojka ili neka fufa) sto nemas iskustva, a zelis da te uci - NIKADA ni u kom slucaju ne udaraj zensko, samo na verbalan nacin! spusti ti nju sto glumi da ima iskustva, pa neka ti dokaze ;D malo budi duhovit, lud, trebas malo i lagati itd sve brate mora se snadjes samo da bi bocnuo... i za koji minut napasce te ona ;D

# ako ti neko pridje i pocne da te provocira sto neznas sa ribama (mada to je retkost, to ide samo kod klinaca) - pokusaj mu objasniti neke stvari, ako tera u inat , musko udri, zensko zezaj ... pa nadrljas malo, sta da radis i to je deo zivota.... prodjes malo s*anja steknes veca iskustva i tako to ....

mora da busis i tamo gde burgija ne moze!

eto! aj srecno ;)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #35 poslato: 00:47:39, 14.Jun.2011. »
Jeste živeo sam u nekom malom svetu.... sad tek vidim dalje...

Pročitao sam nekoliko puta što ste mi pisali ...... razmislio došao do zključka imati devojku je samo opterećiavanje i veliko trošenje novca..... ako su danas devojke sa momkom i žele sex sa njim samo zbog provoda, zato se desi da one varaju da pronađu boljeg ...... svakakve misli i kombinacije situacija mi prolaze danas i juče kroz glavu... mrzi me da pišem..... i ako bi pisao izgledalo bi kao da trežim rešenje na sve to.... nema sigurno slab sam ja da ispravim nešto kod neke koja je prošla mnoge vode i zna kako da se postavi samo da bi me lakše otkačila jer joj se svidi
život koji ima!

Tako da nemam volje više da tražim devojku ako trebam nekoj prićiće mi ako ne ko je šiša. Šta će mi kad eto ima fufe i pijane devojke (kažu tuđe je slađe), sabereš novac i naravno treba znati cake kako da te ne zezne ona........

Da sam u vezi morao bi da bijem glavu od zida kako da dođem do novca da ga imam često, kako da joj ulepšam dan da prođem jeftino itd , itd, i kako da ispadnem lukaviji od nje i dobijem sex...... još "višegodišnje iskustvo da ne bi me lako koristila i varala" pa računam da ću živeti do 50-60 pošto vidim često se umire sa toliko, a uslovi koji ovde vladaju možda ću da opstanem još 5-10 godina, vreme leti i baš me briga...

Izgleda jadan je onaj ko ima curu... neki drugovi mi kažu "sramota je što nemaš devojku", a oni imaju devojke jer pored svega optrećeni time da im neko ne kaže ono što su rekli meni.... mene baš briga i ne želim da nabijam te komplekse.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
odg: brojke
« Odgovor #36 poslato: 14:39:04, 14.Jun.2011. »
Bitno je da znas koliko znas i dokle smes da ides a granice mogu da se pomeraju uvek. Devojka mora da bude prema tebi naspram tebe da se uklapate kao srodne duse i nece biti problema. Mnogo se rasipas a nista ne postizes i sa tim ne dokazujes nista makar i na forumu. Ako ti se netko stvarno svidja nadji nacin da se upoznate i da ta veza moze da traje i da uzivate zajedno. Svakako nije ti problem biti sam kao i do sada ako ti netko ne odgovara. Uvek imas zanimaciju da kompenzujes taj nedostatak ali sta kad i to dosadi a kako se odreci nekih navika a kako ce partner to da prihvati ili odbaci ili kako prihvatiti devojku koja nije savrsena kao iz xxx produkcije. Tebi treba jedna ali vredna, koja te razume i prihvata onakvog kakav ti jesi i nece te odbaciti ili ostaviti zbog tvojih mana ili nedostataka, zato ako stvarno imas takvu zelju nece dugo proci neces biti sam, pod uslovom da znas sta zelis.

*

Van mreže misha

• *
  • 81
  • 1
« Odgovor #37 poslato: 16:03:05, 14.Jun.2011. »
@Toma

drugo je to da li ces ti imati devojku,zenu ili samo ebachice ;D

ma ce bude samo teraj ;) ne trazi preterano nasminkane cure takve su da lakse privuku tipove koji imaju para dobra kola, takav tip ribe bi te skembale! i velika vecina su ruzne brate to je jos jedan razlog sto stavljaju kilo pudera i kosu preko pola lica... kompleksasice teske pa te spusti kad joj pridjes i jos sa cvecem :o

# vecina kod nas cure ne vole fine momke a ni kretene, zapravo vole ono sto muskarci poseduju (novac i kola), dok neke druge cure vole ono sto im se prica da je nasmeje, bio on dobrica ili kreten. Sharm vise ne pali to je proslost, nesmes biti providan da je zelis ,provale te one prema tvoim gestovima i onome kako joj pricas i svaka ce ti bezati jer tesko da ces biti nekoj prvi koji joj prilazi i pokusati da je odvuce u krevet (znaju da ima jako vestih muskaraca koji uspevaju da X puta jednu istu curu zeznu, velika vecina cura je lukavo iskoriscavano) tako da svaka mora prvo da te upozna da bude sigurna sa kim je i tako to... a da bi te upoznala pricas na nacin kao da nisi zaiteresovan za nju da budes opusten i zabavan

biti zabavan - tu isto treba iskustva sta i kako joj pricati jer ako cujes forice od drugih osoba pa vecina cura pre ili kasnije cete provali da pokusavas biti zabavan samo da bi je smuvao nabio u krevet "haha dobar si e, znas te price sam slusala jos dok si brisao sline... aj produzi" ili ako je fina curica jednostavno te vise nece zeleti da te vidi, ignorisace te. Dakle sam moras smisliti foru, mada nije retkost da neko smisli ono sto vec postoj.

bitno je da sada imas neke informacije, kakav moras biti sa curama da bi upao u vezu, da bi dosao do kreveta :) i nije bitno koliko sexao bitno je da se to radi :)

zivot je dug pred tobom ! nisi imao srece, pa sta! ko zna zasto je to dobro pa tako ispalo... i mani se podzemnog sveta!

ko zna koliko ima osoba poput tebe a cute, dok su neki puni raznih informacija i naucili da glume velikog ebacha a nisu! zatim znaju samo da pljuju devojke i muskarce koji su vezi ili drugare "gle klosar, shpak a ova drolja, a ova brate mili sa kakvim se one k*esu" i tako dalje. kloni se tatvih osoba mozda su zabavni ali nece te dovesti dotle da ostvaris snove...

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Odg: odg: brojke
« Odgovor #38 poslato: 19:30:23, 14.Jun.2011. »
Bitno je da znas koliko znas i dokle smes da ides a granice mogu da se pomeraju uvek. Devojka mora da bude prema tebi naspram tebe da se uklapate kao srodne duse i nece biti problema. Mnogo se rasipas a nista ne postizes i sa tim ne dokazujes nista makar i na forumu. Ako ti se netko stvarno svidja nadji nacin da se upoznate i da ta veza moze da traje i da uzivate zajedno. Svakako nije ti problem biti sam kao i do sada ako ti netko ne odgovara. Uvek imas zanimaciju da kompenzujes taj nedostatak ali sta kad i to dosadi a kako se odreci nekih navika a kako ce partner to da prihvati ili odbaci ili kako prihvatiti devojku koja nije savrsena kao iz xxx produkcije. Tebi treba jedna ali vredna, koja te razume i prihvata onakvog kakav ti jesi i nece te odbaciti ili ostaviti zbog tvojih mana ili nedostataka, zato ako stvarno imas takvu zelju nece dugo proci neces biti sam, pod uslovom da znas sta zelis.
Samo mogu da kazem  (e*e)

*

Van mreže Toma

• *
  • 52
  • 0
« Odgovor #39 poslato: 22:43:08, 17.Jun.2011. »
Hvala za savete, ali neznam prepoznati tu sa kojom bi se uklopio, zato moram prilaziti svakoj, naravno onoj koja mi se dopadne na izgled. Sa neta sam saznao pitanje za probijanje leda "Znaš koliko su teški polarni medvedi?" isprobao, ova dva dana izlazio prilazio, i ne ponovo ne vredi...još ne bi ni znao šta da im odgovorim i da pričam o medvedima :(
Većina devojaka me ignorisalo ostale me samo gledale izbezumljeno, neke i kratko glasno odgovore da svi čuju, pa se udalje! Odmah nakon svake to zapisao:

-ne zanima me
-a znaš li koliko si ti težak smor?
-nisam slobodna
-jadniče
-aj skloni se životati
-pf seljak
-produži
-sanjaj
-zašto tražiš odgovor od devojaka kada sve imaš na internetu?
-e mnogo si zabavan ha ha ha
-u al ti je fora
-u kom ti veku živiš...
-bože čime se ti zanimaš

Kako su mogle takve da budu prema meni, ako sam postavio pitanje koje dovodi do kontakta!? Još me ne poznaju!

Dve mi pokazale srednji prst!

Nisam više prilazio..... a sam da nešto skockam, neznam kako na koji način ako od nikoga ne mogu da čujem nešto bar malo toga? Šta bi drugo mogao da je pitam ili kažem o čemu da počnem da joj pričam, da je LAŽEM na kraju krajeva, da bi konačno ispao zabavan, privlačan itd?! "Budi svoj" jer ne priliči mi da budem za*eban tip nego dobrica, onaj ko ćuti u društvu nije zabavan, nezna o čemu da melje toliko da se sve cure lepe za mene, i da prilazim curama sa lepim komplimentima - sve ono što one ne žele, to je dosadno :( dakle moram to promeniti, za početak da budem neko drugi treći od svih nešto po malo, možda ću biti u većini slučajeva gluplji nego sada, dok se vremenom ne prilagodim nečemu, izgradim sebe drugačijeg i devojke vide u meni ono što želim da vide!

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 ... 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000