Retrogradna planeta

• Odgovora: 80
Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • Pol: Žensko
  • HAKUNA MATATA!
Odg: Retrogradna planeta
« Odgovor #40 poslato: 11:33:35, 06.Okt.2009. »
Znaci tako... Jao, Merkure, sta cu da ti radim!  :D Nakljukacu te svim lekovima (alkoholnim i nealkoholnim) koji pod uticajem tvoje retrogradnosti zavrsise u mom organizmu!  :D Gomilanje ispita zbog nesigurnosti u nauceno gradivo- to nikome ne treba... Izadjite, pokusajte, i tako ignorisite R Merkura! :D

A kako se ogleda u natalu npr. kad neke stvari ometaju fax? Ne znam kako da formulisem pitanje... Npr. kod mene zaljubljivanje, razocarenje, problemi, i tako to dosta uticu na fax u negativnom smislu- ne izlazenje na ispite i to, a zanima me kako je to oslikano u natalu?  (*o*)

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #41 poslato: 18:38:02, 06.Okt.2009. »
A kako se ogleda u natalu npr. kad neke stvari ometaju fax? Ne znam kako da formulisem pitanje... Npr. kod mene zaljubljivanje, razocarenje, problemi, i tako to dosta uticu na fax u negativnom smislu- ne izlazenje na ispite i to, a zanima me kako je to oslikano u natalu?  (*o*)

Pa i ja imam slican problem...U poslednje vrijeme se i meni tako nesto desava....Sto god da se desi..to mi utice negat. na fax....I tako je vec neko vrijeme...Ranije nije bilo tako....Mogla sam se jako dobro skoncentrisati i nisam dozvoljavala da mi bilo sto utice na ucenje...Sad vec vjerujem da mozda,ako vec govorimo o astrologiji...mozda neki nepovoljan tranzit remeti moju koncentraciju..ili tako nesto....samo da ne potraje ovako!

*

Van mreže kaliopaworld

• **
  • 134
  • 0
« Odgovor #42 poslato: 07:18:41, 07.Okt.2009. »

A kako se ogleda u natalu npr. kad neke stvari ometaju fax? Ne znam kako da formulisem pitanje... Npr. kod mene zaljubljivanje, razocarenje, problemi, i tako to dosta uticu na fax u negativnom smislu- ne izlazenje na ispite i to, a zanima me kako je to oslikano u natalu?  (*o*)

Dispozitor tvoje 9k je Ju,a on je bio retrogradan,plus ti je prolazio dc-om...Mozda tu treba traziti krivca..

Pa i ja imam slican problem...U poslednje vrijeme se i meni tako nesto desava....Sto god da se desi..to mi utice negat. na fax....I tako je vec neko vrijeme...Ranije nije bilo tako....Mogla sam se jako dobro skoncentrisati i nisam dozvoljavala da mi bilo sto utice na ucenje...Sad vec vjerujem da mozda,ako vec govorimo o astrologiji...mozda neki nepovoljan tranzit remeti moju koncentraciju..ili tako nesto....samo da ne potraje ovako!

Vrlo slicna situacija je i kod tebe,tvoj vladar 9k je Ju(a on je jedno vreme bio R tacnije od 16.06.2009,pa ce biti do 13.10.2009).Njegov dispozitor je Ma,a Ma ti je u strelcu...tako da opet dolazimo do Ju.

Imam pitanje:
Kada osoba koju upoznamo u vreme R Me ima R Me natalno, ima li to nekog veceg smilsa? Pitam to jer po logici stvari sve sto se pocne kad je R Me moguce da ce ici teze,nego kad Me nije R...Sama komunikacija(poslovna privatna) je tada otezana,pa me zanima...da li je neko imao takvog iskustva?

*

Van mreže lilka

Počasni član
  • 1 314
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
« Odgovor #43 poslato: 12:33:02, 07.Okt.2009. »
Kaliopi,imam natalno rMe i sa mog iskustva je da u tom periodu mentalno mnog bolje funkcionisem,nego kada je direktno. Organizovanjija sam,smislenija, efektivnija osecam se na kraju krajeva mnogo bolje nego vecina ljudi.Taj period iskoristim za citanje,saznavanje novog jer tad mi je koncetracija mogo veca i mnogo bolja, kao i prava rec u preavo vreme, medjutim to svakako nije u odnosu na druge ljude,jer su tad ljudi vrlo rasejani i nervozniji.Tako da to sa tom vrstom komunikacije moze imati smisla jedino sto neko sa natalnim rMe je navikao tako da funkcionise,dok ljudi u vreme rMe su totalno zbunjeni i komunikacija im ide mnogo teze.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #44 poslato: 14:49:13, 09.Okt.2009. »
A kako se ogleda u natalu npr. kad neke stvari ometaju fax? Ne znam kako da formulisem pitanje... Npr. kod mene zaljubljivanje, razocarenje, problemi, i tako to dosta uticu na fax u negativnom smislu- ne izlazenje na ispite i to, a zanima me kako je to oslikano u natalu?  (*o*)
Za studije se gleda 9. kuća, Jupiter i Merkur.
Merkur retrogradan, dispozitor Marsa (Neptun) retrogradan, konačni dispozitor Marsa (Saturn) retrogradan.

Kada osoba koju upoznamo u vreme R Me ima R Me natalno, ima li to nekog veceg smilsa? Pitam to jer po logici stvari sve sto se pocne kad je R Me moguce da ce ici teze,nego kad Me nije R...Sama komunikacija(poslovna privatna) je tada otezana,pa me zanima...da li je neko imao takvog iskustva?
Trebalo bi da oni koji imaju retrogradnog Merkura u natalu bolje funkcionišu kad je u tranzitu retrogradan ali zavisi i kako je Merkur aspektovan, njegov dispozitor itd...

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #45 poslato: 20:04:48, 22.Okt.2009. »
Retrogradna Venera moze da da vecito vracanje na nesto staro,stari posao,staru ljubav.Narocito ako je u Jarcu!

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #46 poslato: 21:02:16, 14.Apr.2010. »
Kada je u pitanju retrogradni Merkur, da li on osporava komunikaciju? I kada će njegovo dejstvo da prestane odn. hoće li on cijeli život pokazivati tu retrogradnost ili će se to promjeniti? Ja želim da to nestane, samo ne znam da li to ovisi o meni ili o višoj sili?

*

Van mreže gocat

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #47 poslato: 16:13:00, 20.Apr.2010. »
A šta je sa retrogradnim Jupiterom?

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #48 poslato: 13:27:23, 02.Maj.2010. »
Kada je u pitanju retrogradni Merkur, da li on osporava komunikaciju? I kada će njegovo dejstvo da prestane odn. hoće li on cijeli život pokazivati tu retrogradnost ili će se to promjeniti? Ja želim da to nestane, samo ne znam da li to ovisi o meni ili o višoj sili?
Gleda se simbolika astrološkog tela koje je retrogradno...
Jednostavno, potrebno je da se navikneš i znaćeš koji je najbolji način da dobiješ pozitivan efekat.

A šta je sa retrogradnim Jupiterom?
Retrogradnost se odnosi na sva astrološka tela i nema izuzetaka.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #49 poslato: 05:45:47, 05.Jul.2010. »
Meni je retro jupiter u 11. polju. gradi sextil sa marsom.

vrh 11. polja mi je u biku, a jupiter u blizancima... ???
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 ... 3 4 5 6 7 ... 9 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000