Vjerujem da je ipak teze samog sebe ubijediti da je stvarno kraj. Nada postoji, a ona taj rastanak cini mnogo tezim. 

da,tako je..samog sebe je najteže uvjeriti u to da je kraj,to iz iskustva vlastitog mogu reči...meni je trebalo dosta vremena da shvatim da nema više vajde od te ljubavi,da to više nije ljubav,bar ne obostrana,da je to već navika,ili šta drugo

da se ne lazemo jako tesko........pogotovo ako ste tu osobu jako voleli, iz bilo kog razloga...i ako je ta veza bila duga ......jako se tesko prezivljava raskid......ne bih voleo da se bilo ko nadje u poziciji da prezivljava raskid .....jednostavno ja cu vam reci...tesko je ....mnogo je tesko.....i jednima i drugima....svasta vam se vrti po glavi ,....nije vam dobro....nervozni ste ,napeti.....sve vas boli sve vam smeta.....tuzni ......neshvaceni.....dislocirani......odvratan osecaj.....sve vam je tesko ...nemate volju ni za cim.......a kako se leci .....nemam pojma......ili se pomirite ili neko drugi da odgovor na ovo pitanje jer ja nisam pametan......kad budem znao mozda i podelim sa vama...
medo,to jedino vrijeme lječi..ništa drugo...teško je,jako je teško u startu,pogotovo (kao što sam ja to napravila bila ) kad negiraš činjenicu da te to dira uopće....neznam,osloniš se sam na sebe u tim trenutcima,nesmiješ si dozvolit da padneš duboko u depresiju,nađeš si nešto što će te izvlačit kad posrčeš i onda nakon nekog vremena odjednom shvatiš,tj osjetiš da te neboli i da je to uspomena...i ostane ti samo lijepo sjećanje,a ružno kao da nije ni bilo...
eto,tak je meni bilo,vrijeme je odradilo svoje a da nisam toga bila ni svijesna u kojem trenu me bol napustila