Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas

• Odgovora: 54
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • Pol: Žensko
  • mizantrop 1%
Odg: Sigurni znaci da je muškarac zainteresovan za vas
« Odgovor #30 poslato: 17:16:16, 19.Sep.2012. »
Ovdje su se trazili sigurni znaci. :p

Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #31 poslato: 17:23:33, 19.Sep.2012. »
Nema sigurnih znaka, moj je zakljucak.

*

Van mreže mikan

• 732
  • 20
  • Pol: Muško
« Odgovor #32 poslato: 13:49:24, 21.Sep.2012. »
Ima  :)  Ako bi taj vas sve uradio za vas  :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #33 poslato: 16:32:08, 21.Sep.2012. »
Onda je lud, ne cijeni to nijedna cura. :p
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #34 poslato: 17:05:38, 21.Sep.2012. »
To je ipak rijetkost, da muskarac ode u toliku krajnost, samo meni ne bi smetalo, ako on tako osjeca...

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #35 poslato: 17:09:45, 21.Sep.2012. »
I ja mislim ako je nekome stvarno stalo ,da bi "isao glavom  kroz zid"..A li vecina je danas "lenja"..po tom pitanju..Ili mozda nije siguran u tu curu ako nece da se potrudi..Iskreno meni bi prijalo,da mi neko pokaze..:D

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #36 poslato: 17:16:16, 21.Sep.2012. »
Ni ja nisam za pretjerivanje.Jedan bivsi je stvarno pretjerivao,pa me je to pocelo gusiti.Svaki put kad se vidimo,nosio je cvijece,ako se vidimo danas,on ce insistirati da me sutra i prekosutra doveze kuci iz grada,nakon kafe sa drugaricom (znaci otvorim frizider,imam osjecaj da ce izletjeti njegova glava  ???),svaki put kad se vidimo nosio je cokolade,bombonjere,znao mi je to donijeti pred vrata i kad se ne vidimo,kad izadjemo u diskoteku,priveze me rukama sa svih strana da ne bih plesala pod izgovorom "da me ne guraju ljudi koji prolaze",pisao mi sto puta dnevno nekakve ljubavne poruke,davao stotinu "mica-maca" nadimaka i ja sam na kraju digla rep i pobjegla glavom bez obzira,prezasicena i smorena  :)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže marinaMA

• *
  • 83
  • 1
« Odgovor #37 poslato: 17:19:19, 21.Sep.2012. »
Hahahaaha,verujem ti ..najgori je taj osecaj "gusenja"..Kroz stomak...Ako ste duze zajedno ok...Ali tako na pocetku,prvih tri meseca ..auuuuuuu,,Pobegla bi i ja..PA pa.. (mah:mah) (mah:mah)

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #38 poslato: 17:21:45, 21.Sep.2012. »
Mozda tebi ipak nije bilo dovoljno stalo do njega... U svakom slucaju ako volim momka, bolje i na gore opisani nacin da pretjeruje nego da je hladan. Hladnoca i stav svejedno mu je, utice da prekinem vezu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #39 poslato: 17:38:10, 21.Sep.2012. »
Hmm nije to bilo u pitanju.Vec ja jednostavno ne volim da me neko pritisce i gusi,ne volim "kicastu" romantiku,to i hladan stav su mi jednako rangirani.Volim umjerenost.Ok kupiti svijet,ali kupi jednu ruzu bez sljokica,sjaja i kica i nemoj uvijek,vec nekad,kad je upriliceno.Ne pretjerivati sa poklonima,ne zatrpavati me,pogotovo ako su u pitanju skupe stvarcice,jer onda dobijam osjecaj kao da pokusava da me "kupi" i kao da mu je to jedini adut kojim misli da moze da me privuce,to mi govori i o njegovoj nesigurnosti,koju licno ne volim kod muskarca.Sladunjavi nadimci i porukice nisu definitivno u mom fazonu,umjesto "mica","maca","beba",ako mu je vec do nadimaka,neka smisli nesto sto vise ide uz mene,a ne nesto uz sta bih se osjecala kao da sam u vrticu  ;D Ok je pokusavati da me zastitis ali kad imas od cega,a ne da me "zavezes" rukama,samo zato da me ljudi ne bi gurali,kojesta  ???
Vise sam u fazonu,da muskarac ima stila i takta,i da zna kad sta treba d auradi,a ne da pretjeruje i zatrpava me netakticno.Nekad mi ugodan razgovor ili smisleno upucen kompliment vrijedi vise od nekog tricavog poklona.
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000