Analiza sinastrije

• Odgovora: 180
Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
  • Pol: Žensko
Odg: Analiza sinastrije
« Odgovor #50 poslato: 14:22:25, 07.Avg.2012. »
Vas dvoje ste apsolutno kompatibilni, sigurno bi se slagali! Kod mene je sledeca situacija
So u sco, So u taur
Me u sco, Me u taur
Mo u cap, Mo u pisc
Ma u vir, Ma u taur
Ve u vir, Ve u gem
Gleda se i aspekti izmedju vladara 1., 5. i 7. kuce, ja mu ne znam cas rodjenja, pa od toga za sad nista.

Kako se fino dopunjavate  ;D Tamo gdje je jedno emotivnije,drugo daje osnove raciom.
Posebno mi se svidja to sto je on Bik,a ti Skorpija.To su suprotni znaci,pa ono sto on ispoljava i sto se kod njega vidi,to ti imas u sebi,ali ne ispoljavas i obratno.Obe Ve su merkurijanske,a ni jedna nije cisto leprsava,zbog dispozitora koji ih produbljuju.Odlicno!Jos ga nekako ispitaj za tacno vrijeme rodjenja haha ;D
Meni ovaj moj u pocetku nije htio dati,pa sam mu ja rekla kako je moj nacin da nekome cestitam rodjendan,tako sto mu cestitam u tacno vrijeme kada je rodjen i tako sam ga presla  ;D

Vladar moje 7. je Ma,a to je suvladar njegovog Asc.Vladar mog Asc je Ve,koja je vladar njegove 7.
U sinastriji imamo Ve60Pl i Ve180Pl,a Ve je vladar mog Asc,a Pl njegovog.
(vladar moje 7.)Ve0Ne(vladar njegove 5.).Jos Asc0Asc,Mo0Mo,njegov i moj Mo i Pl u 1.kuci onog drugog.
Svidja mi se  ;D
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
« Odgovor #51 poslato: 14:29:56, 07.Avg.2012. »
Vrh! Da si ga trazila po maticnim knjigama ne bi nasla bolju uporednu analizu i bolje poklapanje. Moj bivsi se sprdao mojoj zainteresovanosti za astrologiju, pa je cesto znao da mi kaze je li stvarno ti vjerujes u to? ma ne zamlacuj se, ta sazvezdja ne postoje, to je protiv boga i bla, bla, tako da izbjegavam da pricam o astrologiji sa ljudima uopste, jer je malo onih koji vjeruju!
A dobar ti je stos sa cestitanjem rodjendana!

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #52 poslato: 14:37:34, 07.Avg.2012. »
Vrh! Da si ga trazila po maticnim knjigama ne bi nasla bolju uporednu analizu i bolje poklapanje. Moj bivsi se sprdao mojoj zainteresovanosti za astrologiju, pa je cesto znao da mi kaze je li stvarno ti vjerujes u to? ma ne zamlacuj se, ta sazvezdja ne postoje, to je protiv boga i bla, bla, tako da izbjegavam da pricam o astrologiji sa ljudima uopste, jer je malo onih koji vjeruju!
A dobar ti je stos sa cestitanjem rodjendana!

Hhaha nadjoh ga,jos da to realizujemo  ;D Ma samo cuti,ja sam se dugo razmisljala kako da ga predjem,buduci da bi sve drugo prozreo,ipak je Blizanac/Skorpija,pa je mozak uvijek ukljucen 100%,medjutim,nasla sam mu caku.On isto nije nesto za astrologiju,buduci da je vjernik,ali i ja sam vjernik pa mi astrolgija nije problem.Bas smo nedavno pricali o tome i mislila sam da ce biti rata zbog toga,ali nije.Rekao mi je samo "Uvijek idi za onim sto volis.Ako to volis,ja te podrzavam.".A naostrila sam se da mu ocitam bukvicu,pa me sa time bas iznenadio  :)
Ja sve ovo stvarno volim,tako da nema osobe koja bi me uspjela uvjeriti kako je astrologija losa i vrlo cesto dolazim u konflikt sa ljudima zbog toga,pa zato isto kao i ti,izbjegavam puno da pricam o tome pred onima koji ne vjeruju.Haha a ti ovog svog sve kroz salu ispitaj,pa da imamo bolji uvid ;)
"Kažete da ste neshvaćeni, mladi prijatelju.Strpite se.I dijamant je u osnovi ugljik,ali je umio cekati."
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #53 poslato: 14:47:43, 07.Avg.2012. »
Da, a vazni su i aspekti sa asc. Moje misljenje je da prije ulaska u emotivnu vezu treba uporediti dvije karte, jer ako horoskopu medjusobno ne saradjuju ni po kom osnovu, ne treba traciti vrijeme sa osobom s kojom ne mozemo postici emotivni, dusevni i seksualni sklad!
Ja nijesam vjernik, 9. u vodoliji, lilit u 9., a to je posljedica mog komunistickog vaspitanja.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #54 poslato: 14:53:56, 07.Avg.2012. »
Da, a vazni su i aspekti sa asc. Moje misljenje je da prije ulaska u emotivnu vezu treba uporediti dvije karte, jer ako horoskopu medjusobno ne saradjuju ni po kom osnovu, ne treba traciti vrijeme sa osobom s kojom ne mozemo postici emotivni, dusevni i seksualni sklad!
Ja nijesam vjernik, 9. u vodoliji, lilit u 9., a to je posljedica mog komunistickog vaspitanja.

Kod mene je 9. je u Blizancima,ali uklijestena,pa se prostire i kroz Raka i Lava.Dispozitor je Me(u Cap)0Ne,pa jesam vjernik.Ju,koji se takodje odnosi na religiju,kod mene je u Djevici u 11.(Vodolijskoj) kuci,pa ja iako sam vjernik,imam neki sebi svojstven pristup vjeri i odnos prema Bogu,koji nije kao kod vecine ljudi.Zato sam otvorena prema astrologiji i mnogim drugim stvarima koje crkva ne podrzava.
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #55 poslato: 15:36:17, 07.Avg.2012. »
Kazu da ako Ju i Ve padaju u 5. ili 7.kucu, to dvoje ce imati srecan brak.
Njegov Mjesec pada u moju 9., pa ce me on mozda podsticat da putujem, a njegovo So,Me i Ma padaju u moju 11.kucu i prave kojukciju sa mojom Fortunom, tako da je i to dobar pokazatelj.

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #56 poslato: 16:35:43, 07.Avg.2012. »
Fin brak,bogat zajednickim iskustvima i dozivljajima,nece vam biti dosadno,bicete podrska jedno drugome :)
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #57 poslato: 16:45:56, 07.Avg.2012. »
San!:-)

*

Van mreže Ouroboros

• 1 481
  • 30
« Odgovor #58 poslato: 17:24:09, 07.Avg.2012. »
San!:-)
Eto,da obje ovo sto smo vidjele sprovedemo u djelo,bolje nam ne treba  ;D
Natalna

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #59 poslato: 17:43:20, 07.Avg.2012. »
Eto,da obje ovo sto smo vidjele sprovedemo u djelo,bolje nam ne treba  ;D
Malo akcije, pa ce biti i reakcije! Dok kosmicke sile ne umijesaju prste, izem ti vic Dule! Sve je zapisano u zvezdama! I mean and believe! hehehe

Stranice: « 1 ... 4 5 6 7 8 ... 19 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000