Horarna Astrologija

• Odgovora: 46
Stranice: « 1 2 3 4 5 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Horarna Astrologija
« Odgovor #10 poslato: 19:18:53, 03.Apr.2009. »
Ako mozes i ako imas nesto u vezi toga mozes u ovom delu http://mojforum.net/index.php/board,50.0.html
da otvoris temu u vezi bas te knjige  (mah:mah)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #11 poslato: 19:22:07, 03.Apr.2009. »
hvala na obaveštenju,ja se još ne snalazim najbolje...
dobra ideja:)
nikad ne reci nikad

« Odgovor #12 poslato: 22:48:44, 03.Apr.2009. »
pozdrav....

i ja se drzim Lilija i Frolija...i naravno TA...
a kako je horarna meni najzanimljivija grana, svakako volim kada vidim da ima jos zainteresovanih za tu oblast

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #13 poslato: 10:03:51, 22.Apr.2009. »
Da se i ja "prijavim" kao veliki poštovaoc Džona Frolija, a naravno i Lilija. Nije loš ni Moris Mek Kan, a i naša Branka Stamenković koja je i učila od Frolija je nezamenljiva
  (e*e)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #14 poslato: 15:30:39, 30.Apr.2009. »
Da se i ja "prijavim" kao veliki poštovaoc Džona Frolija, a naravno i Lilija. Nije loš ni Moris Mek Kan, a i naša Branka Stamenković koja je i učila od Frolija je nezamenljiva
  (e*e)

Nemam nista licno protiv vas ali ovo tumacenje http://mojforum.net/index.php/topic,2425.0.html
i ovo
po meni, pretenciozno je davati kategoricne predikcije u bilo kojoj grani astrologije...
na pitanje: da li cu prodati kucu ove godine? u zavisnosti od "stanja" na karti moj odgovor bi bio: "velike sanse su da to uradis i to u tom i tom periodu" ili "tesko"...
isto bi bilo i sa solarom koji ukazuje na mogucnost prodaje nekretnine u godini za koju je solar postavljen...
s tim sto horarna karta moze da ukaze na uzroke i posledice konkretne situacije malo bolje nego solarna...
osim toga, horarna daje kratkorocnije predikcije posto je potpuno besmisleno postaviti pitanje za koje pitac nije zainteresovan aktuelnoscu...

nekako ne idu jedno sa drugim  (*o*)
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #15 poslato: 16:36:28, 30.Apr.2009. »
Kako misliš ne idu jedno sa drugim?
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #16 poslato: 18:27:16, 30.Apr.2009. »
Zar ovo nisu kategoricne predikcije?  ???

Citat
samim tim ta veza će se razvlačiti još izvesno vreme i na kraju će razlike u željama i potrebama ipak napraviti prekid izmedju vas dvoje
Kepler

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #17 poslato: 09:43:35, 01.Maj.2009. »
Zar ovo nisu kategoricne predikcije?  ???

Citat
samim tim ta veza će se razvlačiti još izvesno vreme i na kraju će razlike u željama i potrebama ipak napraviti prekid izmedju vas dvoje

Dobro pitanje. Ja godinama radim na ovaj način odgovore za horarna pitanja, e, sad, da li je to kategorična predikcija, ne bih se složila, jer uvek postoji opcija slobodne ljudske volje, pa samim tim, što i Froli kaže, jako puno ljubavnih horaraca, tj. njihovih odgovora se ne ostvari, ne zato što horarna ne funkcioniše, ili pak astrolog pogrešno tumači, već jednostavno zbog osobe koja je pitala ~ da li će poslušati savet ili ne.

Astrolog je tu da protumači horarac, a pitač ~ na njemu/njoj je da vidi da li mu/joj odgovor odgovara i uklapa se u ono što je sam/sama već imao negde "u malom mozgu" kao rešenje cele situacije.

Ja na horarnu astrologiju gledam kao na savetovanje sa nekim, samim tim i kad lično radim za sebe horarno pitanje, razmisliću o dobijenom odgovoru i videću da li mi to odgovara ili ću da nastavim po svom... ono što je Mile Dupor jednom napisao "Kada se razbolim, ne hvatam se prvo za Efemeride da bi video zvezdanu konstalaciju koja [ne]utiče na moj natal ~ prvo sebi izmerim temperaturu, pa tek odna idem dalje u traženju odgovora zašto se ne osećam dobro..."

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 13:29:59, 02.Maj.2009. »
Znam i razumem te samo postoje ljudi koji kad im kazes da nesto nije ok da ce dici ruke ne zato sto im stvarno ne odgovara ta osoba nego jer im je astrolog na horarno pitanje dao takav odgovor (*o*)
Kepler

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #19 poslato: 13:42:15, 02.Maj.2009. »
   Da, naravno, to i jeste ono što je jako problematično ~ ali ako već osoba i postavlja pitanje "da li je ova osoba dobra za mene?" ili "da li će uslediti poboljšanje ili pogoršanje naše veze?" znači da je sama već duže vreme razmišljala o nekom problemu koji je muči ili u vezi samog odnosa ili u vezi same osobe.

Zato ja neki put ubacim u odgovor "moglo bi da se desi" pokušavajući da na taj način naglasim da iako je situacja loša, to ne mora da znači i da je i došlo do kraja tog odnosa., već da osoba [ako želi] može da pokuša da ispravi ono negativno što kvari harmoniju u odnosu.

Uvek svojim klijentima u razgovoru naglašavam da astologija nije svemoguća i sveznajuća i da uvek su oni ti koji su kreatori svoje Sudbine ~ to su stari grci lepo rekli ~ zvezde [astrologija] ne uslovljavaju, već daju orijentir za dalje...

Stranice: « 1 2 3 4 5 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000