Primarne direkcije

• Odgovora: 96
Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Astro-girl

• **
  • 490
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Primarne direkcije
« Odgovor #70 poslato: 19:38:14, 16.Feb.2010. »
Jos je strasnije suvo tumacenje "..ali nakon 30tak godina kada udje u zemljani.." u prevodu u Jarca = bicu baba..ali to se i nadam!!! Ma.. go with the flow..

Vidim da mi kroz primarne direkcije So pravi 90`na natalni Mars, a natalno inaju sekstil. Pa jer to negativno? I kada Veneru pomerim za br.mojih godina, ona ima 90` sa svim planetama sa kojima je natalno u sekstilu? Znaci lose..
Ne znaci lose ali moze da donese otezavajuce okolnosti, prepreke koje treba da se preskoce!
"Verovanje u uticaj konstelacija proizilazi pre svega iz iskustva koje je toliko uverljivo da ne moze biti odbaceno od strane onih koji to iskustvo nisu imali."
Kepler

*

Van mreže zelena dolina

• *
  • 67
  • 0
« Odgovor #71 poslato: 13:55:38, 05.Avg.2010. »
meni ce po primarnim tek u 4o i nekoj doci VE na SO ali posto je meni SO90SA onda to opet nije dobro...a sad uskoro mi sekundarna pada dolazi na SO...
http://www.dodaj.rs/?6/2d/23XbYQNV/ja-sa-progresijama.gif
...jer na svetu postoji bezbroj ljudi cija je jedina snaga tudja slabost.. G.Milekic
Natalna karta

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #72 poslato: 14:08:17, 01.Okt.2010. »
Koliko su bitne inkonjukcije u primarnim, uzimajuci u obzir da spadaju u najbitnije minorne aspekte?
Treba ih uzeti u obzir a tumačenje zavisi i od drugih tranzita, direkcija itd.

meni ce po primarnim tek u 4o i nekoj doci VE na SO ali posto je meni SO90SA onda to opet nije dobro
http://www.dodaj.rs/?6/2d/23XbYQNV/ja-sa-progresijama.gif
Ne mora da znači da nije dobro ali to je futur III.
« Najnovija izmena:: 14:12:21, 01.Okt.2010. * Čarobnjak * »

*

Van mreže saturnine

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #73 poslato: 22:01:37, 12.Apr.2012. »
Meni se od svih prognostickih tehnika ova pokazala kao najtacnija, tacno posle 27 rodjendana kada je Venera preko direkcija usla u orbis -1 od Saturna koji je vladaoc 7. kuce u roku od mesec dana upoznala sam svoju prvu ozbiljnu vezu koja traje od tad.
Uskoro mi sleduje Venera po direkcijama konjuncija natalni Pluton, a trenutno imam i Neptun na vrhu 7.kuce. i Jupter u konjukciji sa natalnim Vertexom(ako se to racuna)

Inace, ako nekome moze da pomogne, sva racunanja direkcija radim na sajtu astrowin.org, kao solar arcs, i tu se dobija jasna tabela sa svim aspektima koje planete po direkcijama prave sa natalnim, meni je veoma koristan takav pregled.

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #74 poslato: 00:18:33, 18.Apr.2012. »
Siguran sam da je posle tog 27. rodjendana i solar i tranzit ukazivao na tako nešto...
Ova tehnika je Duporu bila osnov za prognoziranje.

Računica je laka. Koliko imamo punih godina toliko tačno stepeni pomerimo astrološko telo.

*

Van mreže Lilith Cleo

• *
  • 17
  • 2
« Odgovor #75 poslato: 21:20:03, 15.Dec.2012. »
Koliko sam pratila direkcije u mom natalu shvatila sam da dosta reagujem na njih (pod ovim milim na konjukcije jer jos uvek ne znam kako da tumacim kvadrate,trigone... Elem trenutno mi se odigrava sledeca direkcija, Direktovani Mesec je u konjukciji sa natalnom Venerom i natalnim Mc u Vagi ( Mesec vladar 7 kuce, Venera vladar 5 kuce - 27 godina) . Elem kada je Mesec bi na 0*23 od egzaktnog sada krajem septembra Saturn je presao preko Venere i pretopstavljam da na to gledam kao na otkljucavanje direkcije. 2 nedelje kasnije sam usla u vezu koja se iznenada prekinula pre 2 nedelje.

E sada pretpostavljam da ova direkcija traje cele godine i da je nisam istrosila je'l tako?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #76 poslato: 20:05:24, 15.Jul.2013. »
@Lilith Cleo, morali biste u temi indeks natalnih da ostavite vašu kartu jer je ovako teško za analizu.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #77 poslato: 13:55:28, 28.Avg.2013. »
Ja se malo dvoumim sta da gledam kad su u pitanju direkcije, da li da se vodim astro.com - om ili da gledam po solarnom luku...
Sad mi sledi dir.Me na nat.Ve i Ur mi se mota oko Ic-a i natalnog Ma. E sad i dir.Ju ce da napravi 90 sa So ili ako cemo po solarnom luku za oko pola godine je egzaktan kcvadrat dir.Ju i nat.So...
direkcije i progresije http://tinypic.com/view.php?pic=35k0j9c&s=5

Sta bi mi ovo moglo doneti?

*

Van mreže TF 2008

Moderator
  • 5 568
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 55
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #78 poslato: 18:45:27, 28.Avg.2013. »
@Melanija, Merkur je vec prosao preko vase Venere i doneo neko lepo poznanstvo, moguce i da se ta direkcija odnosi na inostranstvo ili studije takodje.

Jupiter Sunce po direkcijama ce vam doneti bolji status, bolji polozaj ili neki novi imidz u javnosti.
To nece biti onako kako ste ocekivali, ali sigurno bolje nego sto je do sada bilo.

*

Van mreže Melanija

• **
  • 117
  • 7
« Odgovor #79 poslato: 19:30:52, 28.Avg.2013. »
@Melanija, Merkur je vec prosao preko vase Venere i doneo neko lepo poznanstvo, moguce i da se ta direkcija odnosi na inostranstvo ili studije takodje.

Jupiter Sunce po direkcijama ce vam doneti bolji status, bolji polozaj ili neki novi imidz u javnosti.
To nece biti onako kako ste ocekivali, ali sigurno bolje nego sto je do sada bilo.
Hvala puno :)
Pre godinu ipo dana sam upoznala osobu sa kojom sam do skora bila u vezi, sad je to puklo e sad da li trajno videcemo. Za mene najznacajnija veza do sad.
Verovatno je to konjukcija dir.Me i nat.Ve.
Na prolece sledece godine imam i progresivni Mo konjukcija nat.ascedent i dir.Ur konjukcija nat.Ma. Sve je to u nekom slicnom periodu kao i dir.Ju90 Nat.So pa cemo videti, trebalo bi da bude neki dogadjaj ili pomak jer ce i tada tr.Ju u poslednjm prelazu ici preko mog So ...

Stranice: « 1 ... 6 7 8 9 10 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000