Dame postavljaju pitanja muskarcima!

• Odgovora: 165
Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • Zahvaljeno: 41 puta
  • 193
  • Pol: Muško
  • Nije bitna masa nego izdržljivost :P
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
Odg: Dame postavljaju pitanja muskarcima!
« Odgovor #130 poslato: 17:11:40, 01.Apr.2016. »
Sta mislite o mini suknji i helankama na poslu?
Ako je moja zena ne moze, a druge mogu  :157:
Strah me čini jačim i boljim.

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
  • Pol: Žensko
« Odgovor #131 poslato: 21:33:49, 02.Apr.2016. »
Uzmite npr da radi u sudu (mah:mah)
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže web manijak

• 1 841
  • 31
  • Neka ostane licno
« Odgovor #132 poslato: 01:30:11, 03.Apr.2016. »
Sta mislite o mini suknji i helankama na poslu?
Prava stvar za avanture na radnom mestu  :157:

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #133 poslato: 22:58:05, 03.Apr.2016. »
Uzmite npr da radi u sudu (mah:mah)
Mislim da nije prikladno  (*o*)

*

Van mreže nevenica

• 1 862
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 39
« Odgovor #134 poslato: 23:36:31, 04.Apr.2016. »
Ostali sta misle?
Pristojna žena je ona dama koja zna šta ne sme znati, iako zna...

*

Van mreže filozof

• 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 34
« Odgovor #135 poslato: 12:53:11, 22.Maj.2016. »
Ta kombinacija, po mom ubeđenju, je neozbiljna i vulgarna za većinu poslova. A poslovi hostese, konobarice, sekretarice su pod znakom pitanja kad je ova garderoba u pitanju.
Nada je san budnih.
Aristotel

*

Van mreže Kacca

• *
  • 5
  • 0
« Odgovor #136 poslato: 15:10:34, 12.Mar.2018. »
Ćao, treba mi vaše mišljenje ljudiiii
Ovako, bila sam u vezi 5 godina. Ta veza nije išla više i rastali smo se. Znam da je glupo ali nisam mogla sama i počela sam da se viđam letos odmah posle raskida sa jednim deckom. Još nedelju dana sam se čula sa bivšim dečkom, znate kako to ide, one zadnje svađe, uvrede, prosetala jednom i tu nas je lik sa kojim se viđam video. Ništa on to meni nije prebacio jer ipak smo tek počeli samo viđanje, par poljubaca, ništa ozbiljnije. U par navrata je umeo da me bocne kao aha gde ti dečko imaš ti dečka... Nisam bila sigurna želim li da počnem nešto. I tu se ustvari on meni veoma svideo, skoro svaki dan smo se viđali ali imali smo čudan odnos. Istripovan je jako da su sve žene loše i iste. Bila sam s njim i pre te veze od 5 godina, i sad ponovo. Haha, samo što smo se tada videli jedno samo veče i pitao me je da li hoću da se i sutra vidimo. Nisam htela.  vidite sada promenu. Spavala sam s njim, odlučila sam da je to skroz okej iako je previše rano. Znao je da mi je on drugi. Nikada nije pokazivao da li mu se dopadam ili ne ali kad god sam ga pitala da se vidimo pristao je. Jednom smo se ljubili celu noć. Bilo je prelepo. Ali nikada on nije pokazao šta misli ili oseća. Samo se pravio da nije nimalo naivan. I stalno je to tvrdio. I onda me je jedno popodne bivši  pozvao da se vidimo da mi se izjada jer ima nekih porodičnih problema i ja pametnica odem. Opet nas vidi taj lik sa kojim se viđam................ Nikada se u životu nisam gore osećala. Posebno jer se svi znamo i mesto je malo. Odmah sam otišla kući i pustila mu poruku ali je on rekao samo da mu se ne obraćam više. Nekako sam ga navatala da popričamo ali on je samo ponavljao da sam ku*va raspala, ne zna uopšte zašto je sebi mene dozvolio. Mada ne postoji realan problem jer nikoga nisam prevarila, on misli da sam se poigrala sa njim i nikada da nisam ni bila raskinula tu vezu. Prošlo je dva meseca, za to vreme je imao novu devojku sa kojom se viđao, i na moju poruku on je najgrđe moguće odgovorio, ali je ipak bio sa mnom. Da li jer su moje drugarice rekle jednom dečku da me odbrani i kaže mu da ne može tako da priča sa mnom, ili jer je hteo, ali bio je sa mnom. Posle razgovora sa tim dečkom koji me je branio, sačekao me je ispred kuće. Pitao me da li hoću da pričamo i ja glupača pristala. Objasnila mu sve ponovo, lepo. Sutradan je stavio priču na instagramu da je kod te devojke iako je meni rekao da nisu zajedno i da ne zna šta će s njom biti. Pomirili se izgleda. Potrudila sam se da ga ne vidim 3 meseca i potpuno sam sluđena i zbunjena. Šta mislite ko je ovde svemu kriv? Meni je jasno da sam ja loša ispala što sam došla da saslušam bivšeg ali nisam ku*va raspala zbog toga. Nisam prevarila nikoga. Nažalost, zaljubljena sam još u njega. Glupa zaljubljena žena prešla je preko ponosa, verovatno jer sam i sama bila svesna svoje gluposti i da nije trebalo da pričam sa bivšim. On više ni meni ni drugaricama neće ni ćao da kaže a svi smo u istu školu išli i svi se znamo. A ja ga želim više od života i što me više odbija, više se ložim. Sada više nije ni sa tom devojkom. A ja samo tragam za načinom kako da mu se približim i da mu odledim to srce ledeno. Ne želim da me mrzi. Želim ponovo sve s njim. Help me  :girlblush: ::)  :placko:
« Najnovija izmena:: 17:16:55, 12.Mar.2018. -mila- »

*

Van mreže -mila-

• *
  • 30
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 4
« Odgovor #137 poslato: 16:41:39, 12.Mar.2018. »
Ja bih rekla da se ovde radi o povređenom muškom ponosu. Nije okej što si sedela sa bivšim ako ste završili ali opet nisi ni tolika grešnica zbog toga. Sigurno ni tebi ne bi bilo opušteno da si ga videla sa bivšom da sedi, ali žena kao žena, naljutila bi se, popričali bi i rešili problem. Takođe, mislim da je objavio tu priču na instagramu namerno da bi ti videla kao što i jesi i da bi sad on tebe povredio kao ti njega nekada. Dakle ili on nije hteo da rešite to, ili si ga stvarno toliko ukopala da svoju ljubomoru i ranjenost krije ispod te gvozdene maske mačo momka. Ranila si ga, mislim, koliko god nije hteo da ti pokaže, ne bi tako reagovao da te je gledao samo kao ženu za kombinaciju. Bilo je tu nečega, samo što ni on sam to nije hteo sebi da prizna. Šta mislite muškarci? Hajde da pomognemo devojci...  (mah:mah) Treba li sada da ga potpuno ignoriše ako se sretnu, da se pravi da je vazduh, ili baš naprotiv, treba da ga prostreli pogledom?
Beautiful things don't ask for attention.

*

Van mreže Miloš Mi.

Marketing menadzer
  • 5 212
  • 193
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
« Odgovor #138 poslato: 16:56:55, 12.Mar.2018. »
Kacca, dobro nam došla!  :flowers:

Ti si verovatno napravila par sitnih grešaka koje su se njemu učinile velike. Ipak, šta je tu je ponašala si se onako kako si mislila da treba. Sad je najbitnije da stvari postaviš onakve kakve jesu. Da vidiš ko ti se od njih sviđa i na koji način. Ako si i dalje vezana za nekog bivšeg moraš da znaš da to može da povredi onog ko ti se dopada.

Važno je da li on tebi odgovara kao osoba, a ne samo da li ti želiš sa njim. Ako te samo telesno privlači onda nemoj ni da očekuješ od njega vezu već se tako i postavi  (mah:mah)

Ja bih rekla da se ovde radi o povređenom muškom ponosu. Nije okej što si sedela sa bivšim ako ste završili ali opet nisi ni tolika grešnica zbog toga. Sigurno ni tebi ne bi bilo opušteno da si ga videla sa bivšom da sedi, ali žena kao žena, naljutila bi se, popričali bi i rešili problem. Takođe, mislim da je objavio tu priču na instagramu namerno da bi ti videla kao što i jesi i da bi sad on tebe povredio kao ti njega nekada. Dakle ili on nije hteo da rešite to, ili si ga stvarno toliko ukopala da svoju ljubomoru i ranjenost krije ispod te gvozdene maske mačo momka. Ranila si ga, mislim, koliko god nije hteo da ti pokaže, ne bi tako reagovao da te je gledao samo kao ženu za kombinaciju. Bilo je tu nečega, samo što ni on sam to nije hteo sebi da prizna. Šta mislite muškarci? Hajde da pomognemo devojci...  (mah:mah) Treba li sada da ga potpuno ignoriše ako se sretnu, da se pravi da je vazduh, ili baš naprotiv, treba da ga prostreli pogledom?

Zašto da ga ignoriše? Trebalo bi da zna šta želi. Da li želi samo vezicu ili ipak želi vezu sa njim.

*

Van mreže -mila-

• *
  • 30
  • Zahvaljeno: 3 puta
  • 4
« Odgovor #139 poslato: 17:09:27, 12.Mar.2018. »
Kacca, dobro nam došla!  :flowers:

Ti si verovatno napravila par sitnih grešaka koje su se njemu učinile velike. Ipak, šta je tu je ponašala si se onako kako si mislila da treba. Sad je najbitnije da stvari postaviš onakve kakve jesu. Da vidiš ko ti se od njih sviđa i na koji način. Ako si i dalje vezana za nekog bivšeg moraš da znaš da to može da povredi onog ko ti se dopada.

Važno je da li on tebi odgovara kao osoba, a ne samo da li ti želiš sa njim. Ako te samo telesno privlači onda nemoj ni da očekuješ od njega vezu već se tako i postavi  (mah:mah)

Zašto da ga ignoriše? Trebalo bi da zna šta želi. Da li želi samo vezicu ili ipak želi vezu sa njim.

Nisam se dobro izrazila. Mislila sam ako ga sretne u izasku da li da ga ignoriše kao što to mi žene radimo, ili da ga slobodno pogleda, jer ipak se ni on prema njoj nije slavno poneo koliko god da je pogrešila... Licno bih ga skroz iskulirala. Ne može ti reći da si ku*va raspala niko na svetu.
Beautiful things don't ask for attention.

Stranice: « 1 ... 12 13 14 15 16 17 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000