Mars u Strelcu

• Odgovora: 12
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Mars u Strelcu
« Odgovor #10 poslato: 13:51:18, 31.Avg.2012. »
Ove sto znam su lijeni, uobrazeni, a filozofski nastrojeni. Ima ih dosta medju pravnicima. Znaju izigravati postenje i moral, kao svi su lazljivci, a oni su iskreni, dobri i posteni. Pa, mozda jesu.

*

Van mreže univerzums

• **
  • 202
  • 6
« Odgovor #11 poslato: 23:54:40, 11.Feb.2013. »
meni je mars u strelcu,u trecoj kuci...i uglavnom su mi svi tumacili to kao muskarca koji je sportski gradjen,avanturistickog duha,i koji ima veze s inostranstvom,dal ce biti tako,videcemo  (*o*)
Ono sto mogu jedino da kazem jeste da me sto sam starija,sve vise privlace upravo takvi tipovi muskaraca koji su avanturisti,i koje ne drzi mesto  :)

*

Van mreže Pokahontas-84

• **
  • 262
  • 8
  • Love,Peace,Freedom
« Odgovor #12 poslato: 21:43:58, 25.Okt.2013. »
I meni je Mars u Strelcu, u 10tu kucu i lezi tacno na moj MC. Ja volim muskarce korpulentne gragje, ali ne onakve nabildane, nego prirodno krupni, muskulasti i visoki... Svi muskarci koji su mi prosli kroz zivot su vrlo slicni ( visoki, snazna muskulatura, crni, kadrava kosa..... ).... I da, volim kad se bave adrenalinskim sportom ( obozavam prirodu, i sama planinarim i pesacim, stalno sam u pokretu, pa volim kad me muskarac prati u to ) ili nekim "opasnim ", bolje receno, zahtevan posao, koji ne moze svako da radi ( buduci da je u moje 10to polje ) , kao hirurg i sl. Isto, citala sam da Mars na MC daje stalan sukob sa autoritetima ( pocevsi od oca, sa kojim se stalno raspravljam, sporimo nesto, nikako da se slozimo, ali se ipak volimo ).... Sukob sa nadregjenima nisam imala nikada do sada, ali volim da budem prva, najbolja u to sto radim, imam jako izrazen takmicarski duh. Isto, ne podnosim radove zatvorenog, staticnog tipa, na primer, rad u kancelariji, u nekoj firmi. Umrecu ako moram da sedim 8 saata na isto mesto. Volim da budem u pokretu i u stalan kontakt sa mnogu ljudi dok radim. Eto, moj Mars savrseno ispunjava simboliku u moj natal  :D

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000