kako dalje u ljubavi...

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
  • Pol: Žensko
kako dalje u ljubavi...
« poslato: 17:58:20, 12.Apr.2010. »
U vezi sam sa oženjenim muškarcem već godinu dana,on se dvoumi oko razvoda jer ima 2 dece. Da li ova veza može biti trajnija ?
12.04.2010 17:58   Novi sad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
Odg: kako dalje u ljubavi...
« Odgovor #1 poslato: 18:24:47, 12.Apr.2010. »
otvorite novu temu sa naslovom koji se vezuje za vaše pitanje
u tom postu obavezno napišite : datum, vreme i mesto kada ste postavili pitanje [sam link za čart i nije obavezan] jer bez toga nećete dobiti odgovor
minimum za tumačenje jednog/prvog horarnog pitanja je 30 poruka na forumu
za sledeće horarno pitanje potrebno je da pitač ima više od 90 poruka na forumu
za sledeće horarno pitanje potrebno je da pitač ima više od 150 poruka na forumu (ili mesec dana razmak izmedju postavljenih pitanja)
za svako naredno pitanje pitač mora da sačeka još mesec dana da bi ponovio pitanje ili da ima više od 200 poruka na forumu.

Sladjice, 'ajde da se još malo družimo i kuckamo po drugim temama, pa ćemo da vidimo šta kaže horarac  ;)  (mah:mah)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #2 poslato: 18:34:15, 12.Apr.2010. »
Nisam znala za to , mislila sam da to važi samo za natalnu ....

Družila bi se ja ali posao mi oduzima mnogo vremena...

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #3 poslato: 18:50:28, 12.Apr.2010. »
 ;) Ma uvek treba nači malo vremena za zabavu i druženje ~ dobrodošla i uživaj u druženju sa Čarobnjacima   (mah:mah)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 19:03:55, 12.Apr.2010. »
Hoću hoću pogotovo kad pada kiša ovde u NS....

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #5 poslato: 18:56:26, 11.Jun.2010. »
U vezi sam sa oženjenim muškarcem već godinu dana,on se dvoumi oko razvoda jer ima 2 dece. Da li ova veza može biti trajnija ?
12.04.2010 17:58   Novi sad
Može li sad odgovor ?
Znam da ne treba ponavljati pitanje a ni datum!
U pravu sam ili ne???

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #6 poslato: 20:08:10, 11.Jun.2010. »
Da vidimo ~ čart : http://img63.imageshack.us/img63/4594/sladjicavezicawrhgi71.png

♥ ti si predstavljena Asc' u Vagi sa Venerom na 14° Bika u VIII polju i Mesecom na 01° Ovna u VI polju

♥ on je predstavljen Desc' u Ovnu sa Marsom na 05° Lava u X polju i Suncem na 22° Ovna u VII polju

♥ objašnjenje ♥
~ vladar Asc', kao i vladar Desc' je planeta koja pokazuje šta vaš racio "misli" o celoj situaciji i o onom drugom
~ Mesec / Sunce predstavljaju tvoje, tj. njegove, emocije koje imate jedno prema drugome u ovom odnosu

♥ ovde vidimo da (po Ptolomejevoj tabeli dostojanstava) ti si vrlo zaljubljena (Venera u svom sedištu) ali na neki način se ne snalaziš sa tim čovekom, najviše na fizičkom nivou (sex ~ možda nije "redovan" ili pak nešto tu "ne štima") jer je Venera preko izgona povezana sa Marsom, a nema povezivanja sa Suncem ~ tj. tvoj racio te na neki način "koči" da se zaista upustiš i prepustiš toj celoj "priči" (najverovatnije znog same činjenice da je on već zauzet) a s druge strane, tvoje emocije, koje su predstavljene Mesecom, koji je em pod vladavinom Marsa i u nj je licu, em egzaltira Sunce i u nj je triplicitetu, su 500% orijentisane prema tom čoveku ~ i vrlo često dolaziš u sukob sa samom sobom ~ rat emocija i razuma ~ jer su pak sami Venera i Mesec povezani preko tabele takodje u -/+ opciji ~ s jedne strane Venera egzalitra Mesec, a pak Mesec je povezan sa njom preko izgona ~ na stalnoj si "klackalici" da li to što radiš je dobro ili ne, pa onda malo razum "povuče" pa se ti na neki način distanciraš od tog čoveka, pa onda se emocije "popale" i ti ne možeš da dišeš bez njegovog prisustva i tako u krug.

♥ s druge strane ~ on je predstavljen Marsom u Lavu (to je nj racio) i Suncem u Ovnu (njegove emocije) ~ sam Mars u Lavu nema povezivanja ni sa Venerom ni sa Mesecom, dok s druge strane, Sunce nema povezivanja sa Mesecom, ali je povezan sa Venerom preko lica i izgona ~ ovo nam pokazuje osobu koja samo gleda sebe, naročito kada su emocije u pitanju ~ s obzirom da je povezan sa Venerom preko lica i izgona, tu postoje emocije prema tebi, ali za sad ne dovoljno jake da bi zbog njih napustio porodicu.

♥ aplikacija izmedju Meseca i Marsa, kao i kasnije izmedju Meseca i Sunca nam pokazuje da će ta veza još dosta dugo da traje, ali bez neke konkretnije i jasnije budućnosti. Takodje, sam Mesec preko antiscije ima O° sa Saturnom, pa to pokazuje da ćeš ti još sigurno par puta morati da praviš "pauzu" da bi pokušala da razbistriš emocije i misli u vezi cele situacije i ako do prekida i dodje, da ćeš ti biti inicijator toga, ne on.

Sa srećom u svakom pogledu kako god ti to odlučila  inlove

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #7 poslato: 14:35:42, 12.Jun.2010. »
Sa srećom u svakom pogledu kako god ti to odlučila  inlove[/color]

Hvala na odgovoru, ima istine u opisu mene  (e*e) !!!
Još kad bi znala šta bi.... (rzm).
pozzzzzzzz
« Najnovija izmena:: 14:42:11, 12.Jun.2010. sladjica »

*

Van mreže sladjica

• 949
  • 1
« Odgovor #8 poslato: 18:51:57, 18.Jun.2010. »
Ne znam gde da postavim ovo pitanje?! Treba mi mala pomoć oko vaših pravila u hora.astrologiji, a to je zašto treba da prođe mesec dana do postavljanja 2 pitanja ? pogotovo ako nemaju veze jedno sa drugim...malo sam zbunjena !!!  ::) ;D

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #9 poslato: 19:17:53, 18.Jun.2010. »
Pravilo je da se pravi »pauza« izmedju horarnih pitanja u slučaju ako situacija stagnira.

Ako ima nekih vidnih (da ne kažem radikalnih) promena, onda se može postaviti horarno pitanje i u kraćem roku (ovo pravilo jedino ne važi za zdravstvene horarce, jer se tu situacija realno mnogo brže menja od bilo koje druge životne situacije)

Prečesto postavljanje horarnih pitanja vezanih za jedan isti problem ili osobu gubi validnost i skoro u 95% slučajeva daje identične odgovore.

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000