Koliko vam je bitan fizicki izgled kod momka/devojke?

• Odgovora: 16
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Nightmaster

• **
  • 437
  • 3
  • Pol: Muško
Odg: Koliko vam je bitan fizicki izgled kod momka/devojke?
« Odgovor #10 poslato: 19:38:40, 08.Jun.2009. »
Sve mi je manje bitan...
Ali naravno, prvo sto primetimo na suprotnom polu je fizichki izgled...
Ali mi je puno vise bitno da je devojka normalna, inteligentna, zanimljiva, duhovita....
It's better to burn out, than to fade away...

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
  • Pol: Žensko
« Odgovor #11 poslato: 04:08:29, 24.Jul.2009. »
naravno, naucno je dokazano da smo mi nasim partnerima u prvom momentu privuceni prvenstveno fizicki(ali ne nuzno u smislu mera, proporcija, boje ociju i sl.), to je ono sto nas evolutivno odredjuje, mi smo isprogramirani da trazimo partnera koji ce u kombinaciji sa genetskim materijalom koji  posedujemo dati najbolje potomstvo.

dakle, kada je u pitanju zaljubljivanje, opustite se...sve to genetika i evolucija resavaju umesto nas. ljubav je vec nesto drugo ;)

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #12 poslato: 09:56:09, 24.Jul.2009. »

naucno je dokazano da smo mi nasim partnerima u prvom momentu privuceni prvenstveno fizicki(ali ne nuzno u smislu mera, proporcija, boje ociju i sl.), to je ono sto nas evolutivno odredjuje, mi smo isprogramirani da trazimo partnera koji ce u kombinaciji sa genetskim materijalom koji  posedujemo dati najbolje potomstvo.

Nisam znala ovo  (rzm) !
Znaci genetika ce sve odraditi sama  ;D ?

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #13 poslato: 15:32:46, 24.Jul.2009. »
Hmmm, ni ja to nisam znala... Je l' je stvarno tako? :D
~Sunshine~

*

Van mreže scorpiorising

• *
  • 57
  • 1
« Odgovor #14 poslato: 00:25:15, 25.Jul.2009. »

naucno je dokazano da smo mi nasim partnerima u prvom momentu privuceni prvenstveno fizicki(ali ne nuzno u smislu mera, proporcija, boje ociju i sl.), to je ono sto nas evolutivno odredjuje, mi smo isprogramirani da trazimo partnera koji ce u kombinaciji sa genetskim materijalom koji  posedujemo dati najbolje potomstvo.

Nisam znala ovo  (rzm) !
Znaci genetika ce sve odraditi sama  ;D ?

nece naravno sve odraditi sama, ali ce dati onaj prvi impuls privlacnosti...sto ne znaci da ce se to razviti u nesto vise...

ma bio je neki BBC dokumentarac o tome kako na osnovu mirisa biramo partnera...osim toga, bilo je zanimljivo sto su dokazali da su nam privlacniji ljudi koji lice na nas...napravili su u fotosopu montaze ljudi suprotnog pola polazeci od lica ispitanika i oni su bez izuzetka, u masi uvek kao najprivlacnije birali one koji su manipulacijom napravljeni od njihovih sopstvenih lica...

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #15 poslato: 11:38:01, 25.Jul.2009. »
Citat
bilo je zanimljivo sto su dokazali da su nam privlacniji ljudi koji lice na nas...napravili su u fotosopu montaze ljudi suprotnog pola polazeci od lica ispitanika i oni su bez izuzetka, u masi uvek kao najprivlacnije birali one koji su manipulacijom napravljeni od njihovih sopstvenih lica...

Ovo sam znala i to jeste zaista tako. Izvrseno je niz ispitivanja i utvrdjeno je bas to - privlace nas ljudi koji lice na nas ma kako to cudno moze da zvuci  ;) !

*

Van mreže sunshine_Dijana

Počasni član
  • 2 194
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 7
  • ~Sunshine~
« Odgovor #16 poslato: 16:14:52, 28.Jul.2009. »
Da, znala sam i ja to... Ali meni nije to cudno, meni je to bas sasvim logicno! Jer uglavnom svaki covek (zena) je sam sebi lep! Pa onda iz toga i proizilazi da ce nam se svidjati oni koji lice na nas :D  Naravno ne mora to da bude da ce nam se samo takve osobe svidjati! Ne, nisam mislila na to. Ali normalno je da nas privlace najvise takve osobe.
~Sunshine~

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000