da li je prosao rok trajanja ovome?

• Odgovora: 5

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 4
  • Pol: Žensko
da li je prosao rok trajanja ovome?
« poslato: 21:39:19, 11.Feb.2010. »
Imam jedno pitanje ako je neko raspolozen da pogleda sta se ovde desilo.
Horarac je prilicno star, kao sto se moze videti po datumu. Po svim gledanjima, do sada je trebalo da se ostvari.
Da li se vidi sta je to sto ga je zakocilo da se ne realizuje ili je mozda jos uvek aktivan. ;D

Pitanje je da li cu se udati za xy osobu?
http://i206.photobucket.com/albums/b...daja_za_xx.gif

Moj natal Oprez - aktivira se nakon 30-e poruke

*

Van mreže mishollo

• *
  • 2
  • 0
  • Pol: Muško
Odg: da li je prosao rok trajanja ovome?
« Odgovor #1 poslato: 13:44:32, 16.Feb.2010. »
...Da li se vidi sta je to sto ga je zakocilo da se ne realizuje ili je mozda jos uvek aktivan. ;D ...

Nije aktivan. Iščezla ti karta :D
http://datepitam.blogspot.com/
Every day we determine our destiny by what we think and do.

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #2 poslato: 17:16:04, 16.Feb.2010. »
Kao što reče Mišolo ~ nema linka od karte.

Postavi je ponovo (ili pak samo napiši podatke)
a ja od sutra se ponovo vraćam na Forum
(nisam imala ADSL ~ a preko dial.up opcije nema šanse da ostanem dugo na netu)
pa ću pogledati horarac
  8)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #3 poslato: 23:40:24, 16.Feb.2010. »
khm..trudicu se da ignorisem cinjenicu da su zli gremlini pojeli moju kartu...to nije znak ;D

elem, bolje da stavim podatke, da ih postedim ponovnog izjedanja mog horarca  (*o*)
09.3.2008. 18:39 Beograd
i pitanje da li cu se udati za G-dina  8)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 09:56:01, 17.Feb.2010. »
Da vidimo :

ti si predstavljena Asc' u Vagi, sa Venerom na 26° Vodolije u V polju i dodatno, Venera je u delimičnom praznom hodu
Mesec je 16° Ovna u VII polju

gos'n potencijalni je Desc' u Ovnu, sa Marsom na 01° Raka na samom vrhu X polja
Sunce 19° Riba u VI polju (isto kao i Venera u delimičnom praznom hodu)

Da se podsetimo :

vladar Asc' (u ovom slučaju Venera) predstavlja tvoj raconalni deo ličnosti i šta na racionalnom nivou ti misliš o toj osobi
Mesec predstavlja tvoje emocije, kao i sexualnu privlačnost & potrebu, u prevodu ~ gaće...
vladar Desc' (u ovom slučaju Mars) predstavlja pak njegov racionalni deo ličnosti i šta on na racionalnom nivou misli o tebi
Sunce s druge strane predstavlja njegove ~ gaće...

dostojanstva / recepcije izmedju palneta koje posmatramo nam pokazuju : nade, želje, planove, ideje, potrebe
ali samo aplikacioni aspekti nam daju mogućnost da se te nade / želje / planovi / ideje / potrebe i realizuju

§ ovde vidimo da kada si postavljala pitanje bila zaljubljena u njega, ali više je vladala dominacija "gaća" u odnosu na njega (Venera je preko termina povezana sa Marsom, a preko izgona sa Suncem, dok je Mesec pod vladavinom Marsa i sa Suncem je povezan i preko tripliciteta i lica)

§ s druge strane, vidimo njega koji je isto tako "gaćama" bio privučen tobom u datom trenutku (Mars je pod vladavinom Meseca i preko lica povezan sa Venerom, dok je Sunce samo preko egzaltacije povezano sa Venerom)

arapska tačka BRAKA je u Škorpionu ~ pod vladavinom je Marsa ~ njega, što je dobro, jer nam to pokazuje da se njemu isto kao i tebi vrti po glavi ta "ideja".

§ e, sad ~ videli smo šta "rade" dostojanstva i recepcije, sada da vidimo šta "rade" aplikacije, da li će do vašeg povezivanja i doći :

Mesec ima prvu aplikaciju 90° sa Jupiterom, pa 60° sa Merkurom i tek na kraju pre nego što udje u prazan hod ima 60° sa Venerom (Mesec znači nema nikakvog povezivanja ni sa Suncem ni sa Marsom)
Venera pored ovog aspekta sa Mesecom nema ni jedan drugi (zato je delimično u praznom hodu, jer taj aspekt sa Mesecom nije direktan, već posle par njegovih drugih apsekata) i tek kad predje u Ribe sklapa aspekt sa Marsom
Mars ima prvu aplikaciju sa Saturnom i tek dosta kasnije sa Venerom
Sunce nema ni jednu bližu aplikaciju... stagnira dok ne promeni znak...

•○• iz svega ovoga imamo ~ čekanje, iako je sama ideja o sklapanju veze / braka TU, tj. postoj mogućnost, ali jednosatvno treba da prodje vreme ~ jer ni jedna planeta akter ove ljubavne priče nema direktno medjusobno povezivanje izmedju sebe ~ tek kada se maltene sve ostale planete izredjaju sa svojim aspektima, dolazi do spajanja izmedju Venere i Marsa (jer je to ono i najbitnije ~ da se vladari I i VII spoje) i to preko 120°. Samim tim, rok trajanja nije prošao, ali zbog ovih svih aspekata mora da se čeka. Vremenski -/+ 4 godine (Venera dok ne promeni znak ima -/+ 4° ~ u fixnom je znaku i fixnom polju ~ godine)

Sa srećom  ;) (mah:mah)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Dorijana

• **
  • 533
  • 4
« Odgovor #5 poslato: 17:59:55, 17.Feb.2010. »
Hvala Šmišo...  (mah:mah)
sa Sa u VIII bar sam na čekanje navikla, godina gore-dole... ;D

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000