Estetske operacije

• Odgovora: 30
Stranice: « 1 2 3 4 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Odg: Estetske operacije
« Odgovor #10 poslato: 23:23:27, 30.Avg.2009. »
Nismo svi isti,i cinjenica je da neko moze da prevazidje svoje fizicke nedostatke,neko ne.
Nisam od osoba koje osudjuju druge.Uostalom,lako je reci sta ce joj vece grudi i osudjivati ugradnju silikona,a sami imamo lepe i dovoljno velike,dok druga osoba ne mora grudnjak ni da nosi...

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #11 poslato: 23:38:07, 30.Avg.2009. »
Ne osudjujem ni ja nikoga..mislim da nemam pravo..ali ne treba pretjerivat,ako je nekom stvarno ogroman problem da se nosi sa svojim fizickim izgledom onda uredu,a sada praviti barbike od djevojaka mislim da nije bas uredu..
Natalna Karta

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #12 poslato: 01:17:20, 04.Sep.2009. »
Lično sam protiv toga,al ne osuđujem nikog.U redu mi je da to rade iz zdravstvenih razloga,a što se samopouzdanja tiče,sve ide iz glave.Ne verujem da bi mi par sisa,ili naduvana usta dale samopouzdanje  ???

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 18:10:55, 22.Sep.2009. »

Lično sam protiv toga,al ne osuđujem nikog.U redu mi je da to rade iz zdravstvenih razloga,a što se samopouzdanja tiče,sve ide iz glave.Ne verujem da bi mi par sisa,ili naduvana usta dale samopouzdanje  ???

Tebi možda ne,ali ipak postoje žene kojima je taj fizički izgled i u toj meri bitan da im daje samopouzdanje,šta god mi mislile o tome...

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #14 poslato: 19:12:34, 22.Sep.2009. »
Meni je to sasvim ok, samo ako nema pretjerivanja u tome. Najbolje bi bilo kad bi se priroda sama potrudila oko nas, pa da mi ne moramo potezati ni za kakvim korekcijama u bilo kom smislu, ali posto nekad nije tako, onda ako neko zeli da izgleda bolje, sto ne bi ugradio silikone ali naravno da su u skladu sa njihovom gradjom, tjelesnim proporcijama....a boga mi i godinama jer sve vise klinki poseze za tako necim!

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #15 poslato: 20:06:52, 22.Sep.2009. »

Meni je to sasvim ok, samo ako nema pretjerivanja u tome. Najbolje bi bilo kad bi se priroda sama potrudila oko nas, pa da mi ne moramo potezati ni za kakvim korekcijama u bilo kom smislu, ali posto nekad nije tako, onda ako neko zeli da izgleda bolje, sto ne bi ugradio silikone ali naravno da su u skladu sa njihovom gradjom, tjelesnim proporcijama....a boga mi i godinama jer sve vise klinki poseze za tako necim!

bas tako sada za 18 rodjendan zele silikone a uglavnom preteruju u velicini, sve treba da bude u granici normalnog ako neko zeli vece grudi obicno bi bilo ok da su istog obima kao i kukovi jer je ta proporcija idealna a ne da ima obim kukova 60cm a obim grudi 120cm to bas izgleda nakaradno kao i kad uvecaju usta toliko da izgledaju kao majmunice....

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #16 poslato: 17:53:40, 12.Okt.2009. »
Izabrana Mis plastičnih operacija

U Mađarskoj je održan izbor za "najplastičniju" lepoticu, pobedila je Rika Urban (22) i osvojila stan u Budimpešti.
Na izboru je 18 takmičarki prikazalo lepote plastične hirurgije. Standardi su bili prilično visoki, ako su radile samo botoks ili povećanje usana, nisu mogle da uđu u konkurenciju.
Među takmičarkama bilo je nekoliko striptizeta, jedna žena vatrogasac udata za policajca, majka troje dece i bivša gimnastičarka.
Pistom su šetale devojke uvećanih grudi, smanjenih noseva, zategnutih lica i uvećanih jagodica.
Plastični hirurg dr Tamas Rožoš rekao je da želi da promoviše usklađivanje tela i duha, unutrašnje i spoljašnje lepote, a ne operacija koje od žena prave plastične lutke.
Pobednica Rika Urban dobila je stan u Budimpešti, dok su pratilje dobile novi automobil i dijamantski nakit.

(MONDO)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #17 poslato: 13:18:41, 16.Mar.2010. »
Žene bi pre pod nož nego na dijetu

Poražavajuće zvuči da bi gotovo 80 posto žena radije izabralo plastičnu operaciju nego promenilo svoje navike u ishrani i počelo da vežba kako bi rešile problem suvišnih kilograma.
Za žene su estetski zahvati kojima se uklanja višak kilograma, poput liposukcije, odličan izbor jer daju brze i trenutne rezultate, dok muškarci misle da je to rešenje za lenje osobe, pokazalo je jedno britansko istraživanje.
Na pitanje kako bi htele da izgube kilograme 34 posto žena odgovorilo je da bi to učinilo liposukcijom, 26 posto izabralo je smanjenje želuca, 14 posto rešenje vidi u smanjenju unosa kalorija, dok bi samo dva posto izabralo fizičku aktivnost kao rešenje.
Nikad ne vežba 26 posto žena, koje priznaju da bi radije pristale na mučnu operaciju nego posećivale teretanu jednom nedeljno.
Muškarci drugačije razmišljaju i za njih je vežbanje najpopularnija opcija skidanja viška kilograma.

Izvor - T Portal

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #18 poslato: 22:23:46, 29.Mar.2010. »
Hit - Kolagen u pete!!!

Ljubitelji visokih potpetica u Engleskoj poslednje vreme zahtevaju da im se kolagen ubrizga u pete. Saznali smo da kolagen u peti pomaže da vam obuća bude što udobnija.
 (*o*)

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #19 poslato: 00:46:53, 30.Mar.2010. »
Nemam nista protiv estetske hirurgije, pogotovo kad je u nekim situacijama i neophodna. Smeta mi samo sto sve zenske izgledaju kao stancovane. Uredu da neko popravi nesto na sebi sto mu smeta, ali nesto raditi sto je trenutno hit to mi je bezveze. Sutra ce mozda biti male grudi u modi i sta onda? Ne vole ni svi muskarci prevelike grudi, a i napucena usta.  Skoro svi crnci imaju takva usta, to im je sorta, za belce to vec ne moze da se kaze, poneko i ima ta napucena usta, ali kad je prirodno to izgleda sasvim OK. Ovako kad krenu da suskaju, zaplicu jezikom...katastrofa :D

Stranice: « 1 2 3 4 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000