Power Plate

• Odgovora: 6

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Power Plate
« poslato: 18:45:11, 11.Jan.2010. »
Šta je to Power plate?

Power Plate® je sprava za vežbanje vrhunskog kvaliteta, koja radi na vibracionom principu. Power Plate® otvara novu dimenziju "wellness"-a i mogu ga koristiti ljudi svih uzrasta, načina života i fizičkih sposobnosti. Power Plate® koristi elemente Acceleration Traininga™-a i stimuliše prirodnu reakciju tela na vibracije. Vibracije prenose talase energije kroz telo, što podstiče mišićne kontrakcije (od 25 do 50 puta u sekundi). Kontrakcijama se povećava snaga mišića, ubrzava cirkulacija i raste opšta izdržljivost organizma, za samo 15 minuta dnevno, tri puta nedeljno.

Ona vam pomaže da:

• oblikujete i zategnete vaše telo,
      • definišete mišiće (na power plate-u ne može da se dobije takozvana "masa"),
      • smanjite obim (ciljano delovanje sa velikim brojem kontrakcija dovodi do smanjivanja u obimu)
      • povećate gustinu kostiju (za žene preko 40god, jedina mašina koja dokazano povećava gustinu)
      • poboljšate cirkulaciju (90% ljudi danas radi sedeće poslove, znaći cirkulacija 0%)
      • razbija celulit (masaža na power plate-u dokazano razbija kapsule celulita)
      • smanjuje holesterol

...Ali da se razumemo, power plate nije čudotvorna mašina na koju "samo stanete" i bum!! - transformacija. Ne, to je ozbiljan trenažer na kome ćete se dobro oznojiti, umoriti i samo svojim trudom postići željene rezultate, a power plate će vam u tome mnogo pomoći!

Izvor>power plate.rs

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
Odg: Power Plate
« Odgovor #1 poslato: 19:18:44, 11.Jan.2010. »
Ok.da Ti se pridruzim na ovu temu..Nadam se da se ne ljutis!  ???

6 months using the Power Plate 3 times a weeks!

Conclusions:

This research study proves that easy, simple and efficient Power Plate training can defeat cellulite; it can speed and enhance youthful collagen remodelling, improve circulation, increase lean tissue, lose fat and lose excess size on the buttocks, thighs and calves.

"My legs and arms toned up like I couldn't believe. It's far better than going to aerobics."

A cena: Cena jedne ovakve naprave je 4 500 $ (dolara)... www.mypowerplate.com
Koliko li će vremena proći, dok jedna ovakva naprava, ne postane deo svakodnevne rutine u našim klubovima?

Izvor

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #2 poslato: 12:14:40, 12.Jan.2010. »
Mnogi  fitnes klubovi u Beogradu poseduju Power Plate,a postoje i specijalizovani,samo sa ovim spravama.Treninzi nisu jeftini ali vecina se slaze da je vezbanje na Power Plate-u delotvorno i da vredi svake pare.Volela bih kada bi neko podelio svoje iskustvo u vezbanju....

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 12:53:43, 12.Jan.2010. »
U teretanu u koju ja idem nemaju power plate, ali znam da ga ima u jednom kozmetickom salonu. Nisam pitala za cijenu i bas nemam pojma koliko bi moglo da bude ???
Cini mi se da je sprava prije svega dobra za cirkulaciju i mozda za razbijanje potkoznog masnog tkiva, koje se tesko moze razbiti i aerobnim i anaerobnim treningom.
Jedno je sigurno tacno, ova sprava ce dati efekte tek uz zdravu ishranu i jos neku dodatnu fizicku aktivnost!

*

Van mreže Feniks

• 983
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 1
« Odgovor #4 poslato: 22:29:57, 12.Jan.2010. »
Mnogi  fitnes klubovi u Beogradu poseduju Power Plate,a postoje i specijalizovani,samo sa ovim spravama.Treninzi nisu jeftini ali vecina se slaze da je vezbanje na Power Plate-u delotvorno i da vredi svake pare.Volela bih kada bi neko podelio svoje iskustvo u vezbanju....
Aha, to sam i ja videla na net-u, i da je red za cekanje na power plate. Neki ga hvale, neki kude..ali opet svi bi da isprobaju nesto novo. Kao sto si vec napisala u prvom postu, nije dovoljno stati i desice se chudo. Ali ono sto sam sigurna je da kontrakcije koje su izazvane vibracijama, se koriste i na terapijama nakon povreda da bi vratile, pomogle misicu da se oporavi, pa s te strane gledam ga kao jako dobrotvornu stvar.
Imala sam te terapije, interferntnim nazovi vibracijama, forezu..pa mislim da negde mogu da napravim poredjenje iako power palte nisam probala ali cisto osecaj da ti "neko" pomaze.
Citala sam i neke izjave difovaca, opet neki misle da je samo propaganda njihovih profesora i da imaju licnih koristi zbog toga sto ih forsiraju da se prijave za obuku sa power plateom.

« Najnovija izmena:: 22:33:36, 12.Jan.2010. Feniks »

*

Van mreže Vanesa

• *
  • 13
  • 0
« Odgovor #5 poslato: 15:25:07, 21.Feb.2010. »
Koliko je ovo dobro za organizam ?

*

Van mreže mila91

• 1 555
  • 11
« Odgovor #6 poslato: 20:13:18, 28.Avg.2011. »
Odličan je, probala sam, samo što daje instant rezultate i pre par godina trening je bio dosta skup, nadam se da je sada već povoljniji, nisam gledala
Zapravo, vidljivi rezultati se postižu već posle 2 nedelje, trening traje 15-30 min,......, jednostavno ne treba stati, i posle mesec dana, treba nastaviti slabijim intenzitetom
Dobra ideja  :) , moram da vidim  yeah , koliko je sada u Novom Sadu

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000