Poslednja stvar kojom ste ulepsali stan (kucu) ?

• Odgovora: 11
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
Poslednja stvar kojom ste ulepsali stan (kucu) ?
« poslato: 17:44:53, 19.Jan.2009. »
Napisite nam sta je to poslednje sto ste uradili a da je vas stambeni prostor dobio na izgledu? Mozete i neki savet kako da i mi ulepsamo svoje domove?
« Najnovija izmena:: 19:34:05, 19.Jan.2009. jelenacv »

*

Van mreže okica

• **
  • 124
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Poslednja stvar kojom ste ulepsali stan (kucu) ?
« Odgovor #1 poslato: 16:17:16, 31.Jan.2009. »
Poslednje...hmm....kupila sam ukrasne svecice.Ko prati feng sui znace kako da ih rasporedi kako bi uneo pozitivnu energiju u svoj dom,ako ne,neka procita.
Nesto specificno sto sam uradila mada ne bih bas preporucila jeste to da sam nacrtala po neki lep detalj,i nameravam da tu dodam jos nesto...
Ono sto bih obavezno preporucila jesu zvezdice.Ceo plafon mi je prepun zvezdicama i kad se ugasi svetlo...uf  uf...to je raj...Uspavam se tako slatko :D
Ma preporucila bih radnju India shop i tamo ima svasta,prelepe stvari...samo treba lova  ;)Evo sad cekam moj portret...bata ga crta pa cu da ga okacim :D

*

Van mreže gemini-leo

• **
  • 230
  • 0
  • HAKUNA MATATA!
« Odgovor #2 poslato: 11:23:45, 15.Feb.2009. »
Poslednje...hmm....kupila sam ukrasne svecice.Ko prati feng sui znace kako da ih rasporedi kako bi uneo pozitivnu energiju u svoj dom,ako ne,neka procita.
Nesto specificno sto sam uradila mada ne bih bas preporucila jeste to da sam nacrtala po neki lep detalj,i nameravam da tu dodam jos nesto...
Ono sto bih obavezno preporucila jesu zvezdice.Ceo plafon mi je prepun zvezdicama i kad se ugasi svetlo...uf  uf...to je raj...Uspavam se tako slatko :D
Ma preporucila bih radnju India shop i tamo ima svasta,prelepe stvari...samo treba lova  ;)Evo sad cekam moj portret...bata ga crta pa cu da ga okacim :D

wooow! bas htedoh napisati slicno  :)  zvezdice, svecice... INDIA SHOP-opljackacu je jednog dana... :) 
A poslednje sto sam uradila... paaa... kako to da objasnim-nazovem... "iskreirah" nesto , a to nesto se sastoji od svacega- pera, listovi bojeni senkom za oci, kamencici bojeni lakom za nokte, zica raznih oblika umotana nekim tracicama i koncicima, da skratim- sve sto je za bacanje moze postati umetnicko delo  :D  :D  :D

*

Van mreže jelenacv

• 725
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 15:03:11, 01.Mar.2009. »
Stavila sam na zid Puzzle, delo Shpanskog slikara Joan Miro-a, "Carnaval d'Arlequi", privlaci poglede.
« Najnovija izmena:: 15:19:04, 01.Mar.2009. jelenacv »

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #4 poslato: 02:23:23, 09.Jun.2009. »
stavila sam ovu sličicu na noćni ormarić....kad se probudim odmah da je ugledam, jer mi popravlja raspoloženje

nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 08:25:34, 09.Jun.2009. »
stavila sam ovu sličicu na noćni ormarić....kad se probudim odmah da je ugledam, jer mi popravlja raspoloženje

Divno Dule, zaista divno  :srce:

Ja sam samo [za ovaj mesec] promenila zavese u Dudinoj i mojoj sobi, volim dugačke zavese do poda, nekako mi deluju "starinski" i "romantično"...
Inače barem jednom mesečno pravim nov raspored nameštaja i slika, kako u našoj sobi, tako i po celom stanu, volim promene, a i experimentišem sa Feng Šui pravilima.

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Maestro

• 3 386
  • 27
  • Pol: Muško
  • Carpe diem (iskoristi dan)
    • Facebook
« Odgovor #6 poslato: 14:36:03, 09.Jun.2009. »
Novi TV stari je dosta sljakao :D

*

Van mreže jupiter u raku

• **
  • 285
  • 1
  • volim Paris
« Odgovor #7 poslato: 18:30:26, 09.Jun.2009. »
Citat

Divno Dule, zaista divno  :srce:

Ja sam samo [za ovaj mesec] promenila zavese u Dudinoj i mojoj sobi, volim dugačke zavese do poda, nekako mi deluju "starinski" i "romantično"...
Inače barem jednom mesečno pravim nov raspored nameštaja i slika, kako u našoj sobi, tako i po celom stanu, volim promene, a i experimentišem sa Feng Šui pravilima.

sviđaju mi se ove tanke zavese do poda i pletena stolica sa medom inlove
nikad ne reci nikad

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 19:33:27, 09.Jun.2009. »
Hvala ~ to su inače pletene zavese od konca, kombinacija belo + zeleno, da se slaže sa bojom zida.
Stolica je od pletene garniture. U drugom delu sobe je i dvosed, sutra postavim sliku ~ on je pak prepun Dudinih igračaka.
Takodje planiram da u toku ove godine ponovo obnovim boje na zidovima, možda promenim nijanse, videćemo  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #9 poslato: 11:42:58, 11.Jun.2009. »
A evo ovako sam organizovala Dudine igračkice na dvosedu od pletene garniture uz biblioteku  :)
1. sam dvosed,
2. dvosed uz biblioteku
3. moj radni sto

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000