Nimfomanija

• Odgovora: 17
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Nimfomanija
« poslato: 21:49:01, 27.Dec.2009. »
Nimfomanija ili hiperseksualnost je preterana seksualna želja, koja vodi promiskuitetnom ponašanju, piše intimatemedicine.com. To je psihološki poremećaj čiji su simptomi hiperaktivni libido i opsesivna želja za seksom. U ovom stanju žena ima potrebu za zadovoljenjem do te mere da je zavisna od seksa.
Termin ninfomanija koristi se samo za žene. Kod muškaraca je to satirijaza.

Kako prepoznati hiperseksualnu ženu?

Kako prepoznati nimfomanku od žene koja uživa u seksu? Žene koje vole seks probude se i usnu misleći na seks. Nimfomanke se probude i usnu misleći i praktikujući seks. Nimfomankama je veoma teško da održe dužu vezu ukoliko partner nema slične potrebe i može da zadovolji njihove ekstremne seksualne apetite, što je redak slučaj. Njene emocije su prigušene, seksualni život uglavnom dosadan, a retko je zadovoljna uprkos čestom orgazmu.
Kada je nimfomanija problem?
Kada žena prihvati da joj dani budu ispunjeni samo ukoliko je imala seks, čak i sa potpunim strancem. Ili kada zbog nedostatka istog dolazi do maničnih promena raspoloženja. O kondomima da ne govorimo.
Da li su termin "nimfomanija" izmislili muškarci?
Neki smatraju da su termin nimfomanija izmislili muškarci i to samo iz jednog razloga - da zaštite svoj ego. Takvom etiketiranju skloni su oni muškarci koji imaju problema s impotencijom, boje se da pokažu osećaje ili se stide i ne znaju se nositi sa partnerkom koja ima snažan seksualni nagon.
izvor

Sta kazu muskarci? A zene?
Zasto se muskarci sa snažnim seksualnim nagonom smatraju  strastvenim ljubavnicima, dok se za žene prilepi naziv nimfomanki, promiskuitetnih osoba ili šta već umemo da koristimo?
Koliko ovo moze da bude ozbiljan problem?
« Najnovija izmena:: 11:09:54, 05.Sep.2010. Nale 83 »

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
Odg: Nimfomanija
« Odgovor #1 poslato: 19:53:48, 31.Mar.2010. »
Pa i ja mislim da su to izmislili muskarci, bas kao sto je sad u modi da su neki muskarci sexualni zavisnici, to bi bilo da su muske nimfomanke  :D  Po meni, to su ljudi koji imaju vecu potrebu za sexom, a mozda bas iz tog razloga imaju i vise partnera, jer jedan ne moze da ih zadovolji u potpunosti. Nismo svi isti, mada se mora priznati da su takve osobe u manjini. Ne treba ih etiketirati. Svako ima svoj zivot i sivi ga onako kako mu najvise odgovara.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #2 poslato: 23:04:03, 28.Jul.2010. »
Sta fali ako zena ima malo veci apetit, ako ne moze njen dragi pa nadje jos kojeg ljubavnika sa strane i svi sretni i zadovoljni...uostalom ko ima normu koliko je normalno puta imati seks ??? neki mogu skroz bez njega, kako njih nazivaju ???  (*o*)
« Najnovija izmena:: 11:23:15, 07.Avg.2010. Perla »

*

Van mreže olishka

• 705
  • 1
« Odgovor #3 poslato: 22:27:18, 29.Jul.2010. »
To su aseksualne osobe.
Kazu da su to osobe  koje ne osećaju telesnu privlačnost prema drugim osobama bilo kog pola i kojima je seksualno ponašanje odbojno.

Nije ni to normalno, bar po meni.

*

Van mreže carrera 911

• 1 748
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #4 poslato: 22:29:50, 29.Jul.2010. »
Gde tako nesto moze biti normalno......sacuvaj boze.
Auto je auto samo nek je Porsche

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 22:33:20, 29.Jul.2010. »
Sve je to normalno, za sve ima neki razlog. :)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže carrera 911

• 1 748
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #6 poslato: 22:35:35, 29.Jul.2010. »
Pa da sve se nenormalnosti opravdavaju nekim razlozima.
Auto je auto samo nek je Porsche

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #7 poslato: 22:46:50, 29.Jul.2010. »
E draga moja Alicia ja jos uvek znam sta je normalno a sta nenormalno.

Sta god da drugi rade meni je normalno, ali ne mora znaciti da cu ja biti na taj nacin normlna. :)

Ne sudim drugima, mislim da nemam pravo na to.

Ko zeli da je hiperaktivan, ili totalno neaktivan, neka bude, svako svoju sudbinu kroji. :D

S tim da ici iz krajnosti u krajnost, nije nesto neobicno, niti nenormalno za mene. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #8 poslato: 23:51:08, 29.Jul.2010. »
Sta reci za ljude sa vecim apetitom za sex, neko zna da uztiva, to bih ja rekla, ocito znaju i imaju dovoljno vremena da uzivaju..podrzavam, bolje nego da su pasivne..   ;)  (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 11:24:10, 07.Avg.2010. Perla »

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #9 poslato: 00:09:13, 05.Sep.2010. »
... to su ljudi koji imaju vecu potrebu za sexom, a mozda bas iz tog razloga imaju i vise partnera, jer jedan ne moze da ih zadovolji u potpunosti. Nismo svi isti, mada se mora priznati da su takve osobe u manjini. Ne treba ih etiketirati. Svako ima svoj zivot i sivi ga onako kako mu najvise odgovara.

tako je....svatko svoje zna i nema smisla da se zato davaju etikete ili bilo šta...
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000