Grudnjaci

• Odgovora: 7

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
  • Pol: Žensko
Grudnjaci
« poslato: 00:37:33, 29.Nov.2009. »
Ugrađivanje grudnjaka novi hit kod žena

Veliki broj žena maštao o grudima kojima neće biti potrebna podrška grudnjaka. Uskoro bi njihove želje mogle biti uslišene zahvaljujući novoj metodi koju su razvili plastični hirurzi u vidu postavljanja unutrašnjeg grudnjaka koji bi permanentno držao grudi uzdignutim i pravog oblika.
Prva žena koje je podvgnuta ugradnji unutrašnjeg grudnjaka operaciju je imala početkom novembra a doktori tvrde da je prošla bez ikakvih komplikacija.

Grudnjak se postavlja uz pomoć procedure koja traje 40 minuta nakon koje žena odmah može da napusti bolnicu, a njegov izumitelj tvrdi da ne postoje loše strane kao kod klasične operacije povećanja grudi i da će one ostati istog oblika i položaja godinama.

„Unutrašnji grudnjak uradio je odličan posao i grudi su sada onakve kakvim ih je pacijentkinja oduvek želela - izgledaju potpuno prirodno i pacijent je više nego zadovoljan rezultatom. Hirurzi su uradili fantastičan posao“ , izjavio je nakon operacije izvršni direktor kompanije koja je učestvovala u razvoju unutrašnjeg grudnjaka Avi Koen.

Unutrašnji grudnjak nazvan „The Cup & Up bra“ izum je vodećeg izraelskog plastičnog hirurga Ejala Gura koji je nakon operacije izjavio: „Moj izum ne predstavlja kraj ere grudnjaka, ali smo uspeli da pokažemo da je sa malom operacijom moguće ženi dati unutrašnji grudnjak koji će je služiti do kraja života“.

Operacija ugradnje unutrašnjeg grudnjaka jeftinija je od klasičnog zahvata povećanja grudi i ne zahteva noćenje u bolnici i sličnog je oblika poput konvencionalnog grudnjaka izuzev što je napravljen od silikona koji se već koristi pri standardnoj operaciji povećanja grudi.

Hirurzi tokom operacije prave dva mala reza širine manje od jednog centimetra ispod svake dojke u koje se potom ubacuju silikonski umetci nakon čega se oni povezuju silikonskim trakama pričvršćenim za rebra između grudi i parom titanijumskih šrafova koji se nalaze na ramenima.

Doktori pretpostavljaju da će procedura postavljanja unutrašnjieg grudnjaka biti uvedena u standardnu operacionu proceduru u narednih 18 meseci.

Izvor:B92

Da li ste vi zadovoljni sa vasim poprsjem i da li biste se podvrgle  ugradnji silikona?
« Najnovija izmena:: 21:02:51, 30.Nov.2009. miss80 »

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
Odg: Grudnjaci
« Odgovor #1 poslato: 01:28:33, 13.Feb.2010. »
Ne mogu reci zadovoljnam, jer ma sta rekla, uvek postoji ono "ali".. Ali, u svakom slucaju, ne bih ugradila silikone. Nisam jedna od onih koja pridaje tome znacaj, pa samim tim nemam problema.. 
S druge strane, poslovica kaze "Ziveti srecno znači biti zadovoljan sobom" tako da onim zenama kojima bi ovaj zahvat znacio da budu zadovoljne sobom, kezem "samo napred"! 
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže anastasija

• **
  • 206
  • 0
« Odgovor #2 poslato: 01:55:30, 13.Feb.2010. »
Za sada sam zadovoljna,mada polako je gravitacija pocela da cini svoje.Kada za to dodje vreme,sto da ne. :vestica:

*

Van mreže revelation09

• 905
  • 2
« Odgovor #3 poslato: 22:03:53, 13.Feb.2010. »
Zadovoljna sam oblikom svojih grudi i time sto odolijevaju sili gravitacije, kako zbog vjezbi tako i zbog velicine. Nisam zadovoljna velicinom.Bila bih jako zadovoljna kad bi mi grudi bile bar za broj vece :( , ali sto da se radi. Nemam nista protiv silikona. Ovaj grudnjak mi se ne dopada, ali implantati su mi ok.

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #4 poslato: 22:28:56, 13.Dec.2010. »
Kad grudnjaci pevaju :)

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #5 poslato: 23:34:59, 13.Dec.2010. »
Neka hvala, ovi unutrasnji grudnjaci mi se ne svidaju. :o
Previse volim donji ves, da bih ga tako lahko zamijenila. ;D
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

*

Van mreže Bossica

• **
  • 137
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 02:29:40, 14.Dec.2010. »
nekako mi zvuci suvise uvrnutoo  ovo sa unutrasnjim grudnjacima (*o*)
inace sam apsolutno zadovoljna onim cime me je majka priroda obdarila, iliti sto su mi roditelji napravili  (perverzija)
The_Bossica*;) all good things come to those who wait

*

Van mreže Perla

• 3 806
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 2
« Odgovor #7 poslato: 17:01:01, 14.Dec.2010. »
meni bi ovo dobro doslo..sto manje odjece to bolje  ;D a grudnjak..hmmm..moze se i bez njega   :-[ slobodnije se osjecam ..

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000