Kada cu se udati?

• Odgovora: 10
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
  • Pol: Žensko
Kada cu se udati?
« poslato: 14:09:32, 13.Nov.2009. »
Draga Smiso,nakucala sam se mnogo kako bih te zamolila za jos jedno pitanje! ;)
Kada cu se udati za njega?Da li on oseca isto sto i ja?

13.11.2009 12.32h Vrbas

Hvala ti unapred na odvojenom vremenu! :D

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
Odg: Kada cu se udati?
« Odgovor #1 poslato: 17:52:08, 13.Nov.2009. »
Hvala Smiso,za sada sam od tebe uvek dobila optimisticne odgovore,sto mi zaista prija.Ni ja za sada nisam spremna da udjem u brak.Ako bi mogla vremenski da mi kazes kada ce sve doci na svoje mesto i kada bi mogli uci u brak.Cim si spomenula fiksni znak,shvatila sam da su u pitanju godine,zar ne?

Pozdrav!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • I don't follow footsteps I leave my own footprints
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #2 poslato: 18:02:19, 13.Nov.2009. »
Da, zbog naglašenih fixnih znakova mogli bi da procenimo da su godine u pitanju, ali sobzirom da se maltene sve nama bitne planete nalaze u promenljivim poljima, kombinacija fixno & promenljivo su = meseci, koji se mogu pretvoriti u godine ~ -/+ 2 godine  :)
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #3 poslato: 18:34:18, 13.Nov.2009. »
Izvini Smiso,htela sam da te pitam ti si uzela vreme 13.32h zar ne? meni je to pitanje palo u 12.32h.Da li to nesto menja?

Izvini sto me mucim!

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #4 poslato: 09:34:58, 14.Nov.2009. »
Izvini Smiso,htela sam da te pitam ti si uzela vreme 13.32h zar ne? meni je to pitanje palo u 12.32h.Da li to nesto menja?

Izvini sto me mucim!

Moram da ti se izvinim ~ program koji sam koristila nije prebacio sa letnjeg na zimsko vreme, ja to nisam primetila i celo tumačenje je na žalost potpuno pogrešno  :-[ :(
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #5 poslato: 11:39:04, 14.Nov.2009. »
Draga Smiso,nakucala sam se mnogo kako bih te zamolila za jos jedno pitanje! ;)
Kada cu se udati za njega?Da li on oseca isto sto i ja?

13.11.2009 12.32h Vrbas

Hvala ti unapred na odvojenom vremenu! :D

Sada sam dobro pogledala i unela sve podatke u program ~ sada ću ponovo da odradim horarno pitanje :

♥ ti si Asc' u Vodoliji, sa Saturnom na 01° Vage na kraju VII polja.
♥ Mesec je na 10° Vage na samom vrhu VIII polja.
♥ partner je Sunce 21° Škorpiona na vrhu IX polja.

♥ arapska tačka venčanja ~ 26° Bika, sa Venerom na 06° Škorpiona kao dispozitorom na kraju VIII polja.
♥ arapska tačka ljubavi izmedju dvoje ljudi ~ 26° Strelca, sa Jupiterom na 18° Vodolije na samom vrhu I polja.
♥ arapska tačka braka ~ 24° Škorpiona, sa Marsom na 12° Lava na samom vrhu VII polja.

♥ da bi znači vodeli šta on misli o celoj situaciji ~ pogledamo Ptolomejevu tabelu dostojanstava za Sunce na 24° Škorpiona :
~ njim vlada Mars i u njegovom je triplicitetu : Mars je preko vladarstva povezan sa Suncem i nalazi se baš na samom Desc' [visi mu nad glavom i obično u TA takva pozicija planete pokazuje ono što je najviše toj osobi "u mislima" jer je I polje "glava"] Mars je vladar i a.t. Braka, tako da on ipak razmišlja o tome [čak i više nego što ti i predposatvljaš] Sunce je u terminu Merkura i licu Saturna, a povezan je sa Venerom preko izgona, a sa Mesecom preko pada. Ovo nam pokazuje da trenutno ne nalazite zajednički jezik upravo u razgovorima o braku.
♥ s druge strane, ti si pak pod vladavinom Venere, koja je vadar a.t. Venčanja ~ ti si orijentisana na brak, ali ti je više u glavi sam čin venčanja, nego sama "posledica" toga., jer tebi pak "nad glavom visi" Jupiter koji je ovde vladar X polja [društveni status] i XI polja [planovi, prijatelji] tj. želiš da nešto promeniš u vezi svog društvenog statusa jer verovatno medju tvojim prijatlejima se u poslednje vreme i ispodešavalo da su krenuli u ozbiljne veze, pa i brak.

♥ da bi videli kada će do braka doći [i da li će doći] tražimo aplikacije izmedju Saturna & Meseca i Sunca : za sad nema povezivanja izmedju ovih planeta. Saturnu prva aplikacija je 60° sa Merkurom, kad on iz Škorpiona predje u Strelca, pa tek onda 60° sa Suncem, kad ono predje iz Škorpiona u Strelca, Mesec ima prvu aplikaciju sa Jupiterom, dok Sunce ima prvu aplikaciju sa Satrunom, kad promeni znak. Iz ovoga vidimo da postoji povezivanje, ali tek kada se neke stvari i situacije vidno promene ~ tj. prvenstveno kad samo Sunce dodje pod vladavinu Jupitera, pa i tvoj partner odluči da promeni svoj društveni status. Na žalost, vremenski termin ovog puta se ne može odrediti jer ima puno planeta koje menjaju znak, pa samo mogu da kažem ~ odgovor je ipak potvrdan  :-[

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #6 poslato: 13:01:03, 14.Nov.2009. »
Draga Smiso,nema razloga da se izvinjavas,ko radi taj i gresi.Citajuci tvoje odgovore na vise foruma zavolela sam Horarnu astrologiju i imama nameru da je naucim.Tako sam i primetila da se potkrala grescica. ;)
On jeste orijentisan na brak i intenzivno razmislja o tome,valjda zbog godinica,ali meni nije bitan drustveni status vec posao (takodje simbolika X polja-karijera).Nismo pricali o braku,ali mozda ce se sve lepo zavrsiti i on biti kruna naseg odnosa.I ovde ima naznaka da su godine u pitanju...
Javljam ti se ako nesto bude :D

Tebi u svakom slucaju hvala na trudu i odvojenom vremenu.
Veliki pozdrav! (e*e)
« Najnovija izmena:: 13:26:43, 14.Nov.2009. mica88 »

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #7 poslato: 15:16:21, 14.Nov.2009. »
Smiso,znam da sam vec postala dosadna,iz ovoga napisanog dolazim do zakljucka da on vise razmislja o braku od mene ali me intersuje,on razmislja o braku sa mnom!

:o

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • 19
    • Facebook
    • Google+
    • Instagram
« Odgovor #8 poslato: 16:03:31, 14.Nov.2009. »
Pa da ~ on razmišlja o braku sa tobom ~ da nije tako napisala bih da ga interesuje brak, ali sa nekom drugom osobom   ;)

*

Van mreže mica88

• **
  • 252
  • 0
« Odgovor #9 poslato: 20:31:28, 14.Nov.2009. »
Hvala Smiso,srce si! :)

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000