Volonterski rad

• Odgovora: 15
Stranice: 1 2 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
  • Pol: Žensko
    • Facebook
Volonterski rad
« poslato: 22:29:31, 07.Nov.2009. »
Volonterski rad je neplaćena aktivnost mladih i odraslih osoba koji pridonose dobrobiti zajednice i celokupnog društva. Ono omogućuje pojedincima da razvijaju svoje veštine, uče nove, razvijaju svoje sposobnosti i mogućnosti,a celokupan rad, trud i energiju koju ulože, omogućuje im da jednog dana možda zahvaljujući volontiranju nađu stalan posao. Volonteri rade za organizacije i ustanove zbog različitih razloga. Od altruizma, tj. želje da se pomogne ljudima kojima je pomoć potrebna, da budu korisni zajednici; kao i vlastiti interesi, tj. želje za upoznavanjem novih ljudi, učenjem novih vještina ili ugodnim provođenjem slobodnog vremena.

Volontiranjem ističemo svest o svojim radnim sposobnostima, osećamo se korisno i imamo radno iskustvo, upoznajemo nove ljude, upoznajemo vrednosti civilnog društva, pomažemo drugima, jer je dobar osećaj osećati se dobro kada činiš dobro.

Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
Odg: Volonterski rad
« Odgovor #1 poslato: 19:51:58, 16.Nov.2009. »
Volonterski rad=humanost na delu :)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #2 poslato: 20:05:01, 09.Maj.2010. »
Jedan od dobrih načina da se stekne iskustvo.. Ako ne uspem da se zaposlim u struci, planiram da nadjem bilo kakav posao za potporu, a da u slobodno vreme volontiram...
Osim toga, neke veće kompanije i placaju volontiranje :D
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže Tiga

• *
  • 9
  • 0
  • Mačka
« Odgovor #3 poslato: 01:35:00, 12.Maj.2010. »
Primetila sam da je volontiranje kod nas sve popularnije. U suštini, ideja nije loša, ali posle one avanture sa Univerzijadom mi neće pasti na pamet da se više ikada upustim u tako nešto. Ja radim za platu, hvala lepo.
Šta je bedem, do široki zid?

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #4 poslato: 18:12:10, 17.Maj.2010. »
Slazem se Tiga jer ima dosta volonterskih poslova koji su teski a bez neke posebne koristi  (*o*)
Zaljubljenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #5 poslato: 23:03:13, 19.Jun.2010. »
A šta ako se radi u volontiranju u oblasti tvog obrazovanja??
Konkretno, npr ja koja studiram računovodsvto, odem u neku firmu i radim bas to..
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže carrera 911

• 1 748
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #6 poslato: 23:10:48, 19.Jun.2010. »
Konkretno, npr ja koja studiram računovodsvto, odem u neku firmu i radim bas to..
Ako si za volontiranje imas kod mene posao na mesec dana,treba mi neko sto dobro zna knjigovodstvo.
Auto je auto samo nek je Porsche

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #7 poslato: 12:40:12, 29.Jun.2010. »
Budite volonter na Nišvilleu

Nišville jazz festival koji se ove godine održava od 12. do 15. avgusta, raspisuje konkurs za 100 volontera pružajući šansu pre svega mladima da steknu iskustvo i postanu deo organizacionog tima.
Konkurs za prijave je otvoren od 28.juna do 15. jula a svi koji žele da se priključe i postanu deo tima mogu se prijaviti preko aplikacije na sajtu festivala www.nisville.com.
U formularu je neophodno popuniti sva navedena polja, uz napomenu koja se odnosi na polje angažovanja. Na raspolaganju su pozicije na workshop-u, press-u, tehnici, marketingu, prodaji, brendiranju i pozicije asistenta domaćina publike i muzičara. Za sve kandidate koji uđu u uži izbor biće organizovani intervjui i dodatna obuka.

Volonteri će imati obezbeđenu hranu, piće i ulaz i boravak u festivalskom prostoru XXVII Nisville festivalu i nakon završenog radnog vremena a po završetku festivala biće organizovana poseban koncert za sve volontere na kojoj će najangažovaniji biti posebno nagrađeni.
Volonteri će kroz rad na festivalu imati priliku da razvijaju i sopstveni muzički ukus a i osećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad, a ujedno biće im i značajno za razvoj novih veština, timski rad, upoznavanje novih ljudi, poboljšanje znanja stranih jezika.
Volontiranje će trajati od 9. do 16.avgusta u smenama od najviše 8 sati po danu.

Sve dodatne informacije možete potražiti na volonteri@nisville.com

*

Van mreže tikica

Počasni član
  • 1 743
  • 12
    • Facebook
« Odgovor #8 poslato: 22:22:55, 03.Jul.2010. »
Zavisi koliko ti je tezak taj posao  (*o*)

*

Van mreže narcisa zec

Počasni član
  • 4 384
  • 34
« Odgovor #9 poslato: 18:47:10, 08.Mar.2012. »
Mislim da je u svakom sl. pozit. stvar. vise moze biti od koristi nego na stetu. Učiš posao, koristis, stičes nova poznanstva iz krugova koji ti mogu biti dobra preporuka tu ili negdje drugo, bolje nego da sjedis kod kuce. jedino sto iziskuje malo ulaganja oko troskova  prevoza do posla, doručak, kafi itd...al to se valjda na kraju isplati.
Velik je onaj čovjek koji nije izgubio srce djeteta

Stranice: 1 2 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000