Prva ljubav zaborava nema...

• Odgovora: 19
Stranice: « 1 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže *Baby*

• **
  • 380
  • 2
  • Pol: Žensko
Odg: Prva ljubav zaborava nema...
« Odgovor #10 poslato: 21:05:42, 10.Maj.2009. »
Nema zaborava.Kao djevojčoca bila sam zaljubljena u jednog momka,koji je stariji od mene...pa možda 5god.Vidjela sam ga nakon mnogo godina,postao je pravi ljepotan.U njegovoj blizini srce mi je ubrzano lupalo,nevjerovatno.Počeo mi se opet sviđati.To se protezalo nekih,unazad pola godine.
Saznala sam da se ženi.Mislila sam da to nije istina.Danas sam vidjela njegovu pozivnicu za vjenčanje kod jedne komšinice sa sela.Uzela sam i pročitala je.Sve je ondje tako lijepo rečeno,koliko se dalo primjetiti,srećan je.Nije mi bilo svejedno kad sam to pročitala,ali bez obzira život ide dalje.Jeste da sam tim momkom nikad nisam imala ništa više od prijateljstva,ali prva je osoba u koju sam bila zaljubljena.Sve što mogu uraditi jeste željeti mu svu sreću u budućem životu.

*

Van mreže plavkica

• **
  • 536
  • 0
« Odgovor #11 poslato: 15:33:50, 15.Maj.2009. »
"prva je ljubav doshla tiho nezvana sama
za sva vremena skrila se tu negde duboko u nama.." inlove

Nikad necu zaboraviti svoju prvu ljubav..on ce uvek biti deo mene..mladosti i zivota..
kakvo god da je secanje na njega trajace vechno!

Kad pijem kazu - alkoholicharka, kad skitam kazu - skitara, kad ljubim kazu - kurva, a kad umrem kazace - znala je da zivi!!

*

Van mreže Little_dress

• **
  • 326
  • 1
« Odgovor #12 poslato: 15:11:43, 31.Maj.2009. »
Nije fraza. Ono sto smo voleli nikada ne moze izblediti iz naseg secanja.
Moja Natalna karta
 ...Sanovnik s jasnim slovima lako je to sa snovima nevolje krenu onda kad tumačim stvarnost...

*

Van mreže miss80

Počasni član
  • 5 001
  • 3
« Odgovor #13 poslato: 22:13:12, 07.Jul.2009. »
Pamtim i pamticu uvek,to je sasvim normalno,secam se te zanesenosti.I obicno se te prve velike ljubavi zavrse sa suzama i bolnim raskidom pa se i to pamti(bar se moja tako zavrsila).

*

Van mreže tina1812

• **
  • 138
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 0
  • Sun is shining....I'm rainbow too..
« Odgovor #14 poslato: 02:37:21, 21.Avg.2009. »
Samo prva ljubav je ljubav..prava ljubav..sve sljedece su samo sklop kalkulacija,okolnosti..analiza..poredjenja i privlacnosti..kad te jednom povrijede nikad vise ne volis kao sto si taj prvi put volio..i sve izgleda kao repriza samo s malo izmjenjenim drugim glavnim likom..
Natalna Karta

*

Van mreže raskoljnikov

• *
  • 40
  • 0
  • Pol: Muško
« Odgovor #15 poslato: 01:39:00, 22.Avg.2009. »
kako da je zaboravim,tada je bila vislja od mene 2cm,imala je lepe pege,nosaila reebok ventilatorke,volela dr.igija i nosila paz frizuru(crnokosa)
to je bilo na eskurziji u cetvrtom razredu o.s. skole zaljubila se u mog blizanca,kada sam prosao hodnikom zvala me njena drugarica koja je rekla da se 'smuvam sa njom' i da je pitam 'da podjemo' nisam imao pojma sta to znaci
prisao sam njoj i pitao da plesemo to vece i dobio njen pristanak
moj brat je imao devojku 'vec od drugog razreda koju je voleo do petog'
tako da nije mario za nju
mala sudbina je umesala svoje prstice da nas spoji
to mi je do tada bilo nesto najlepse sto sam doziveo
poljubila me je prva posle cetri dana jer ja nju nisam smeo posle je sve bilo extra
dolazila je po mene kuci svaki dan
zaprepascenje moje majke je dotiglo vrhunac kada je rekla da izadjem napolje i predhodno izjavivsi daa mi je devojka
ja kada sam je cuo ostavio sam rucak na pola izletevsi napolje presrecan kao da mi je to bila najvaznija stvar u zivotu vrativsi se kao pravi momak u 23h
to je bila moja nezaboravna ljubav.
toliko od mene pozzzzzzz

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
« Odgovor #16 poslato: 14:00:57, 14.Sep.2009. »
jao pa to je bilo jos u osnovnoj... i stvarno pamtim to, a sad mi je moja prva ljubav najbolji drug...
nikad ne bi mogla ni da pomislim da tako nesto moze da se desi :D

*

Van mreže Petrovska

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #17 poslato: 20:55:45, 19.Jan.2010. »
he malo kasnim sa pisanjem, ali ako neko ovo procita bice dobro, ijako imam samo 16 god desilo se sa 10 bilo je platonsko,ali nije mi bilo uzvraceno;)necu ga zaboraviti ma gde god bio,svi su znali za to ;) Kad bi mi neko uradio i protumacio natalnu shvatijo bi. 28.januar 1994. 03 00 AM kumanovo,Makedonija.
« Najnovija izmena:: 22:20:33, 19.Jan.2010. Nale 83 »
Petrovska

*

Van mreže Nale 83

Počasni član
  • 8 252
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 15
« Odgovor #18 poslato: 22:23:42, 19.Jan.2010. »
he malo kasnim sa pisanjem, ali ako neko ovo procita bice dobro, ijako imam samo 16 god desilo se sa 10 bilo je platonsko,ali nije mi bilo uzvraceno;)necu ga zaboraviti ma gde god bio,svi su znali za to ;) Kad bi mi neko uradio i protumacio natalnu shvatijo bi. 28.januar 1994. 03 00 AM kumanovo,Makedonija.
Takve decije, "nesrecne" ljubavi se zauvek urezu u pamcenje.
Sto se natalne tice, mozes dobiti besplatno tumacenje :). Ispunis potrebne uslove, postavis pitanjce koje zelis i eto ti odgovora. Ali to na temi vezanoj za astrologiju, da ne budemo vise  (offtopic)  ;)

*

Van mreže elenica

Počasni član
  • 4 065
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 53
« Odgovor #19 poslato: 00:24:51, 20.Jan.2010. »
Zbog prve ljubavi nekad bih se vrlo rado vratila u 6, 7 i 8 razred osnovne skolice...Bas je bilo divno i steta sto se nece nikad vise ponoviti nesto tako slicno  :srce: :srce: :srce:
A bili smo bas simpa ehhhhh  :placko:
« Najnovija izmena:: 00:28:56, 20.Jan.2010. elenica »

Stranice: « 1 2

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000