Survivor Srbija - druga sezona

• Odgovora: 51
Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Odg: Survivor Srbija - druga sezona
« Odgovor #20 poslato: 00:05:27, 12.Dec.2009. »
Peđa odustao, voditelj iznerviran

Zemljoradnik Peđa Veljković (29) iz sela Pekčanica, pored Kraljeva, odlučio je da odustane i ode iz Survivora i tako je iznervirao voditelja šoua Andriju Miloševića.
Upravo suprotno onome što je rekao u biografiji - "istrajan sam, odlučan i nepokolebljivo verujem u uspeh", Peđa je na Plemenskom savetu Manoba saopštio svima da odustaje i da želi da ode. Ovog puta glasanja nije ni bilo. "Survivor nije mesto za odustajanje i za milosrđe", rekao je Andrija pre nego što je ugasio Peđinu baklju.
Ipak, Peđa se iznenadio, kada je video da ima šansu za drugi život, jer ide na Ostrvo duhova, gde ga čeka Nikola, "Spartanac" željan osvete.
Prethodno su "Manobljani" otvoreno porazgovarali o stanju unutar plemena i međuljudskim odnosima. U odnosu Dušan-Bibi, više se veruje Dušanu. Njih dvojica su imali raspravu oko toga ko je sklapao dogovore iza leđa.
Bibi je rekao ostatku plemena da slobodno glasaju za njega i da je spreman da ode. Ali, Peđa mu je pomrsio konce.

(MONDO)
...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #21 poslato: 16:55:47, 16.Dec.2009. »
Peđi se crno piše, kupka za Ga dang

Zemljoradnik Peđa sam je izazvao svoju sudbinu. Želeo je da napusti Survivor, što mu se i ispunilo, ali na Ostrvu duhova dočekao je niko drugi do Nikola, željan osvete.
Nikoli je Peđa došao kao "kec na deset". Kad ga je ugledao dočekao ga je rečima grofa Drakule: "Ovo je ukleto ostrvo ili moj dom. Pre nego što slobodnom voljom zakoračiš, zamolio bih te da ono malo sreće koju nosiš sa sobom ostaviš ispred vrata".
Peđi se te reči nimalo nisu dopale, a još kad je saznao da su Nikoline ruke izranjavane u borbi sa njegovim najboljim drugom Peceom, pomislio je da će mu se nešto loše dogoditi tokom noći. Možda Nikola uzme i mačetu u ruke!

Dok Peđa "prolazi kroz pakao", čekajući okršaj sa Nikolom za opstanak u Survivoru, plemena Ga dang i Manobo ponovo se bore za nagradu. Ovog puta nije reč o gozbi, ali je nagrada više nego prijemčiva - tuš, sapunica, šampon, mirišljave stvari!
U igri u kojoj je trebalo loptama od pruća dati više golova, ali zavezanih očiju, pobeđuje Ga dang, čiji su, fudbalskim rečnikom izraženo, "vezisti" lakše kontrolisali loptu i bili su skocentrisaniji u završnici. U Manobu su najviše podbacili Vesna i Srđan, pa su "ljubičasti" slavili trijumf i to što će konačno mirisati.
Gadangovci su se obradovali tušu kao dete zvečki! Trebalo je skinuti tolike slojeve štroke sa sebe, pa su svi želeli da ostanu što duže pod tušom.
Sapunjaju se, peru kosu, briju ....muškarci bradu, brkove, a poneki metroseksualac (Njegoš) koji se stidi malja ispod miške uklanja i taj višak. I žene su se latile brijača, pa skidaju sve što je izniklo. Prava uživancija, i dobro druženje. Kao šlag na tortu, čekaju ih mirišljavi losioni, kreme za telo, dezodoransi....

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #22 poslato: 17:17:26, 19.Dec.2009. »
Manobo se osipa, izbačen Bibi

Do pre samo par nedelja Manobo je "drao" Ga dang, ali se situacija potpuno okrenula. Sada je Manobo spao na samo pet članova, jer je na Plemenskom savetu izbačen Bibi.
U igri za lični imunitet trebalo je pokazati znanje o filipinskoj istoriji i geografiji, a u Manobu su strahovali da bi Bibi mogao da pobedi, jer se informisao pre polaska. Ipak, pobednik je Luka, pa su mnogi odahnuli.
Luka je imao dilemu pred Plemenski savet - da li ogrlicu dati Vesni i tako je podrži na dan osmog rođendana njenog klinca Ognjena ili je dati Bibiju, za kojeg nije našao da je zbog bilo čega rđav ili da je zadrži. Na Plemenskom savetu, ipak, odlučuje da bude džentlmen i da ustupi ogrlicu Vesni, koju je to duboko ganulo.
"Nisam očekivala ovo, iznenađena sam. Mom sinu je rođendan i žao mi je što nisam s njim, ali opet to mi uliva neku dodatnu snagu ovde što mislim na moje", rekla je Vesna. Upitani koga ne bi voleli da vide u ujedinjenom plemenu, Manobljani gotovo da nemaju dilemu - na prvom mestu je Nemanja, a na drugom Njegoš.
Došao je i trenutak odluke - ko sledeći napušta pleme. Svi osim Luke glasaju za Bibija, Bibi glasa za Dušana, a Luka za Anu jer je jedina uspela da ga iznervira. Bibi je očigledno platio ceh neuklapanju u pleme i nekim ranijim dogovorima, koji zapravo nikome nisu jasni.

"Davao si sve od sebe u borbama, ali se nisi potpuno uklopio u pleme", rekao je profesor Dušan, nakon što je ispisao Bibijevo ime na hartiji. Bibi je, pak, ispisao Dušanovo ime na papiru, a onda duhovito rekao: "Profesore večernje škole Manobo, izvinite što ću večeras morati da odsustvujem sa časa".
Bibi kreće put Ostrva duhova, svestan da ga tamo čeka neko iskušenje i šansa da se vrati u igru, ali ni ne sluti da se ostrvom šetka "spartanac" Nikola, željan novog skalpa.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #23 poslato: 15:11:34, 23.Dec.2009. »
Opet rokade!

Organizatori drugog serijala Survivor ne daju takmičarima priliku da se naviknu jedni na druge, jer se stalno prave rokade i mešanja plemena.

Dogodio se novi obrt, jer su uoči borbe za nagradu, Srđan, jedan od simbola Manoba, prešao u Ga dang, a Dina se vratila među Manobljane!
Manobo nije stigao ni da se pribere od šoka i odlaska Srđana, a već je počela nova igra za vrednu nagradu - kokice, đus i TV sa DVD plejerom.
Trebalo je sakupiti sve delove slagalice, ali se Makedonka Ana zapetljala, pa je Ga dang na startu igre stekao odlučujuću prednost, koju je pretvorio u pobedu.
U Ga dangu, umesto da uživaju u retkoj prilici da na plaži gledaju televiziju uz kokice i đus, počeli su da se prepiru oko programa. Na kraju pobeđuju muškarci, koji su izabrali da gledaju "Ninža ratnike", što je Višnju i Teju iznerviralo.
Glavna tema u Ga dangu je ipak dolazak Srđana. Nemanja se ponadao da će stari saplemenik otvoriti dušu i poradovati se što su opet zajedno, ali ga je Srđan iskulirao i otkrio mu da zna kakve su kombinacije Nemanja i Njegoš pravili dok su bili u Manobu.

Da li je u Ga dangu na pomolu ljubav?
Njegoš je u Manobu bio blizak sa Makedonkom Anom, a sada je u odličnim odnosima sa Višnjom. To je primetio i Nemanja, koji veruje da se ona zaljubila u Njegoša, jer mu stalno skače u zagrljaj.

A na Ostrvu duhova srdačan susret Nikole i Bibija.
"Oduševljen sam ko me je dočekao. da sam mogao da biram ko će me sačekati od ljudi koji su ispali birao bih Nikolu", rekao je Bibi. A "Poslednji Spartanac" Nikola odomaćio se na Ostrvu duhova. "Osećam se kao da je ovo moje ostrvo, priraslo mi je za srce", kaže Nikola.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #24 poslato: 16:21:11, 24.Dec.2009. »
Bibi nova Nikolina žrtva

Nikola ređa "žrtve" na Ostrvu duhova. Bibi nije imao šanse protiv "Spartanca". Manobo opet izgubio u borbi za imunitet.
Manobo ponovo izgubio borbu za imunitet. Ko leti?
Kragujevčanin Nikola, učsnik rijaliti-šoua Survivor, može da se pohvali da ima svoje ostrvo! Od dolaska na Ostrvo duhova, Nikola je redom izbacivao suparnike, a njegova nova žrtva bio je Beograđanin Bibi.
U komplikovanoj igri za opstanak, koja je zahtevala i spretnost i koncetraciju, jer je trebalo prelaziti konopce, čvorove, grede, Nikola je pobedio svog drugara i pokazao da je neprikosnoveni gospodar Ostrva duhova.

"Pre polaska na Filipine, u Beogradu sam rekao da ću biti pobednik Survivora, jer sam želeo ljudima da pokažem da imam veliki motiv. Međutim, u životu nekada druge okolnosti utiču na ostvarenje zacrtanih ciljeva. Bio sam pod velikim pritiskom i to je uticalo na mene i zbog toga sam podbacio i fizički i mentalno", rekao je Bibi pre nego što je zauvek napusto Survivor.
Poželeo je Nikoli, ali i Slovencima Klemenu i Teji sve najbolje u nastavku takmičenja, jer su oni njegovi favoriti.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #25 poslato: 23:57:01, 24.Dec.2009. »
Ode Ana na Ostrvo duhova

Pleme Manobo je ostalo bez još jednog člana - na Plemenskom savetu odlučeno je da Ana pokupi prnje i ode iz Survivora.

Ali se ona, kao i svi izbačeni takmičari, seli na Ostrvo duhova, gde je čeka "Spartanac" Nikola, koji je već 12 dana sam i paktično je postao vlasnik dela filipinske teritorije.
Plemenskom savetu prethodila je borba za lični imunitet. Profesor Dušan osvaja ogrlicu, a ostali su ga u šali terali da ogrlicu da na aukciju. Ipak, on se ne da. "Jedino je pirinač na aukciji. Veliki je ovo pritisak na mene, moraću da prošetam", izvukao se Dušan.
Makedonka Ana, čiji je osmeh bio zaštitni znak Manoba, kao da je predosetila da će je pleme izglasati. Povukla se u sebe, nervozna je, uhvatila je nostalgija...
Dušan je, ipak, ogrlicu stavio oko vrata Dine, a ostalima stoji knedla u grlu. Vesna i Ana dobijaju podjednak broj glasova - 2:2. U drugom krugu glasa se samo za njih dve. Ana gubi, a Vesna se sa velikim olakšanjem osmehuje.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #26 poslato: 01:21:07, 31.Dec.2009. »
Makedonka Ana Nikolina šesta žrtva na Ostrvu duhova. Manobo ponovo mora da izbaci nekog na Plemenskom savetu.

"Spartanac" Nikola sve je bliži uspehu - ulasku u ujedinjeno pleme u rijaliti-šou Survivor. Gazda Ostrva duhova redom je izbacivao suparnike, a njegova šesta žrtva bila je Makedonka Ana. "Obećaj mi da ćeš da stigneš do glavne nagrade", rekla je Ana Nikoli, opraštajući se od njega i od Survivora.

Manobo izgubio, Njegos hoce kuci

Dok se Ana opraštala od Nikole, plemena Manobo i Ga dang su se ponovo borila za imunitet. Trebalo je pokazati umešnost u veslanju, a u tome su bili spretniji Gadangovci. I umesto slavlja, u Ga dangu izbijaju žustre svađe.
Njegoš i Teja su uspeli da se posvađaju oko sitnice. Povod je bilo međusobno ućutkivanje, a niko ne želi da popusti.Njegoša je razbesnelo što se Teja ponaša kao da je glavna u plemenu, kapitenka, što svima u plemenu određuje, i ko će kada priča, i koliko pirinča sme da se pojede... Teja, pak, smatra da Njegoš nije psihički spreman za Survivor i da bi bila najsrećnija kada bi on odustao od takmičenja ili se bar vratio u Manobo.

A onda nova svađa. Ovog puta u glavnim ulogama bili su Aca i Višnja, a povod za raspravu bila je kašika. Aca je morao da jede rukama, a Višnja ga je iskulirala. Dodatno ulje na vatru dolila je kada mu je rekla da se pomeri sa "njenog mesta".
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #27 poslato: 21:16:25, 01.Jan.2010. »
Izazov za stomake, ispao Luka

Survivor je pokazao najsurovije lice. Pred velikim izazovom bili su članovi plemena Manobo, koji su zbog novog poraza od Ga danga, morali da se bore za lični imunitet kroz "gastronomske užitke".

Na meniju je bilo "svašta nešto lepo", od čega se prevrće želudac, kao onomad Indijani Džonsu. Pred Manobljanima su se prikazali: puding od fermetisanih račića, riblje oči, pačiji fetus...

Profesor Dušan je u dva zalogaja pojeo groznu smesu, odnosno puding od fermetisanih račića, Vesna je odmah odustala, Dina joj se pridružila, a Srđan i Luka su nekako uspeli da savladaju i poslednju kašiku, ali je sve to počelo da im se vraća...
Drugi specijalitet bile su riblje oči. I dok su dva velika grozna oka iz tanjira buljila u takmičare, Luka se odmah povukao, što je mnogo, mnogo je. Dušan je opet u jednom zalogaju progutao sve, bez trunke gađenja na licu. Srđan se dvoumio ali na kraju i on odustaje jer nema šanse da pobedi Dukija koji bi "pojeo i mačku pored kontejnera“.
Ali, treći specijalitet koji Dušan mora da pojede nije mačka, već pačiji fetus. Niko od takmičara nije mogao da poveruje da će Dušan i to da proguta. Zgrožena Dina je prekrlila lice rukama, a Dušan je hladno tražio kašiku. "Ovo je najukusnije i najmanje gadno od svih". Ostali su bili u neverici, bez teksta i komentara...Dušan je sasvim zaluženo osvojio imunitet.

Na Plemenskom savetu, Dušan je ponovo ustupio svoju oglricu, ali ovaj put ne Dini, već Vesni. Većina odlučuje da bivši Gadangovac Luka napusti pleme.Luka će se na Ostrvu duhova pridružiti "Spartancu" Nikoli, koji je već pobedio šest suparnika i vrlo je blizu trenutka kada će se pridružiti ujedinjenom plemenu.
(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #28 poslato: 14:02:27, 04.Jan.2010. »
Seka Aleksić među Robinzonima!

Došao je i trenutak koji su svi takmičari Survivora tako željno čekali - ujedinjenje!
Ali to neće biti jedino iznenađenje za učesnike drugog serijala surovog rijaliti-šoua. Osim žurke, sada ujedinjenje Manobljane i Gadangovce pozdraviće i specijalna gošća, folk zvezda Seka Aleksić, koja će ih počastiti starom srpskom pesmom.
Pre odlaska na Filipine Seka je na beogradskom aerodromu rekla da da jedva čeka da se pridruži takmičarima i da se dobro odmori. "Ponela sam par kupaćih kostima, neke majičice, ravnu obuću. Imam samo jedan kofer", rekla je ona.
U utorak od 22 časa na FOX televiziji pogledajte celu epizodu.

(MONDO)

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
« Odgovor #29 poslato: 12:47:02, 07.Jan.2010. »
Niko nikom više ne veruje!

Posle ujedinjenja, pleme Divata se okupilo u novom kampu, ali sa starim navikama. Počele su svađe, raste nepoverenje...
Povratak "Spartanca" Nikole u igru uzburkao je duhove u sada ujedinjenom plemenu Divata.
Kada je skinuo masku, većina takmičara je pozdravila njegov povratak. Nikola je išao od jednog do drugo, grlio ih i ljubio. Ali, najvećem neprijatelju, Višnji, osobi koja je "kriva za raspad Sparte", "crnom đavolu", samo je pružio ruku. "Zdravo devojčice", rekao joj je Nikola.

Divata je sada kompletirana. Jedanaest veličanstvenih od sada nastavlja individualnu borbu, pa ko pobedi.
Jedinstveno pleme se posle žurke preselilo na svoje ostrvo. To je, zapravo, isto ono ostrvo na kojem je do sada bio Ga dang, ali je kamp "umiven" - na raspolaganju su im kućica, letnja kuhinja, tuš, jastuci i ćebad, neophodan pribor za rad, hrana u konzervama...
I odmah stara slika. Ponovo svađe. "Nogu su povukli" Aca i Njegoš, koji su uspeli da se dokače oko vrlo posebnog krompira, za koji je Aca tvrdio da Njegoš nije želeo da mu pokaže gde raste. Njegoša je to jezivo iznerviralo, pa se brecnuo na Acu da "digne lenju guzicu" i odšeta do tog mesta, s obzirom da se ništa ne skriva. E, sad se i Aca dodatno naljutio zbog prozivke za lenjost.

Kad se ekipa okupila, Nikola je pokušao da im objasni šta se to zapravo događalo u Ga dangu i kako je on nepravedno optužen za spletkarenja. Povratak dostojanstva i časti bio mu je, rekao je, motiv da izgura sve do sada.
Većina ga je slušala sa pažnjom, osim Višnje, kojoj je ta priča bila dosadna...
Višnja u kamere kaže da nije u redu da on "samo bane u pleme posle toliko dana", i da je imao dovoljno vremena da napravi strategiju, a što se tiče onoga što je čula od njega, pa bože moj, i ona je mogla da izmisli razne bajke.

U priču se, u međuvremenu, umešao i mali Aca, tvrdeći i zaklinjući se da je čuo kako su Nikola i Pece pominjali pare i kako će da dele nagradu. Nikola je potom u kameru izjavio da je ta priča o parama bila samo hipotetička.
Ekipa je u rascepu, ne zna šta da misli. Aca ne veruje ni Višnji ni Nikoli, Srđanu su svađe preko glave, a osim toga zna da su svi uvek govorili da je tokom Nikolinog boravka u plemenu uvek vladala tenzija.
A ni stari dogovori iz Manoba više ne važe. Profesor Dušan saopštio je Njegošu i Nemanji da na njega više ne računaju, jer je čuo od drugih kakvi su oni u stvari.
Njegoša je to razbesnelo, a ni Nemanja nije ravodušan. Njihov zajednički zaključak je da je Srđan, "onaj aforističar", mnogo pevao i pričao i da je on kriv za sve.
Kome se bliži odlazak sa Filipina?

(MONDO)

Stranice: « 1 2 3 4 5 6 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: ova tema je trenutno zaključana! Samo administratori i urednici mogu da odgovaraju.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000