Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 17 18 19 20 21 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže beti_bup

• *
  • 3
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #180 poslato: 17:12:26, 12.Sep.2010. »
Dugo sam razmisljala o svemu ovome i pricala sa nekim osobama ,ali niko od njih mi nije dao dobar odgovor,pa sam odlucila da ovde pokusam....  (*o*)
Naime,smatram da imam problem sa sobom kad su u pitanju ljubavni odnosi.Prvu vezu sam imala sa 18 godina i nije bila toliko ozbiljna,trajala je 3-4 meseca i ja sam je prekinula iz razloga sto sam  smatrala da je druga osoba isuvise posesivna i zamarajuca i preosetljiva,pa sam se cesto osecala kao da je ON zensko u celoj toj vezi.I,mislila sam da ce naici neko ko mi odgovara i jos uvek nije,a proslo je vec godinu dana.Znam da ovo zvuci kao neki bezazleni problem,ali meni to zaista nije,posto mi strasno okupira paznju i cesto padam u stanja manje depresije i bezvoljnosti jer se osecam neispunjeno i usamljeno,bez nekoga ko bi mogao da me razume i voli.Vecina mog drustva je vec u nekim ozbiljnim vezama,a ja se osecam kao da sam negde zakasnila i da cu uvek biti sama,bez ikoga ko bi mi odgovarao.Izlazim veoma cesto i to na razlicita mesta  i prilaze mi momci,ali niko od njih ne uspeva da me iznenadi i zainteresuje jer imam utisak da svi oni ponavljaju iste fraze,kako sam lepa i tako dalje....Da li je problem u meni i da li sam se ja precenila pa trazim previse?Toliko razmisljam o svemu ovome i stalno preispitujem sebe,svoj izgled,ponasanje i cesto smatram da sam ja ta koja negde gresi,posto skoro sve moje drugarice imaju ozbiljnu vezu,a ja jos uvek nisam naisla na nekog ko mi odgovara?Da li sam ja nezanimljiva,glupa i dosadna?Ili mozda neprivlacna?Ne zelim vise da razmisljam o tome,jer je toliko tesko gledati druge zajedno i biti toliko usamljen....
Svi sa kojima sam pricala su rekli da je to potpuno normalno i kako danas zivimo u drustvu koje je iskvareno i gde je tesko upoznati nekog ko je spreman da te voli....Smatram da su to obicne gluposti i m uka mi je od prica o tom losem stanju i drustvu u ovoj zemlji.....I mislim da su to samo glupi izgovori...i da sam ja ta koja ima problem posto nigde ne mogu da se uklopim...Ne zelim da postanem neuroticna i postanem toliko ocajna da u svakom decku trazim priliku za vezu....
Ne trazim resenje problema,samo savet u vezi sa svojim razmisljanjem i iskreno misljenje o mom problemu.Hvala unapred!

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
  • sve se može postići samo treba htjeti
« Odgovor #181 poslato: 19:19:41, 12.Sep.2010. »
Dugo sam razmisljala o svemu ovome i pricala sa nekim osobama ,ali niko od njih mi nije dao dobar odgovor,pa sam odlucila da ovde pokusam....  (*o*)

iskreno,moje je mišljenje da si ti još uvijek mlada,a previše opterećena stvarima s kojima nebi trebala biti...a što se tiče toga da te nijedan momak nemože iznenaditi itd-mislim da netrebaš pretjerivati s tim zaključivanjima,jer,nije sve u frazama s kojima momci prilaze...nemoj biti toliko kritična,opusti se i uživaj.Opterečuješ se bezveze samo zato jer su svi oko tebe u vezi,to ti nema smisla,svakom svoje dođe u svoje vrijeme,tako će i tebi.A ovaj osjećaj koji te trenutno proganja,pa imaš razmišljanja kakva imaš,i to je prolazno,mislim da su svi bar jednom prošli to.I to nije PROBLEM kako ga ti zoveš,to je samo tvoje trenutno stanje koje tebe muči.Pokušaj biti manje opterečena,živi,opusti se i uživaj.
Eto to je moj savjet ukratko  ;) (mah:mah)
« Najnovija izmena:: 19:21:45, 12.Sep.2010. la luna »
Natalna karta
 EVERY TIME YOU FALL,STAND UP!

*

Van mreže beti_bup

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #182 poslato: 20:04:40, 12.Sep.2010. »
Hvala....Svesna sam ja toga,ali ne znam kako da se otarasim takvog razmisljanja.Veoma je zamorno,i ponekad stvarno deprimirajuce.Pogotovo kad pogledam ljude oko sebe....Znam da zvuci pateticno,ali tako je...
Hvala u svakom slucaju,ocekivala sam podsmeh i nerazumevanje.... :) :) :)

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #183 poslato: 06:10:28, 13.Sep.2010. »
Hvala u svakom slucaju,ocekivala sam podsmeh i nerazumevanje.... :) :) :)

zašto bi to dobila?pa kao što sam ti napisala,nisi jedina,a ni prva ni zadnja koja se osjeća tako kako se ti osjećaš....i kao što sam ti rekla,to je prolazno...smijat ćeš se i ti vidjet češ :D
Natalna karta

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
« Odgovor #184 poslato: 08:39:26, 13.Sep.2010. »
Draga moja, dobro došla u klub  :)
Slatke su to muke, barem će ti tako izgledati jednog dana. Kao sto ti rece La Luna, mlada si i imas još dosta vremena da upoznaš pravog, samo ako to sebi budeš dopustila. Ne dozvoli da sebe dovedeš u situaciju da uskraćuješ sebi zadovoljstva u životu. Nemaš dovoljno iskustva da sebi odrediš kakav je onaj pravi i meni se čini da to radiš po ugledu na veze svojih prijatelja. a imaš drugih opcija kao npr da probaš njih par :) pa da samam sebi postaviš kriterijume! I jedno znaj, što si starija lista kriterijuma će biti duža a dodavaćeš one stvari koje ti sad deluju smešne, videćeš al sve je to normalno jer mi rastemo i razvijamo se kao ličnosti a ne samo kao ljudska bića.
Ti si ta koja sebe opterećuje raznim mislila, razmišljanjima, niko ti ih ne nameće, nikakva sila te ne tera na to, zar ne???!!! Dakle, ti si ta koja upravlja onim šta i kad misli i o čemu i kad razmišlja. Ako si raspoložena za malu igricu ja ti predlažem da svaki put kad počneš da razmišljaš o tim temamam kojima sebe deprimiraš a ti umesto toga odmah počni da fantaziraš o sexu na primer ili već nekoj drugoj situaciji koja izaziva zadovoljstvo, izaberi sama !

e sad ta priča o momcima jeste uobičajena, naročito to udvaranje u kaficima ali hajde da i tu razbijemo iluziju. Dakle, mi smo skloni da idemo u kafice i kao tražimo partnera ali u sustini, ako malo razmislimo, mi uglavnom ni ne želimo da nam na takvim mestima prilaze momci jer su oni najčešće pripiti i prilaze na istu foru. Sa druge strane, stavimo se u njihovu poziciju, kako bismo mi prišli nekome da smo na njihovom mestu! Čuveno APP - ako prođe-prođe! Ti jednostavno nisi od oneih devojaka kod kojih prođe kojih  ima i suviše, veruj mi. Samo polako, što bi jedan moj mudri poznanik rekao - kako da znaš ko je pravi ako nisi probala. To ti je kao i sa kolačima, kako da znaš koji ti se najviše sviđa ako si probala samo jedan ili nijedan. Po izgledu? Bojim se da bi pogrešila :)
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #185 poslato: 11:43:01, 13.Sep.2010. »
eto,blackgirl je upotpunila detaljnije ono što sam i ja mislila :).....nadam se da ti je od pomoći i da ćeš poslušat savjete,jer iskreno,draga moja,ti imaš još ajme vremena i dosta toga što moraš proživjeti prije nego uđeš u neku ozbiljniju vezu  ;)

živi,luduj,uživaj  (party)
Natalna karta

*

Van mreže blackgirl

• **
  • 185
  • 1
« Odgovor #186 poslato: 08:42:56, 14.Sep.2010. »
Čak ni mi, matoriji od tebe, nemamo nameru da se još uvek uozbiljimo :)
Život je jedan i valja ga iskoristiti maksimalno dobro. U kojoj god da si situaciji uvek možeš nešto dobro iz nje da izvučeš, samo ako to hoćeš i želiš. Izbor uvek imaš a problem nastaje kada ljudi biraju da vide samo ono lose i dozvole sebi da sami sebe zarobe u agoniju a mogu lepo da kažu sebi - ok tu sam gde sam i to je što je, hajde da vidim kako ovu situaciju mogu najbolje za sebe da iskoristim! Iako si sama, nemaš momka imaš toliko stvari kojima možeš svoje vreme da okupiras i sebe da zabaviš, da se baviš nekom rekreacijom, da ides na neka kulturna dešavanja i td.... a sve su to mesta gde ćeš moći i da sretneš interesantnije i ako ništa drugo barem trezvenije momke :)
Zasto uvek istu pesmu sviras kad mozes da biras

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #187 poslato: 08:57:16, 14.Sep.2010. »
Čak ni mi, matoriji od tebe, nemamo nameru da se još uvek uozbiljimo :)
Život je jedan i valja ga iskoristiti maksimalno dobro. U kojoj god da si situaciji uvek možeš nešto dobro iz nje da izvučeš, samo ako to hoćeš i želiš. Izbor uvek imaš a problem nastaje kada ljudi biraju da vide samo ono lose i dozvole sebi da sami sebe zarobe u agoniju a mogu lepo da kažu sebi - ok tu sam gde sam i to je što je, hajde da vidim kako ovu situaciju mogu najbolje za sebe da iskoristim! Iako si sama, nemaš momka imaš toliko stvari kojima možeš svoje vreme da okupiras i sebe da zabaviš, da se baviš nekom rekreacijom, da ides na neka kulturna dešavanja i td.... a sve su to mesta gde ćeš moći i da sretneš interesantnije i ako ništa drugo barem trezvenije momke :)
(e*e) (e*e) (e*e) (e*e) (e*e)
Natalna karta

*

Van mreže beti_bup

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #188 poslato: 13:28:24, 14.Sep.2010. »
HVALA!!!!! :D :D :D :D :D :D :D
« Najnovija izmena:: 15:02:00, 14.Sep.2010. crvena »

*

Van mreže la luna

• 3 432
  • 4
« Odgovor #189 poslato: 15:17:45, 14.Sep.2010. »
nemoraš hvalit,samo primjeni ako ti pomaže ;)
Natalna karta

Stranice: « 1 ... 17 18 19 20 21 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000