donela sam odluku da okoncam svoj zivot zato sto se ne osecam voljenom, mislim da nisam dovoljno vredna... pokusala sam vise puta, zapravo 5, uvek je isti razlog taj osecaj da ne pripadam ovde i da me niko ne voli. poslednji put je bilo pre par nedelja, pokusala sam da presecem vene, bilo je bas ozbiljno, morala sam na usivanje. uradila sam to zato sto mi u poslednje vreme sve ide lose, jedini decko do koga mi je stalo u zivotu me je ostavio zato sto je saznao da sam spavala sa jednim deckom preko leta (mi tada nismo bili zajedno i nisam ga prevarila) a precutala sam mu to. rekao mi je bas ruzne stvari koje sam ja zapravo znala ali nisam zelela da priznam to sebi. sto se tice mog licnog misljenja o seksu nemam nista protiv toga ako se to radi sa osobom koju volis, ali ja nisam uradila to sa takvom osobom. moja majka je bas protiv toga, ona ne zna za te momke, ali neki ljudi znaju i meni to smeta, osecam se prljavo i lose, mnogo me je sramota zbog toga, sada se trudim da kontrolisem taj nagon i da budem kako treba, moje drugarice nista ne pricaju o tome... inace uglavnom su sve nevine... ono sto zelim da postignem je da dokazem ljudima da ja nisam osoba kakvom me smatraju i da ja mogu mnogo vise od onoga sto ocekuju od mene, kao i to da sam se promenila i da ja mogu da volim i da zasluzujem da i drugi mene vole. nikako ne uspevam u tome i ne mogu da zivim sa tim. mnogo sam nervozna, tuzna, nezadovoljna i nikome ne verujem, decko koji me je ostavio sada "pokusava" da mi pomogne tako sto mi stalno prica sta treba da uradim i kako da se ponasam, da pravim razliku izmedju nekih stvari, ali ja imam osecaj kao da kuje neku zaveru protiv mene i da je sve sto mi ljudi kazu laz kako ne bih opet pokusala da se ubijem . ne znam da li treba da napomenem i svoju porodicnu situaciju, otac me je ostavio kada sam bila beba, javio se nakon 12 god i sada smo u kontaktu ali se ne vidjamo. zivim samo sa majkom koja me ne razume i stalno je depresivna. a najgore od svega je sto nemam sa kim da pricam i potisnem sve onda ponekad imam ispade i svi me smatraju ludom ...