Draga moja imam jos jedno pitanje.Naime djeca su mi pocela ici u vrtic,i obicno tamo budu do 3 ure,a ja sam doma sa bebom,ali kako se priblizava njihov povratak doma ja u sebi osetim nekakav strah,neku nervozu,nije mi jasno zasto.Jako volim svoje klince i taj ludi osecaj me gusi,sta da radim
Mislim da je resenje i ovog problema vezan za prvo pitanje. Prestanak dojenja bebe i pocetak farmakoterapije bi trebalo da bace novo svetlo na manje-vise sve u tvom zivotu. Tada ce se zapravo moci videti sta su pravi problemi, a sta su posledice postporodjajne depresije.
Tako da, navijam da sto pre krenes sa terapijom.
Srecno.

Upoznali smo se slucajno u vezi neke knjige.Sta je to sto bih mogao da je kazem ili uradim zapanjujuce?
Ne bih cekao nego ne bih da ispadnem budala nekom ljubavnom izjavom ili da tom izjavom pokvarim utisak do sada?
Ha, ne znam devojku, pa je prakticno nemoguce da ovako smislimo sta je to sto bi je odusevilo. Nisam mislila na izjave ljubavi kada sam to rekla. Pre sam mislila ukoliko ima potrebu da istice svoje uspehe, da je za nju jos karakteristicnije da na neke postupke vise "pada" od ostalih devojaka. Npr. saznas da li postoji neka knjiga koju bas zeli da ima, a ne moze da je nadje i onda se ti pojavis kao neko kome je to poslo za rukom i poklonis joj tu knjigu. Uzmi ovo sa rezervom, to je samo plastican primer.
@JustLady dobro nam dosla.

S obzirom na privatnost koju nam svima nickovi i cyber svet obezbedjuju, mislim da nije nuzno komunicirati preko privatnih poruka, jer iznosenje problema pred druge je siguran znak da je covek zapravo odlucio da se sa problemima istinski bavi i da ih resava. Pri tom, moze da dobije i neki dobar savet od nekog drugog forumasa, jer svima nam se desavaju slicne stvari i mozemo jedni drugima da pomognemo.
Na kraju, ukoliko smatras da je problem prevelik da ga podelis sa ostalim forumasima, posalji mi pp pa cemo se zajedno dogovoriti da li je to zaista najbolji nacin za resavanje problema. Ipak, smatram da je forumsko kuckanje najbolji nacin za resavanje problema u cyber svetu.
Budite dobro.