Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 55 56 57 58 59 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #560 poslato: 11:51:15, 27.Jul.2014. »

Naravno da nisam napravila drugi profil,ne znam zasto bi to radila. Ja sam zatrazila vase misljenej  i dobila  i svima se zahvalila na odgovoru. Nisam ja pitala ko je na cijoj strani i trazila da mene neko podrzi a kad smo vec kod toga ja ne vidim kako je mene neko podrzao,koliko mi se cini pisalo je da ja  ne znam sta je ljubav i zasto ne nadjem drugog ako necu da se udajem ili tako nesto. I ovo je sad preslo na temu "sta je ljubav" .

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
  • Pol: Muško
« Odgovor #561 poslato: 15:42:33, 27.Jul.2014. »
Ma Breskvicice jeste malo otislo  uuuu...ali  mislim da nema razloga za sikiraciju,jer mislim da ces i sama naci resenje.Nisi vise tako mala,a takodje toliko ste vremena zajedno.Nema tu nekog univerzalnog odgovora,moras malo saslusati svoje srce,utisati suvu logiku,preispitati se i jednom doci do odluke.Nekad se moramo malo i zrtvovati za nekog koga volimo.Pogotovo ako je i on spreman na slicno tako,a mislim da tvoj decko i te kako jeste,kad je uspeo da istrpi toliko tvoje dvoumljenje.Sad je mozda red na tebe.Al sve u svemu snacices se ti.Kako god da odlucis radi se o tebi na kraju.
Al ga i ja zafilozofira. ;D
P.S.Obicno sam ja taj koji u sve sumnja.Izgleda da nisam bas jedini.Ovog puta nisam,vise mi je bilo zabavno. ;D
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
« Odgovor #562 poslato: 16:56:08, 27.Jul.2014. »
Da me ne shvatite pogresno,nisam ja breskvicu napadala,samo sam izneka svoje misljenje,a posto vidim da su se i drugi slozili sa mnom,mozda i nisam mnogo pogresila
Ali me iznervirao onaj upao ovde kao padobranac i sad on mene uci sta je ljubav,a verovatno u zivotu nije imao devojku,pa mi iznosi ovde neke teorije.A ne zna da teorija i praksa veze nemaju jedno sa drugim  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže Mikelandjelo

• **
  • 167
  • 8
« Odgovor #563 poslato: 17:28:50, 27.Jul.2014. »
Pa elena neznam bas.Da bi postao  masinski inzenjer moras prvo izuciti brdo nekih knjiga-teorija,doduse zajedno i sa praksom da bi postao masinac. :lol:
Al neshvatamo te mi pogresno.Ja recimo mislim da si ti nekako razocarana jer si mozda imala neka losa iskustva.Al nemojmo bas  otpisati ljubav skroz.Nije ona ,kako rece ono,pih nemogu se setim,a da...besuzlovna,al nije bas da nije jedna od najlepsih stvari. ;D :flowers:
Neke stvari da bi dobio moras prvo da ih pustis.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #564 poslato: 17:37:36, 27.Jul.2014. »
Ma pusti ti ta razocarenja,pa svako od nas ih je imao  :D
Naravno da ljubav jeste jedna od najlepsih stvari,pa cak i sa svim razocarenjima  :D
Ali je daleko od toga da je bezuslovna,pa gde to ima da budes sa nekim u vezi i da samo dajes,a da nista ne ocekujes za uzvrat,ponavljam ne ocekujes a ne trazis,da ne pobrkate ta dva pojma
Nema nigde,inace niko ne bi ni bio u vezi
Tako da ta teorija da je ljubav bezuslovna i da samo dajes,u praksi bas i ne pije vodu
Nadam se da sam sad razjasnila ono sto danima pokusavam da kazem  ;D

*

Van mreže dzejson

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #565 poslato: 16:30:32, 28.Jul.2014. »
Ok vracamo se na temu:
Breskvice zasto si ti ne udas za tog decka ako ga volis ili zasto ne nadjes drugog ako ga ne volis?
Elena86,zasto mislis da je vreme provedeno sa nekim uzalud potroseno? Ti ne bi bila sa nekim ni 5 minuta da ti nije lepo a kamoli 10,12 ili 15 godina?
I da breskvice zaboravih da pitam koliko si ga puta odbila za brak?
« Najnovija izmena:: 16:33:06, 28.Jul.2014. dzejson »

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #566 poslato: 17:21:28, 28.Jul.2014. »
A ko normalan bi bio sa nekim sa kim mu nije lepo,ne vidim da sam ja tu izuzetak
Nije svako vreme sa nekim uzalud utroseno.
Naprimer 12,15 ili vise godina veze i braka sve ukupno,pa ljudi zasnuju porodicu,imaju decu,pa i ako se razvedu na kraju opet nije uzalud potroseno vreme,bar imaju potomstvo ako oni nisu ostali zajedno
Ali isto toliko godina da se vuces sa nekim u vezi,i na kraju tog nekog kad pozeli porodicu sa tobom ti zavlacis i premisljas se,nije lepo,e to onda jeste uzalud potroseno vreme
Nadam se da sad konacno shvatas sta pricam svo vreme,ako ne jedino jos da ti nacrtam   :flowers:

*

Van mreže breskvica

• *
  • 8
  • 0
« Odgovor #567 poslato: 20:57:03, 28.Jul.2014. »
Ja mog decka volim i zelim da se udam za njega i udacu se jednog dana,ja samo mislim da jos nije vreme,ali evo razmisljam dobro ovih dana i preispitujem svoje odluke.
I nije on ni jednom dosao sa prstenom a da sam ja reklanecu da bi bas moglo da se kaze da ga odbijam,ja sam samo na pricu o toj temi rekla da jos nije vreme ali kao sto rekoh evo dobro razmisljam  (rzm) :flowers:

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #568 poslato: 21:50:48, 28.Jul.2014. »
Pa nadam se da ces nam se javiti sa lepim vestima  :)
A decku nekako nagovesti da mu je potreban i prsten da bi ga ozbiljno shvatila,ako ne znas kako drugacije,onda lepo pusti neki romanticni film da odgledate zajedno pa kada dodje do takve scene a ti se sva raspilavi i pocni da pricas kako je to bas slatko,shvatice valjda  :D

*

Van mreže dzejson

• *
  • 4
  • 0
« Odgovor #569 poslato: 23:33:54, 28.Jul.2014. »
Elena,kako je uzalud potroseno vreme ako ti je bilo lepo...

Stranice: « 1 ... 55 56 57 58 59 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000