Psiholog online

• Odgovora: 616
Stranice: « 1 ... 42 43 44 45 46 ... 62 »

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • Zahvaljeno: 1 puta
  • 129
  • Pol: Žensko
Odg: Psiholog online
« Odgovor #430 poslato: 13:09:20, 22.Okt.2013. »
Ljudi se uce na greskama,neki na tudjim a neki na svojim.Samo polako,pokusaj da razgovaras sa roditeljima,mozdace burno odreagovati,ali kada se smire pokusace da ti pomognu koliko je to moguce u ovoj situaciji,ipak si ti njihovo dete i nemas boljih prijatelja od njih u zivotu. Pokusaj da ides kod doktora i raspitaj se malo,znam da postoji injekcija koja moze da se da u bilo kom mesecu trudnoce koja izazove spontani pobacaj ako bas ne zelis tu bebu,e sad ne znam da li ima nekih posledica ali raspitaj se malo. I javljaj nam se ovde da znamo kako si  :flowers:
Svaka zena je dama u drustvu pravog muskarca

*

Van mreže MarijanaB94

• *
  • 3
  • 0
« Odgovor #431 poslato: 18:48:51, 24.Okt.2013. »
Hvala vam na podrsci. Tesko je obratiti se nekom ko realno nije ni ucestvovao u mom zivotu. Kad sam imala 16 pokusala sam da prerezem sebi vene, al nisam uspela. Kad je mama konacno skontala (posle vise od nedelju dana) opalila mi je samar i dobro se izdrala na mene da mi se to ne ponovi, tako da tesko mogu dobiti podrsku od nje. Za injekciju niam cula, ginekolog kod kojeg sam bila trazio je 400 evra za abortus koje ja nisam imala (a nemam ni sad) iz razloga sto sam kasno saznala da sam trudna. Ne \znam sta da radim, ne verujem koliko sam bila glupa da sam ovo sebi dopustila.

*

Van mreže medenica

• 3 854
  • Zahvaljeno: 8 puta
  • 47
  • Pol: Muško
« Odgovor #432 poslato: 12:10:18, 25.Okt.2013. »
Ti nemozes to sama da odradis, treba ti necija moralna i finansijska podrska. Obrati se roditeljima za pomoc ili nekom od familije. Treba ti savet strucnog lica jer ti si mlada i zivot je pred tobom i treba doneti pravu odluku u zivot kako i sta dalje ali da nam se javis ovde  obavezno a mozda se netko javi strucniji od nas  sa pravim savetom.

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #433 poslato: 21:35:59, 25.Okt.2013. »
U pravu je medenica ovo ne mozes sama,a sto ne razgovaras sa tim deckom cije je dete,i pazi kod kog doktora ides jer ti je taj realno trazio previse a tu mi nisu cista posla,budi pazljiva odi kod nekog drugog raspitaj se dobro pre nego sto bilo sta uradis

*

Van mreže NajlepseZelje

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #434 poslato: 17:02:24, 29.Nov.2013. »
Imam ogroman problem i stvarno mi treba savet, jer vise ne znam sta da radim... Zaljubila sam se u nekoga ko mi je rod ali veoma dalek, niko ne zna u kakvom smo srodstvu jedino znaju da jesmo rod i da se prezivamo isto... Moram napomenuti da nam je Familija ogromna... I da se svi medjusobno ne poznajemo... Ovako, sve je pocelo pre dve godine kada smo se upoznali, od pocetka smo znali da smo neki rod po prezimenu... Ali jednostavno nismo umeli da se ponasamo tako... Od pocetka smo se svideli jedno drugom pa smo posle nekog vremena otpoceli tajnu vezu... U pocetku je to bila samo fizicka privlacnost, ali posle kraceg vremena je doslo do zaljubljenosti i na kraju do ljubavi, ogromne ljubavi... Prosli smo kroz svasta, tacnije ja sam prosla, on je posle nekog vremena nasao devojku da bi me zaboravio, patila sam, strasno sam patila ali ni jedno ni drugo nije moglo da se odupre toj ljubavi pa smo nastavili nasu vezu i ako je on bio u vezi sa tom drugom devojkom... Na kraju je ostavio jer vise nije mogao da podnese da me sa tim povredjuje... Moram napomenuti da smo se vidjali kod njega, njegovi roditelji su me takodje prvi put upoznali kad i on... Nase vidjanje je bilo veoma cesto, bukvlano sam provodila po 3-4 dana kod njega kuci i njegova majka je to dozvoljavala i stalno me zvala da dolazim kod njih, imam utisak da bi me ona i prihvatila da njena cerka i muz ne vrse sada pritisak na nju da je to izmedju mene i njenog sina nemoguce. Jednostavno doslo je do toga da sada decko sa kojim sam zeli da prekine vezu izmedju nas jer sa njegova majka ne slaze sa tim... A isto tako znam da me on voli, voli mnogo kao i ja njega... Samo sto sam ja spremna da se suprostavim celom scetu zbog njega... Jednostavno volim ga toliko da mi je samo on dovoljan u zivotu... Isto tako znam, da bi bilo mnogo lakse da se sve ovo nije dogodilo ali jeste... Svesna sam toga da bi nas ljudi ogovarali ali ni to ne bi dugo trajalo, jednostavno bi se jednom zasitili a mi bi mogli da imamo normalan zivot. Takodje znam da postoji i to pitanje genetike, nisam budala o svemu sam se lepo informisala, pre nego sto bi i pomislili na mogucnost imanja deteta prvo bih otisla u genetski centar da sve to proverim ali posto smo veoma dalek rod, mogucnost za to je veoma mala... Ne zelim da me bilo ko osudjuje, zelim samo iskren savet i misljenje...  :(

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #435 poslato: 19:14:06, 29.Nov.2013. »
Draga ovde sigurno niko nece da te osudjuje. Mada bih ja volela pre nego sto pokusam da ti dam bilo kakav savet da znam koliko ti i taj decko imate godina

*

Van mreže NajlepseZelje

• *
  • 2
  • 0
« Odgovor #436 poslato: 20:01:52, 29.Nov.2013. »
Draga ovde sigurno niko nece da te osudjuje. Mada bih ja volela pre nego sto pokusam da ti dam bilo kakav savet da znam koliko ti i taj decko imate godina

Ja 22, on 25

*

Van mreže elena86

• 4 388
  • 129
« Odgovor #437 poslato: 15:54:44, 30.Nov.2013. »
Ne znam sta bih ti pametno rekla,mladi jeste ali niste klinci.Iskreno ja takve veze ne odobravam,ali te ne osudjujem,svako ima pravo da radi sa svojim zivotom sta hoce. Imala sam ja takav slucaj u familiji,i secam se da kada smo u crkvi pitali da li je to u redu posto su njih dvoje bas dalek rod,pop nam je rekao da dokle god se zna da postoji cak i najmanje krvno srodstvo,koliko god to dalek rod bio takva veza nije prihvatljiva,i to dvoje bar u crkvi nikad ne moze da se venca. Mladi ste jos uvek,trebalo bi dobro da razmislis,moj ti je savet da to prekinete,mozda ce biti tesko u pocetku ali sve vremenom prolazi.Ne znam kako su vam roditelji dozvolili tako nesto. Kako god,moje misljenje je da takva veza nije u redu.

*

Van mreže delhaj

• **
  • 298
  • 11
  • Pol: Muško
« Odgovor #438 poslato: 17:29:55, 22.Dec.2013. »

Nisam kompetentan što se tiče crkve da li to odobrava ili ne. Mislim da u crkvi ne odobravaju vezu 3 generacije, a kasnije nema veze. Ali pošto te ni njegovi roditelji nisu poznavali znači da ste stvarno daleki rod, tako da to ne bi trebalo imati neki utjecaj na vaše potomstvo.Vas dvoje najbolje osjećate što vam je činiti. Morate biti ustrajani ako se stvarno volite.
Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi, izgubljeno je vrijeme.

*

Van mreže Alicia

• 5 822
  • Zahvaljeno: 4 puta
  • 64
  • mizantrop 1%
« Odgovor #439 poslato: 16:08:03, 25.Dec.2013. »
Isto prezime, batali ti to... pa neka ste i neko 1000 koljeno. ;)
Be Weird, at least you will have a unique Personality.

Stranice: « 1 ... 42 43 44 45 46 ... 62 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000