Skola astrologije

• Odgovora: 107
Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 »

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • Zahvaljeno: 2 puta
  • 34
  • Pol: Žensko
Odg: Skola astrologije
« Odgovor #90 poslato: 11:16:55, 20.Jun.2012. »
Ja mislim da se kad je u pitanju 29 stepen gleda sledeći znak kao preovladajući, isto kao kad je neko rođen sa So na 29 stepenu nekog znaka, po meni ima više osobina narednog znaka.

*

Van mreže plutonac

• 7 310
  • 77
  • Pol: Muško
  • mizantrop 100%
« Odgovor #91 poslato: 11:43:53, 20.Jun.2012. »
da,mada opet zbog vladara asc,treba uzeti u obzir sve,tj oba znaka i vladara...
"Power is being told you're not loved and not being destroyed by it." Madonna

*

Van mreže Ch

• 12 178
  • Zahvaljeno: 28 puta
  • 167
  • Pol: Muško
  • The start!
    • Facebook
    • Twitter
« Odgovor #92 poslato: 12:45:41, 20.Jun.2012. »
Poslednji stepeni znaka ukazuju da treba uzeti u obzir i naredni znak.
Kao u aspektu, ne uzima se samo egzaktan aspekt već postoji tolerancija, tako i ovde..
Znači ako vam je osa ascedenta npr na 29. stepenu, obavezno treba uzeti u obzir oba znaka za opis prve kuće.

*

Van mreže cicka08

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #93 poslato: 22:42:27, 20.Jun.2012. »
Ja mislim da se kad je u pitanju 29 stepen gleda sledeći znak kao preovladajući, isto kao kad je neko rođen sa So na 29 stepenu nekog znaka, po meni ima više osobina narednog znaka.

pa da, odatle je i krenula moja dilema... jer mi rekose, jos odkad, da sam vise lav. problem je sto je meni i Mars na 29 29 stepeni Jarca na samom descendentu u 7. kuci. 
kada bih pomerila rodjenje za 6, 7 minuta kasnije AC bi bio na  0 st. lava i mars bi presao u 6 kucu...

????
pozzzz

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #94 poslato: 10:10:33, 21.Jun.2012. »
Računaj slobodno da si lav :D

Mada kada su u pitanju planete, mislim da se ne može primijeniti ova moja logika, ja imam Veneru na 29 stepenu djevice, i mislim da je pokupila sve moguće i dobre i loše osobine ove Venere, ne prepoznajem se nešto posebno u opisu Venere u vagi.

*

Van mreže cicka08

• *
  • 14
  • 0
« Odgovor #95 poslato: 10:46:04, 21.Jun.2012. »
hvala, B.

cuvaj ti svoju VE u Vagi, cak i na 29st.  bolja je nego u skorpiji.  ???
moja je u ovnu (pih) i lepo prepoznajem sve njene karakteristike.
jos ucim... i ima tu jos mnooogo. ali bi trebalo i da taj 29st pripada ribama, pa bi tvoja VE imala i te karakteristike (sto je za nju, a i tebe OK).

pozzz

*

Van mreže srna

• **
  • 524
  • 1
« Odgovor #96 poslato: 22:24:47, 28.Jun.2012. »
Sta to znaci peregrinirana planeta, njeno dejstvo?

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #97 poslato: 08:17:40, 29.Jun.2012. »
Peregrinirana planeta je planeta bez ijednog osnovnog dostojanstva: domicila, egzaltacije, tripliciteta, termina i lica. Ona može i ne mora biti debilitirana.

Latinska riječ peregrine je označavala nekog tko prolazi kroz nepoznati teritorij, putnike, hodočasnike, strance, svakoga tko prolazi nekim teritorijem na kojem nema nikakva prava i nije zaštićen, pa je samim tim ranjiv i slab, izložen napadima pa je ovisan o okolini i njenoj blagonaklonosti . Naravno da treba nečiju podršku i zaštitu, nečiju milost.

Tako se ponaša i peregrinirana planeta u horoskopu, lutalica, izvan svakog osnovnog dostojanstva...

*

Van mreže bielenda

• 2 106
  • 34
« Odgovor #98 poslato: 21:06:17, 12.Jul.2012. »
Fortuna u biku mi se nalazi u ukljestenoj 11. kuci. Moze li to da znaci da se na kraju zelje i nade/11. kuca ostvaruju ??? Ovo sam nasla na netu>

Kada je Fortuna u 11. kući jedna sreća će postojati kroz jednu okolnost, jednog prijatelja, jednu situaciju, jedno društvo ili čoveka koji ima neku posebnu vezu u životu, čoveka koji ima mogućnost da natusu omogući stvaranje novog, da mu da šansu u životu da nešto novo ostvari. Ovo je tačka sreće u kući koja može tada da bude velika sreća i ovo je ona dobra sudbina, uvek jedna zaštita iz neočekivanog.

*

Van mreže leptirica123

• *
  • 10
  • 0
« Odgovor #99 poslato: 02:28:21, 14.Jul.2012. »
Poštovani, puno, puno, puno, puno, puno Vam hvala! :D

Ja sam baš početnik, početnik... ali me jako zanima astrologija, tumačenje natalne karte, sinistrija... zvjezde. :D Pročitala sam ovih 5 lekcija na brzinu, pregledala još par tema i odmah mi je sve jasnije. Mozaik se slaže... Postoje neke nejasnoće, ali je lijepo znati da ukoliko ih ne savladam sama mogu se obratiti Vama.

Moram Vam još jednom reći divni ste svi i članovi svi, svi! :)
Ja ne mogu da vjerujem koliko ste pozitivni ljudi, kako lijepo objasnite, uputite, za sve imate strpljenja, uljepšali ste mi eto najviše ovaj dan pa i sve ostale. :)

Svaka Vam čast još jednom, radujem se što ću učiti od svih vas!

Srdačan pozdrav svima! <3 :)

Stranice: « 1 ... 8 9 10 11 »

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000