nada

• Odgovora: 3

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • Pol: Žensko
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
nada
« poslato: 00:09:02, 09.Sep.2009. »
http://img43.imageshack.us/img43/2561/sada.gif
9.09.2009 u 00.01

mogu li se nadati okončanju finansijskih problema kroz posao.Imam trgovinsku radnju.Hvala!
« Najnovija izmena:: 00:11:59, 09.Sep.2009. mia »

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
Odg: nada
« Odgovor #1 poslato: 00:29:46, 09.Sep.2009. »
Slika je preslatka ~ odmah sam je sačuvala u kompjuteru  (e*e)

Elem, da vidimo šta kaže horarac :

• ti si predstavljena Asc' u Raku sa Mesecom u Biku u XI polju ~ koje je inače polje koje se vezuje za biznis profit ~ upravo ono što te i muči.
• X polje je posao ~ u Ribama, sa retrogradnim Jupiterom u Vodoliji u IX polju ~ posao ide sporo jer je planeta koja predstavlja njega retrogradna, tj. usporena i "kreće se unazad" što nam daje sliku da ti napraviš jedan korak napred, a nepredvidjeni problemi vezani ili za neke pravne papire ili pak ljude sa kojima trguješ, te vrate bar dva koraka unazad.
• XI polje ~ profit od posla [2 polje od 10polja] koje se nalazi u Ovnu, upravo sa Marsom u Raku na samom Asc' ~ taj problem ti bukvalno "visi nad glavom" i zadaje možda čak i zdravstvene probleme.

Aplikacije će nam reći šta će dalje biti ~ Mesec ima prvu aplikaciju sa Marsom i obrnuto ~ a to nam je odličan pokazatelj poboljšanja celokupne situacije. Dodatno, preko antiscije, Mesec ima i apl.O° sa Jupiterom, što dodatno potvrdjuje pozitivan odgovor.

Vremenski ~ od dva do četiri meseca  :)

Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

*

Van mreže mia

• **
  • 456
  • 0
  • ko sebe izgubi,nije dostojan spasenja
« Odgovor #2 poslato: 01:12:30, 09.Sep.2009. »
Hvala puno na na brzom odgovoru,a i na iscrpnom objašnjenju.Ušla sam u tajne astrologije,onako, za svoju dušu,i horar mi je špansko selo.Vrlo lepo objašnjavaš,lepo za naučiti.Sa radošću čitam sve tvoje postove,ne bi li nešto naučila :)
Ovo za jupiter,ko da si mi knjigovođa,ili radiš sa mnom,1 korak napred,a onda 3 unazad :placko:

A  slika,luuudo.Ne znam šta se desilo,al jedva je se otkačih :)
Pozdrav, i svako dobro  (mah:mah)

*

Van mreže Šmišonja

Počasni član
  • 2 697
  • Zahvaljeno: 7 puta
  • 19
  • Never Born, or Died. Only Visited This Planet...
    • Facebook
    • Twitter
    • Google+
    • Instagram
    • Badoo
« Odgovor #3 poslato: 14:27:30, 09.Sep.2009. »
Nadam se da će sve iskoro da krene 3 koraka napred i dalje ka putu stabilnosti i uspeha  :pijani:
Let me ask you something. If someone prays for patience, you think God gives them patience? Or does he give them the opportunity to be patient? If he prayed for courage, does God give him courage, or does he give him opportunities to be courageous? If someone prayed for the family to be closer, do you think God zaps them with warm fuzzy feelings, or does he give them opportunities to love each other?

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000