Zavist i ljubomora

• Odgovora: 2

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

*

Van mreže crvena

Počasni član
  • 3 277
  • 7
  • Pol: Žensko
Zavist i ljubomora
« poslato: 23:54:50, 04.Sep.2009. »
Ne znam iz kog razloga, ali u poslednje vreme i sve cesce primecujem ove osobine kod ljudi. Prva ja imam takve ljude u okruzenju koje nazalost ne mogu da izbegnem koliko god to htela, a iz price se da primetiti da ih ima podosta.. Bas sam razmisljala i, i dalje mi nije jasno kakva je to snaga u ljudima, kakav osecaj, kad ne mogu da prihvate tudju srecu, uspeh...

Da li ste se nasli u takvoj situaciji i kako reagujete tada?

Jedna od mojih "drugarica" je zaista neverovatna po tom pitanju.. Kad god sam bila srecna i htela da podelim to sa njom, uvek se desilo nesto zbog cega je njoj bilo lepse.. Kada se ja osecam lose, bilo psihicki bilo fizicki, njoj je jos gore.. I to je samo mali delic. Ponekad mi to zasmeta, pogotovo kada imam potrebu da podelim nesto sa nekim, ko ce me razumeti, ko ce  me posavetovati, ili radovati sa mnom..  Medjutim, sada, kada znam kakav odgovor sledi, u vecini slucajeva, ako sam vec pocela neku temu, samo predjem na nesto sasvim deseto ;)

...Ako zelis da ti se ostvare snovi, ne smes dugo spavati...

*

Van mreže milica-tea

• **
  • 479
  • 0
  • Pol: Žensko
Odg: Zavist i ljubomora
« Odgovor #1 poslato: 18:53:48, 14.Sep.2009. »
ne znam sta da ti kazem... ja opet tvrdim da su muskarci bolji prijatelji od zena... drug bi ti sigurno pomogao jer njemu nije bitno da li si lepsa od njega i da li te drugi momci vise vole, dok su devojke opasne po mnogim pitanjima.

*

Van mreže Ana M

• *
  • 8
  • 1
Odg: Zavist i ljubomora
« Odgovor #2 poslato: 18:46:14, 11.Feb.2010. »
Slazem se sa Milicom u potpunosti. Ja ne volim zene, jer sam se x puta opekla, cast jako retkim izuzecima. A drugova imam podosta i svi su manje vise ok. Nisu ok samo oni kojima su zene pomutile sliku o meni..ccc...

Brzi odgovor Vam omogućava da pošaljete poruku bez učitavanja nove stranice.

Upozorenje: u ovoj temi nije pisano već više od 365 dana.
Ukoliko niste sigurni da želite da odgovorite, razmislite o pokretanju nove teme.

Maksimum znakova 20000; preostalih znakova: 20000